Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie będzie mnie gdyż wziołem na jutro urlop

ponadto mam mała pod opieką

i jadę do starostwa załatwić wypis i wyrys

i do sądu złożyć wniosek o ujawnienie budynku :oops: :oops: :oops: ( aż wstyd - jescze nie mamy budynku w księdze wieczystej )

i załatwić odpis z księgi wieczystej

No to powodzenia....i ubierzcie się ciepło, bo rozumiem że z Martusią będziesz jeździł :roll:

Witaski serdeczne dla wszystkich długo mnie nie było, a tu bobowa przeskoczyła o 5 stron brawooo!!! U mnie chwilowa przerwa tzn na dzień dziesiejszy domek wygląda na troszkę większy niz był ostatnio , niestety nie wkleję zdjęcia, bo jestem nie na swoim komputerze, mam nadzieję że jutro nie będzie padać i polecimy dalej z murami :-)

pozdrawiam :-)

Cześć Aniu :lol: proszę tutaj częściej zaglądać :wink:

I koniecznie daj zdjęcia, bo musze obserwować postępy, żeby na gamonia nie wyjść jak moje mury zaczną stawać :oops: :lol:

No to powodzenia....i ubierzcie się ciepło, bo rozumiem że z Martusią będziesz jeździł

dziekuję

podwiozę ją do dziadków i szybko skoczę do starostwa

...a potem przybiegnę do domku i prędko siądę do kompa, żeby się przywitać i opowiedzieć wrażenia...prawda??? :lol:

ale chyba zgłosisz to do spedytora???

niech płaca za szkodę

ja bym tego nie darował

Ja też nie :evil:

ręka, noga, mózg na ścianie jaja na firanie :lol:

Słuchajcie, brama jest mojego taty. Powiedział, że zrobi to niech robi. W sumie to jeszcze jej nie widział. Jak zobaczy może zmieni zdanie.

Jestem już po wizycie na budowie. Zdjęcia są ale w aparacie a ja nie zgrywałam jeszcze nigdy i nie umiem tego zrobić :( Muszę poczekać na powrót męża a to pewnie prędko nie nastąpi bo zamontowali dopiero jedną bramę :(

No teraz tak ale przez dłuższy czas było cicho

i jak się mieszka w nowym miejscu?

Może jakieś półtorej godzinki...wiesz...praca :roll:

W nowym miejscu jest...hm...tymczasówka, tzn. część nie rozpakowana (i nie mam zamiaru jej ruszać), dzieciaki mówią, że czują się jak w hotelu :lol: (no w końcu wiedzą, że to nie nasze :lol: ), a oprócz tego to dowiedziałam się, że piec z zasobnikiem jest do dup.. :x (i chyba takiego sobie nie kupię) i że wanna trójkątna jest superrrrrrr :oops: :lol: .

Ogólnie...może być :lol: