bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No i pociekła mi ślinka Uwielbiam takie słodkości. Czym wiecej kremu tym lepsze A bitą śmietane to mogłabym jeść litrami. o....o......to.....to.......a tak a na przykład kawka po wiedeńsku z duuuuuuużżżżżżżąąąąąąą ilością bitej śmietany mmmmmmmmm............pychotka ale ja nie mogę...........cały czas dietę mam Jak Ci idzie Aniu? A kawusia mniam mniam No powiem tak Skusiłam się przez ten miesiąc na kilka kromek chleba........no może 8 , zgrzeszyłam dwa razy w niedzielę i zjadłam po jednym kawałku ciasta, poza tym jem tak jak sobie założyłam. Jak mnie pytasz o efekty to .............lepiej nie pytaj Z wagi nie ubyło nic, jedyna dobra rzecz to to, że ubrania nie są ciasne tylko akurat, ale to nie ma związku z wagą tylko brakiem wzdęć Nie wiem ile jeszcze wytrzymam, bo tylko jedno mnie trzyma przy tej diecie, że podobno w pierwszym miesiącu może nie być efektów a potem od razu 2-3 kilo ubywa.............i na to liczę Aniu musisz byc twarda i nie poddawac się. a niedzielne grzeszki są nawet wskazane. Jak tak raz w tyodniu sobie człowiek pogrzeszy to w tygodniu go tak nie kusi. A ćwiczysz? Może jednak powinnas sobie trochę odpuścić w domu i znaleźć trochę czasu na ruch. No nie poddaję się A ćwiczenia hm....... a myslisz, że powinnam nie gotować, nie sprzątać, nie pracować, nie prasować czy może czegoś innego nie robić żeby znaleźć czas na ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Wszędzie Aniu, wszędzie Tam też??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aniu myślę, ze Twoi panowie sa w takim wieku, ze na jakiś czas moliby Cię wyręczyć w porządkach. Korona im nie spadnie z głowy a za jakiś czas synowie tylko Ci podziękują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mężowi mówisz W niedzielę robiłam ciasto z wiśniami. Opierdzieliłam pół blachy Dobrze, ze Szymek się załapał Akurat Tobie to tylko na zdrowie pójdzie. Za to mnie da doope. Jakie to życie niesprawiedliwe... Masz rację, zycie jest niesprawiedliwe. Bardzo bym chciała, zeby i mi czasami poszło w dooopę i nie tylko o przepraszam, a gdzie jeszcze byś chciała Wszędzie Aniu, wszędzie No nie wiem Monia czy by Ci się to podobało Potem musiałabys się odchudzać A to miłe nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Wszędzie Aniu, wszędzie Tam też??? No skoro wszędzie to wszędzie Ale tak w sumie to tylko domyslam sie o co Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Wszędzie Aniu, wszędzie Tam też??? a gdzie bo ja nie kumata jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mężowi mówisz W niedzielę robiłam ciasto z wiśniami. Opierdzieliłam pół blachy Dobrze, ze Szymek się załapał Akurat Tobie to tylko na zdrowie pójdzie. Za to mnie da doope. Jakie to życie niesprawiedliwe... Masz rację, zycie jest niesprawiedliwe. Bardzo bym chciała, zeby i mi czasami poszło w dooopę i nie tylko o przepraszam, a gdzie jeszcze byś chciała Wszędzie Aniu, wszędzie No nie wiem Monia czy by Ci się to podobało Potem musiałabys się odchudzać A to miłe nie jest Akurat z tym to ja nie mam problemów. Parę dni stresu i pare kilo w dół A potem problem, jem, jem i jem i nie tyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aniu myślę, ze Twoi panowie sa w takim wieku, ze na jakiś czas moliby Cię wyręczyć w porządkach. Korona im nie spadnie z głowy a za jakiś czas synowie tylko Ci podziękują Zwłaszcza ten najstarszy Oni już mają swoje obowiązki, a dokładać im nie mogę bo się z lecjami nie wyrobią ...... ....... ....... eeeeeeeeee.............głupoty gadam mi się po prostu NIE CHCE ale szczera jestem. nie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Wszędzie Aniu, wszędzie Tam też??? No skoro wszędzie to wszędzie Ale tak w sumie to tylko domyslam sie o co Ci chodzi Skoro sie domyślasz, to chyba dobrze sie domyślasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mężowi mówisz W niedzielę robiłam ciasto z wiśniami. Opierdzieliłam pół blachy Dobrze, ze Szymek się załapał Akurat Tobie to tylko na zdrowie pójdzie. Za to mnie da doope. Jakie to życie niesprawiedliwe... Masz rację, zycie jest niesprawiedliwe. Bardzo bym chciała, zeby i mi czasami poszło w dooopę i nie tylko o przepraszam, a gdzie jeszcze byś chciała Wszędzie Aniu, wszędzie No nie wiem Monia czy by Ci się to podobało Potem musiałabys się odchudzać A to miłe nie jest Akurat z tym to ja nie mam problemów. Parę dni stresu i pare kilo w dół A potem problem, jem, jem i jem i nie tyje No to ja Ci zazdroszczę No chyba, że za mało ważysz, tak wiesz, dla zdrowotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Wszędzie Aniu, wszędzie Tam też??? No skoro wszędzie to wszędzie Ale tak w sumie to tylko domyslam sie o co Ci chodzi Skoro sie domyślasz, to chyba dobrze sie domyślasz Gadaj a nie owijasz w bawełnę. 15 lat masz czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aniu ja sie domyslam, ze Ci się nie chce cwiczyc. Ja tez za sportem nie przepadam. No chyba, że w telewizji. Co do wagi to od litopada wspomagam się farmakologicznie i trochę przytyłam ale to i tak za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gadaj a nie owijasz w bawełnę. 15 lat masz czy co Nooo...czasami to sie czuję nawet na mniej... Na pośladkach rzecz jasna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aniu ja sie domyslam, ze Ci się nie chce cwiczyc. Ja tez za sportem nie przepadam. No chyba, że w telewizji. Co do wagi to od litopada wspomagam się farmakologicznie i trochę przytyłam ale to i tak za mało Monia za mało do czego Musisz jeść tabletki żeby przytyć no to ten świat jest naprawdę niesprawiedliwy Ja brałam tabletki żeby schudnąć a Ty na odwrót........normalnie szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gadaj a nie owijasz w bawełnę. 15 lat masz czy co Nooo...czasami to sie czuję nawet na mniej... Na pośladkach rzecz jasna... Tam to przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aniu ja sie domyslam, ze Ci się nie chce cwiczyc. Ja tez za sportem nie przepadam. No chyba, że w telewizji. Co do wagi to od litopada wspomagam się farmakologicznie i trochę przytyłam ale to i tak za mało Monia za mało do czego Musisz jeść tabletki żeby przytyć no to ten świat jest naprawdę niesprawiedliwy Ja brałam tabletki żeby schudnąć a Ty na odwrót........normalnie szok Za mało do tego ile powinnam ważyc, niestety. Wierzcie mi, że to tez moze byc problemem. Najgorsze są dla mnie stresy. Nie jestem w stanie przełknąć nic. A waga leci mi w dół momentalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aniu ja sie domyslam, ze Ci się nie chce cwiczyc. Ja tez za sportem nie przepadam. No chyba, że w telewizji. Co do wagi to od litopada wspomagam się farmakologicznie i trochę przytyłam ale to i tak za mało Monia za mało do czego Musisz jeść tabletki żeby przytyć no to ten świat jest naprawdę niesprawiedliwy Ja brałam tabletki żeby schudnąć a Ty na odwrót........normalnie szok Za mało do tego ile powinnam ważyc, niestety. Wierzcie mi, że to tez moze byc problemem. Najgorsze są dla mnie stresy. Nie jestem w stanie przełknąć nic. A waga leci mi w dół momentalnie. Kurde blat, to nie dobrze A pączki jesz i fast foody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A poza tym to źle się czuję ze swoją wagą. Najgorsze są wystające gnaty. Ostatnio założyłam spodnie, których nie nosilam z pół roku to sciagnęłam je przez biodra. Fakt, ze to były biodrówki ale wcale mnie to nie pociesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aniu ja sie domyslam, ze Ci się nie chce cwiczyc. Ja tez za sportem nie przepadam. No chyba, że w telewizji. Co do wagi to od litopada wspomagam się farmakologicznie i trochę przytyłam ale to i tak za mało Monia za mało do czego Musisz jeść tabletki żeby przytyć no to ten świat jest naprawdę niesprawiedliwy Ja brałam tabletki żeby schudnąć a Ty na odwrót........normalnie szok Za mało do tego ile powinnam ważyc, niestety. Wierzcie mi, że to tez moze byc problemem. Najgorsze są dla mnie stresy. Nie jestem w stanie przełknąć nic. A waga leci mi w dół momentalnie. Kurde blat, to nie dobrze A pączki jesz i fast foody Pączków i fast foodów akurat nie lubie ale tak to jem prawie wszystko. A najwiecej zjadam po 22. Międzu 2 a 4 w nocy robie regularne wycieczki do lodówki i dooopa A chleb ze swieżym masełkiem to mogę zjeść na raz. W sumie to juz nie jest tak źle bo od listopada mam 6 kg do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A poza tym to źle się czuję ze swoją wagą. Najgorsze są wystające gnaty. Ostatnio założyłam spodnie, których nie nosilam z pół roku to sciagnęłam je przez biodra. Fakt, ze to były biodrówki ale wcale mnie to nie pociesza ja też się źle czuję ze swoją wagą, a spodnie ktorych nie nosiłam pół roku to .........nie dopinam No i widzisz, tak źle i tak nie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts