GLAMOURMUM 15.02.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 glamurcia zdjencia u nitu widziała na dwoch ostatnich str komentarzy? zdjęcia ?? nie...lece obadać Nitka jak udała sie impreza u Rasi?? oj no co ja mam Ci napisać... leć oblookaj foty było ze 30 ludziów, mnóstwo śmiechu, pyszne jedzonko...... i piciu ło matko... i co jeszcze? i co jeszcze? i lizaki.... Ale Wam zazdraszczam..... Warszawiacy zawsze potrafili sie bawić... mieszkałam w Warszawce przez 2 lata i bardzo mi sie tam podobało...pod każdym względem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 calko paczka lizakuff...pysna salatka dobrosi..wypieki i alkohol..plus same fajniste loodziska..i smiechu duuuuzzziiioooo .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 spokojnie... jeszcze do nas możesz dołączyć z doskoku... niech się tylko cieplej zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.02.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nituś tak się starałaś, a tu Glamcia Cię wyprzedziła. Dobry wiecier! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nituś tak się starałaś, a tu Glamcia Cię wyprzedziła. Dobry wiecier! noooooooo i znów statystycznie jestem doooopa... no nic poczekam a nuż się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzień Dobry Robaczki Nituś musisz częściej do nas wpadać w celu poprawienia statystyk Kasiu co chcesz za stronkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.02.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzień Dobry Robaczki Nituś musisz częściej do nas wpadać w celu poprawienia statystyk Kasiu co chcesz za stronkę??? Romuś zrób coś, żeby śnieg w Poznaniu stopniał...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzień Dobry Robaczki Nituś musisz częściej do nas wpadać w celu poprawienia statystyk Kasiu co chcesz za stronkę??? Romuś zrób coś, żeby śnieg w Poznaniu stopniał...... jest taki jeden sposób U mnie w miejscu gdzie jest szambo nie ma śniegu A nie podoba Ci się śnieżek??? Ja tam wolę śnieg niż tą chlapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzień Dobry Robaczki Nituś musisz częściej do nas wpadać w celu poprawienia statystyk Kasiu co chcesz za stronkę??? Romuś zrób coś, żeby śnieg w Poznaniu stopniał...... jest taki jeden sposób U mnie w miejscu gdzie jest szambo nie ma śniegu A nie podoba Ci się śnieżek??? Ja tam wolę śnieg niż tą chlapę Romuś ja tez uwielbiam śnieg....ale przez ten śnieg... znowu nici ze środowych planów stawiania ścian z bloczków betonowych... Jestem wk%%%%%%na na maxa i zaraz znikam.... pojeźdzę po hurtowniach, popatrzę, policzę, aha...juz wiem, że nie buduję z Ytonga...... efilo dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A ja budowałem ze zwykłego siporeksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dobry! Glamcia a co złego widzisz w Ytongu? Skąd ta zmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Cześć Edyś A Ty z czego budowałaś bo nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Cześć Edyś A Ty z czego budowałaś bo nie pamietam No...z tego...jak on się tam nazywa.... ...yyyyyyy.... a z Ytonga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.02.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Cześć Edyś A Ty z czego budowałaś bo nie pamietam No...z tego...jak on się tam nazywa.... ...yyyyyyy.... a z Ytonga Bo okazało się, że dla pompy ciepła...muszę go jeszcze dodatkowo ocieplać wełną, więc jaki jest sens kupować najdroższa cegłę a potem ją przykrywać wełną, skoro mogę kupić dużo tańsze silikaty i przykryć je wełną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ło matko bój sie boga jeszcze raka dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.02.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ło matko bój sie boga jeszcze raka dostaniesz od czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ło matko bój sie boga jeszcze raka dostaniesz od czego? pisałem to do Edytki słuszałem kiedys takie wypowiedzi przeciwników betonu komórkowego - że rakotwórczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 cześć Glamcia No tak to sie wydaje zupełnie sensowne. Nie wiedziałam , że do pompy potrzebne jest ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ło matko bój sie boga jeszcze raka dostaniesz od czego? pisałem to do Edytki słuszałem kiedys takie wypowiedzi przeciwników betonu komórkowego - że rakotwórczy ee-tam, ja tam w takie bzdury nie wierzę, teraz to 3/4 rzeczy na świecie jest rakotwórcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ło matko bój sie boga jeszcze raka dostaniesz Nie mogę taki rzeczy słuchać. Prędzej sie wykończę, wdychając codziennie spaliny, stojąc w korku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts