monia77w1 13.02.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ja okropna A w zyciu. Chyba musze wkleić jakies swoje zdjęcie, zeby poprawic Ci humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 no to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Prosze bardzo http://images41.fotosik.pl/39/c952be1d8a307358.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A tak wogóle to dzień dobry Romku Coś rzadko nas odwiedzasz I co kary nie budziet Niech teraz Wielki Zarząd myśli o karze dla Romka Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 o kurcze Monisiu co za ciałko to ja też się nie dziwię że wszyscy panowie Cię lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Przesadzasz Ja tam o żadnym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A tak wogóle to dzień dobry Romku Coś rzadko nas odwiedzasz I co kary nie budziet Niech teraz Wielki Zarząd myśli o karze dla Romka Doberek Cześć Aniu Dawno się nie widzieliśmy i nawet somsiadkaprzeciwwko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A tak wogóle to dzień dobry Romku Coś rzadko nas odwiedzasz I co kary nie budziet Niech teraz Wielki Zarząd myśli o karze dla Romka Doberek Pewnie, ze będzie. Ja proponuję wymierzyć ją Romkowi osobiscie Cześć Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A co to za kara??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A tak wogóle to dzień dobry Romku Coś rzadko nas odwiedzasz I co kary nie budziet Niech teraz Wielki Zarząd myśli o karze dla Romka Doberek Cześć Aniu Dawno się nie widzieliśmy i nawet somsiadkaprzeciwwko mnie Nie przeciwko U Glamci zebrał sie ostatnio Wielki Zarząd i juz trzy dni i trzy noce dbatują nad wymiarem kary dla mnie za to że tak mało jestem na Forum Dlatego ciekawa jestem jak Ciebie potraktują Może mężczyznom kar się nie wymierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A co to za kara??? A to niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A tak wogóle to dzień dobry Romku Coś rzadko nas odwiedzasz I co kary nie budziet Niech teraz Wielki Zarząd myśli o karze dla Romka Doberek Cześć Aniu Dawno się nie widzieliśmy i nawet somsiadkaprzeciwwko mnie Nie przeciwko U Glamci zebrał sie ostatnio Wielki Zarząd i juz trzy dni i trzy noce dbatują nad wymiarem kary dla mnie za to że tak mało jestem na Forum Dlatego ciekawa jestem jak Ciebie potraktują Może mężczyznom kar się nie wymierza No bo kolezanka Ania nam ostro podpadła i sprawa jest bardzo poważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A co to za kara??? A to niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A tak wogóle to dzień dobry Romku Coś rzadko nas odwiedzasz I co kary nie budziet Niech teraz Wielki Zarząd myśli o karze dla Romka Doberek Cześć Aniu Dawno się nie widzieliśmy i nawet somsiadkaprzeciwwko mnie Nie przeciwko U Glamci zebrał sie ostatnio Wielki Zarząd i juz trzy dni i trzy noce dbatują nad wymiarem kary dla mnie za to że tak mało jestem na Forum Dlatego ciekawa jestem jak Ciebie potraktują Może mężczyznom kar się nie wymierza No bo kolezanka Ania nam ostro podpadła i sprawa jest bardzo poważna sprawa jest nawet bardzo poważna zobaczcie same kiedy ostatnio u Ani był wpis w dzienniku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A co to za kara??? A to niespodzianka I nie rób takich oczu. Jak się nas zaniedbuje to potem trzeba ponieść konsekwencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ale jakie te konsekwencje bendom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A tak wogóle to dzień dobry Romku Coś rzadko nas odwiedzasz I co kary nie budziet Niech teraz Wielki Zarząd myśli o karze dla Romka Doberek Cześć Aniu Dawno się nie widzieliśmy i nawet somsiadkaprzeciwwko mnie Nie przeciwko U Glamci zebrał sie ostatnio Wielki Zarząd i juz trzy dni i trzy noce dbatują nad wymiarem kary dla mnie za to że tak mało jestem na Forum Dlatego ciekawa jestem jak Ciebie potraktują Może mężczyznom kar się nie wymierza No bo kolezanka Ania nam ostro podpadła i sprawa jest bardzo poważna sprawa jest nawet bardzo poważna zobaczcie same kiedy ostatnio u Ani był wpis w dzienniku!!!! To juz pozostawię bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ale jakie te konsekwencje bendom Sie dowiesz w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Naprawdę nie wiem po co ja poszłam do tego lekarza...naprawdę. Dostałam kupę skierowań do specjalistów (do neurologa między innymi ), muszę też zrobić prześwietlenie kręgosłupa, niewiem nawet czy nie rezonans i badanie błędnika. Czeka mnie też wizyta u fizykoterapeuty. Oszaleję formalnie... I doszłam do wniosku, że aby sie leczyć trzeba być zdrowym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 I kompletnie nic Ci nie powiedział ten lekarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts