Rom 19.02.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 rozjebał bramę. Nie chciało mu się schować tej wysuwanej części i narobił bałaganu o kur..... mam nadzieję, ze nie puścisz tego płazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Zadzwoniłam od razu do taty i powiedział, że wyprostuje ją i pospawa. Ale gościu miał zajefajną minę, po prostu śmierć w oczach. Powiedziłam mu, że jak na drugi raz nie schowa windy to mu urwę głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 ale chyba zgłosisz to do spedytora???niech płaca za szkodęja bym tego nie darował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 powiem Wam w tajemnicy że też jesteście fajne tylko czemu takimi małymi literkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 ale chyba zgłosisz to do spedytora??? niech płaca za szkodę ja bym tego nie darował Ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 haha jesteście niemożliwe wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 powiem Wam w tajemnicy że też jesteście fajne tylko czemu takimi małymi literkami żeby było ciekawiej co tak cicho tu u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 haha jesteście niemożliwe wiemy i za to Was lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 nie będzie mnie gdyż wziołem na jutro urlop ponadto mam mała pod opieką i jadę do starostwa załatwić wypis i wyrys i do sądu złożyć wniosek o ujawnienie budynku ( aż wstyd - jescze nie mamy budynku w księdze wieczystej ) i załatwić odpis z księgi wieczystej No to powodzenia....i ubierzcie się ciepło, bo rozumiem że z Martusią będziesz jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witaski serdeczne dla wszystkich długo mnie nie było, a tu bobowa przeskoczyła o 5 stron brawooo!!! U mnie chwilowa przerwa tzn na dzień dziesiejszy domek wygląda na troszkę większy niz był ostatnio , niestety nie wkleję zdjęcia, bo jestem nie na swoim komputerze, mam nadzieję że jutro nie będzie padać i polecimy dalej z murami pozdrawiam Cześć Aniu proszę tutaj częściej zaglądać I koniecznie daj zdjęcia, bo musze obserwować postępy, żeby na gamonia nie wyjść jak moje mury zaczną stawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 haha jesteście niemożliwe wiemy i za to Was lubie i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 ale chyba zgłosisz to do spedytora??? niech płaca za szkodę ja bym tego nie darował Ja też nie ręka, noga, mózg na ścianie jaja na firanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 No to powodzenia....i ubierzcie się ciepło, bo rozumiem że z Martusią będziesz jeździł dziekuję podwiozę ją do dziadków i szybko skoczę do starostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 powiem Wam w tajemnicy że też jesteście fajne tylko czemu takimi małymi literkami żeby było ciekawiej co tak cicho tu u Ciebie? No jak to cicho... produkuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 No teraz tak ale przez dłuższy czas było cicho i jak się mieszka w nowym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 No to powodzenia....i ubierzcie się ciepło, bo rozumiem że z Martusią będziesz jeździł dziekuję podwiozę ją do dziadków i szybko skoczę do starostwa ...a potem przybiegnę do domku i prędko siądę do kompa, żeby się przywitać i opowiedzieć wrażenia...prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 ale chyba zgłosisz to do spedytora??? niech płaca za szkodę ja bym tego nie darował Ja też nie ręka, noga, mózg na ścianie jaja na firanie Słuchajcie, brama jest mojego taty. Powiedział, że zrobi to niech robi. W sumie to jeszcze jej nie widział. Jak zobaczy może zmieni zdanie. Jestem już po wizycie na budowie. Zdjęcia są ale w aparacie a ja nie zgrywałam jeszcze nigdy i nie umiem tego zrobić Muszę poczekać na powrót męża a to pewnie prędko nie nastąpi bo zamontowali dopiero jedną bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 No teraz tak ale przez dłuższy czas było cicho i jak się mieszka w nowym miejscu? Może jakieś półtorej godzinki...wiesz...praca W nowym miejscu jest...hm...tymczasówka, tzn. część nie rozpakowana (i nie mam zamiaru jej ruszać), dzieciaki mówią, że czują się jak w hotelu (no w końcu wiedzą, że to nie nasze ), a oprócz tego to dowiedziałam się, że piec z zasobnikiem jest do dup.. (i chyba takiego sobie nie kupię) i że wanna trójkątna jest superrrrrrr . Ogólnie...może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dlaczego piec z zasobnikiem jest do d.... Ja taki planuję. Ja za to jestem przeciwniczką narożnych wanien. Żeby to to dobrze wymyć to trzeba chyba do niej wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Moniko - kwiatki dla Ciebie - za nową stronkę http://www.serducho.pl/kocham_cie/images/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts