bobowa budowniczowa 10.02.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A mi wszystkie proporcje pasowały I nie robiłam w blaszcze bo bałam się właśnie tego pierwszego kawałka..........więc zrobiłam w pucharkach, dla każdego jedna porcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ale żeście mi smaku narobiły dziewczyny Dzień dobry Kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A mi wszystkie proporcje pasowały I nie robiłam w blaszcze bo bałam się właśnie tego pierwszego kawałka..........więc zrobiłam w pucharkach, dla każdego jedna porcja O dokładnie...z tym, że ja jeszcze tak nie robiłam Monia proszę... http://zapraszamnaciasto.blox.pl/resource/Tiramisu.JPG Jakbym swoje widziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No i pociekła mi ślinka Uwielbiam takie słodkości. Czym wiecej kremu tym lepsze A bitą śmietane to mogłabym jeść litrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Bita śmietana....mniammmmmm Monia poznęcam sie nad Tobą http://magru44.blox.pl/resource/lody01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ale żeście mi smaku narobiły dziewczyny Dzień dobry Kochane Cześć Kochana Jak Ci narobiłyśmy smaku to zrob ten deser na weekend (wiesz, walentynki są ) mężowi, szybko się go robi, tylko potem trochę zmywania jest ale Ty to przecież lubisz, o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A mi wszystkie proporcje pasowały I nie robiłam w blaszcze bo bałam się właśnie tego pierwszego kawałka..........więc zrobiłam w pucharkach, dla każdego jedna porcja O dokładnie...z tym, że ja jeszcze tak nie robiłam Monia proszę... http://zapraszamnaciasto.blox.pl/resource/Tiramisu.JPG Jakbym swoje widziała. Wszystko pasuje i pysznie wychodzi, tylko biszkopty trzeba połamać albo kupić o innym kształcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Bita śmietana....mniammmmmm Monia poznęcam sie nad Tobą http://magru44.blox.pl/resource/lody01.jpg Serca nie masz Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No i pociekła mi ślinka Uwielbiam takie słodkości. Czym wiecej kremu tym lepsze A bitą śmietane to mogłabym jeść litrami. o....o......to.....to.......a tak a na przykład kawka po wiedeńsku z duuuuuuużżżżżżżąąąąąąą ilością bitej śmietany mmmmmmmmm............pychotka ale ja nie mogę...........cały czas dietę mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ale żeście mi smaku narobiły dziewczyny Dzień dobry Kochane Cześć Kochana Jak Ci narobiłyśmy smaku to zrob ten deser na weekend (wiesz, walentynki są ) mężowi, szybko się go robi, tylko potem trochę zmywania jest ale Ty to przecież lubisz, o ile dobrze pamiętam Mężowi mówisz W niedzielę robiłam ciasto z wiśniami. Opierdzieliłam pół blachy Dobrze, ze Szymek się załapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No i pociekła mi ślinka Uwielbiam takie słodkości. Czym wiecej kremu tym lepsze A bitą śmietane to mogłabym jeść litrami. o....o......to.....to.......a tak a na przykład kawka po wiedeńsku z duuuuuuużżżżżżżąąąąąąą ilością bitej śmietany mmmmmmmmm............pychotka ale ja nie mogę...........cały czas dietę mam Jak Ci idzie Aniu? A kawusia mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mężowi mówisz W niedzielę robiłam ciasto z wiśniami. Opierdzieliłam pół blachy Dobrze, ze Szymek się załapał Akurat Tobie to tylko na zdrowie pójdzie. Za to mnie da doope. Jakie to życie niesprawiedliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ale żeście mi smaku narobiły dziewczyny Dzień dobry Kochane Cześć Kochana Jak Ci narobiłyśmy smaku to zrob ten deser na weekend (wiesz, walentynki są ) mężowi, szybko się go robi, tylko potem trochę zmywania jest ale Ty to przecież lubisz, o ile dobrze pamiętam Mężowi mówisz W niedzielę robiłam ciasto z wiśniami. Opierdzieliłam pół blachy Dobrze, ze Szymek się załapał No mężowi i Tobie oczywiście A co to za ciasto z wiśniami, bo już któryś raz o nim słyszę a przepisu nadal nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aniu to najzwyklejsze ciasto piaskowe.U mnie najlepiej schodzi a na pewno zdecydowanie lepiej niż kruche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No i pociekła mi ślinka Uwielbiam takie słodkości. Czym wiecej kremu tym lepsze A bitą śmietane to mogłabym jeść litrami. o....o......to.....to.......a tak a na przykład kawka po wiedeńsku z duuuuuuużżżżżżżąąąąąąą ilością bitej śmietany mmmmmmmmm............pychotka ale ja nie mogę...........cały czas dietę mam Jak Ci idzie Aniu? A kawusia mniam mniam No powiem tak Skusiłam się przez ten miesiąc na kilka kromek chleba........no może 8 , zgrzeszyłam dwa razy w niedzielę i zjadłam po jednym kawałku ciasta, poza tym jem tak jak sobie założyłam. Jak mnie pytasz o efekty to .............lepiej nie pytaj Z wagi nie ubyło nic, jedyna dobra rzecz to to, że ubrania nie są ciasne tylko akurat, ale to nie ma związku z wagą tylko brakiem wzdęć Nie wiem ile jeszcze wytrzymam, bo tylko jedno mnie trzyma przy tej diecie, że podobno w pierwszym miesiącu może nie być efektów a potem od razu 2-3 kilo ubywa.............i na to liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mężowi mówisz W niedzielę robiłam ciasto z wiśniami. Opierdzieliłam pół blachy Dobrze, ze Szymek się załapał Akurat Tobie to tylko na zdrowie pójdzie. Za to mnie da doope. Jakie to życie niesprawiedliwe... Masz rację, zycie jest niesprawiedliwe. Bardzo bym chciała, zeby i mi czasami poszło w dooopę i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mężowi mówisz W niedzielę robiłam ciasto z wiśniami. Opierdzieliłam pół blachy Dobrze, ze Szymek się załapał Akurat Tobie to tylko na zdrowie pójdzie. Za to mnie da doope. Jakie to życie niesprawiedliwe... a mi jeszcze w brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mężowi mówisz W niedzielę robiłam ciasto z wiśniami. Opierdzieliłam pół blachy Dobrze, ze Szymek się załapał Akurat Tobie to tylko na zdrowie pójdzie. Za to mnie da doope. Jakie to życie niesprawiedliwe... Masz rację, zycie jest niesprawiedliwe. Bardzo bym chciała, zeby i mi czasami poszło w dooopę i nie tylko o przepraszam, a gdzie jeszcze byś chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No i pociekła mi ślinka Uwielbiam takie słodkości. Czym wiecej kremu tym lepsze A bitą śmietane to mogłabym jeść litrami. o....o......to.....to.......a tak a na przykład kawka po wiedeńsku z duuuuuuużżżżżżżąąąąąąą ilością bitej śmietany mmmmmmmmm............pychotka ale ja nie mogę...........cały czas dietę mam Jak Ci idzie Aniu? A kawusia mniam mniam No powiem tak Skusiłam się przez ten miesiąc na kilka kromek chleba........no może 8 , zgrzeszyłam dwa razy w niedzielę i zjadłam po jednym kawałku ciasta, poza tym jem tak jak sobie założyłam. Jak mnie pytasz o efekty to .............lepiej nie pytaj Z wagi nie ubyło nic, jedyna dobra rzecz to to, że ubrania nie są ciasne tylko akurat, ale to nie ma związku z wagą tylko brakiem wzdęć Nie wiem ile jeszcze wytrzymam, bo tylko jedno mnie trzyma przy tej diecie, że podobno w pierwszym miesiącu może nie być efektów a potem od razu 2-3 kilo ubywa.............i na to liczę Aniu musisz byc twarda i nie poddawac się. a niedzielne grzeszki są nawet wskazane. Jak tak raz w tyodniu sobie człowiek pogrzeszy to w tygodniu go tak nie kusi. A ćwiczysz? Może jednak powinnas sobie trochę odpuścić w domu i znaleźć trochę czasu na ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mężowi mówisz W niedzielę robiłam ciasto z wiśniami. Opierdzieliłam pół blachy Dobrze, ze Szymek się załapał Akurat Tobie to tylko na zdrowie pójdzie. Za to mnie da doope. Jakie to życie niesprawiedliwe... Masz rację, zycie jest niesprawiedliwe. Bardzo bym chciała, zeby i mi czasami poszło w dooopę i nie tylko o przepraszam, a gdzie jeszcze byś chciała Wszędzie Aniu, wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts