GLAMOURMUM 13.02.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Można.......są i tacy nabywcy...mnie to nie dziwi...skoro jest kasa to po co się szczypać Ja na ten przykład muszę się szczypać i będę miała pewnie taką za góra 500 zł. A mnie...szczerze to dziwi.... bo mi byłoby szkoda wydać 11 tyś na lampę, która za rok może mi się znudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Glamcia, ale takich lamp lub innych bardzo drogich rzeczy nie kupują ludzie, którym do pierwszego brakuje. A to czy im sie znudzi za rok to nie sprawia im kłopotu...wymienia na drugą. Stac ich na to, to niech kupują, w końcu dla kogoś takie lampy się produkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.02.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Glamcia, ale takich lamp lub innych bardzo drogich rzeczy nie kupują ludzie, którym do pierwszego brakuje. A to czy im sie znudzi za rok to nie sprawia im kłopotu...wymienia na drugą. Stac ich na to, to niech kupują, w końcu dla kogoś takie lampy się produkuje. rozumiem, rozumiem...ale myślisz, że są tacy na tym forum? czy to tylko tak dla szpanu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Glamcia, ale takich lamp lub innych bardzo drogich rzeczy nie kupują ludzie, którym do pierwszego brakuje. A to czy im sie znudzi za rok to nie sprawia im kłopotu...wymienia na drugą. Stac ich na to, to niech kupują, w końcu dla kogoś takie lampy się produkuje. rozumiem, rozumiem...ale myślisz, że są tacy na tym forum? czy to tylko tak dla szpanu.... Nie wiem czy są, tak naprawdę to mi lotto.......a dla szpanu...hmmm...no cóż może i tak. I tu było by to dla mnie poniekąd niezrozumiałe, jakby ktoś robił cos dla szpanu, jak to sie mówi "postaw się, a zastaw" a potem kit z okien zajadał. To już jest z lekka nienormalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.02.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 niooo, mi tez to zwisa, kto jakie lampy kupuje..i absolutnie nikomu niczego nie zazdroszczę, czasami tylko na chwilę przystanę i się zastanowię.... A tak a propos lamp to muszę podpytać efilo co to za lampę ma w holu....., bo jest zniewalająca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Musze to jeszcze raz dokładnie sprawdzic. U mnie w Starostwie jakis czas temu twierdzili, ze musze miec i kropka. A Ty kiedy się pytałas? W zeszłym tygodniu. Dobry ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Musze to jeszcze raz dokładnie sprawdzic. U mnie w Starostwie jakis czas temu twierdzili, ze musze miec i kropka. A Ty kiedy się pytałas? W zeszłym tygodniu. Dobry ponownie Ciekawi mnie to bardzo a szczególnie na jakie przepisy się powołują. Masz moze numer telefonu, pod którym uzyskałaś tą informacje? Z chęcią bym sobie porozmawiała i dowiedziała się o szczegóły. 1000 pln piechotą nie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Obydwa obrazki trafione w 10 Cieszę się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAA....i znowu mam stronkę Co tym razem sobie życzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Musze to jeszcze raz dokładnie sprawdzic. U mnie w Starostwie jakis czas temu twierdzili, ze musze miec i kropka. A Ty kiedy się pytałas? W zeszłym tygodniu. Dobry ponownie Ciekawi mnie to bardzo a szczególnie na jakie przepisy się powołują. Masz moze numer telefonu, pod którym uzyskałaś tą informacje? Z chęcią bym sobie porozmawiała i dowiedziała się o szczegóły. 1000 pln piechotą nie chodzi. Monia byłam w PINB osobiście, z tym, że to był akurat dzień zamknięty dla petentów i pani nie bardzo była chętna do rozmów. Dała tylko wniosek i papa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.02.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Jesli chodzi o certyfikaty to zgodnie z ustawa prawo budowlane od 1.01.09 kazdy dom oddawany do uzytku musi miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 To ja już całkiem zgłupiałam. W jednym urzędzie mówię, ze nie trzeba w drugim, ze trzeba I bądz tu mądry człowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Jesli chodzi o certyfikaty to zgodnie z ustawa prawo budowlane od 1.01.09 kazdy dom oddawany do uzytku musi miec. Musiałas to napisać...musiałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Monia, nie ma przebacz...coś czuję, że jednak będziemy musiały to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 poproszę jakiś pyszny alkoholik........dużo alkoholiku... i trochę serduszek z okazji jutrzejszego Święta http://www.suwaczek.pl/cache/e581dfe9ca.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nie interesuja cie rozne urzedy tylko nadzor budowlany najlepiej popytac w stosownym bo moze maja rozne interpretacje ustawy My na szczescie po odbiorze spieszylismy sie co by w grudniu zlozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Monia, nie ma przebacz...coś czuję, że jednak będziemy musiały to zrobić. Normalnie mnie szlag trafia. Przeciez wszystkie dane i zapotrzebowanie energetryczne budynku zawarte są w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 poproszę jakiś pyszny alkoholik........dużo alkoholiku... i trochę serduszek z okazji jutrzejszego Święta http://www.suwaczek.pl/cache/e581dfe9ca.png Proszę serduszka i dużo alkoholu http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/2964_walentynki_serduszko_ze_slodyczami.jpg http://www.fonotekaklub.pl/images/drinki.jpg I cos mocniejszego http://www.goniec.com/upload/Archive/art-1386.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Dzień Dobry Robaczki Ponieważ dzisiaj walentynki i ponieważ całym sercem jestem z Wami to każda może sobie zabrać kawałek: http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/2965_serce_na_plazy_walentynki_morze.jpg A w ogóle to ja Was wszystkie lowju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.02.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ja też mam coś Romuś dla Ciebie - specjalnie dla Ciebie http://images48.fotosik.pl/63/1298d5bdab75185e.jpg http://images36.fotosik.pl/59/b39b41a9dcdcc5c9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts