GLAMOURMUM 17.02.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Cześć Kasiu Myslałem że coś wkleisz a Ty uciekasz e-tam...tylko kilka komentarzyków dalej... jestem u siebie.... wczoraj kupiłam materiały budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 człowiek sie stała i jeszcze źle A kto powiedział, ze jest źle Mnie sie bardzo podoba. Poluję na następną stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Cześć Kasiu Myslałem że coś wkleisz a Ty uciekasz e-tam...tylko kilka komentarzyków dalej... jestem u siebie.... wczoraj kupiłam materiały budowlane Czesc Kasia A co kupiłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Kasiu nie uciekaj tylko gadaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 No i uciekła W swoich komentarzach też jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.02.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Cześć Kasiu Myslałem że coś wkleisz a Ty uciekasz e-tam...tylko kilka komentarzyków dalej... jestem u siebie.... wczoraj kupiłam materiały budowlane Czesc Kasia A co kupiłas? cegiełki na ściany zewnątrzne. Chciałam sie wycofać z Ytonga ze względu na cenę, ale kilka firm robiło mi obliczenia pod pompę ciepła i niestety wyszło, że Ytong ma najlepsze paramenty... nawet facet mi obliczał, który jest przedstawicielem firmy Silikaty z Kluczy... no i powiedział,że nie da mi gwarancji (nawet jeżeli dam grubszą wełnę) że silikaty nie zawiodą.... Byłam zdziwiona, bo powinno mu zależeć na sprzedaży cegieł na cały dom!!! Ale widać facet był uczciwy. Zaczęłam szukać tańszego Ytoga i znalazłam przez Allegro firmę z Jarocina... Poznań nie jest daleko od Jarocina , więc pojechałam i wszystko załatwiłam...dostałam też super cenę na wełnę , kleje i nadproża z Ytinga. Wszystko jest zamówione, tylko wczoraj musiałam zapłacić za Ytonga, bo to była specjalna promocja tylko do 20 lutego...ale miałam szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Juz doczytałam w dzinniczku A u Ciebie skomentowałam co myśle na temat stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.02.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Czołem szaleńcy!!! Jakbym dostała wszystko to na raz, to moooooooże i by mi się humor poprawił. http://www.silverado.pl/i/cms/azurowe_kolczyki_srebrne_kola_silver_orchid_28_5_d.jpg http://www.joannabizuteria.pl/files/categories/nnczerwone_lezki.jpg http://bi.gazeta.pl/im/0/5081/z5081300X.jpg http://modna.pl/img/318/4509-1L.jpg http://www.iperfumy.pl/FotoCache/bigorig/4/GUSGUGW_AEDP.jpg http://bi.gazeta.pl/im/8/4601/z4601158X.jpg http://www.bielizna-damska.twoje-zakupy.pl/syspir/86-300s003/Sklep/produkty/3275.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Cześć Edyś Twoje ostatnie marzenie mi się podoba najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.02.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 No nie wiem, czy to aż takie moje marzenie, ale jakbym dostała, to pewnie nie płakałabym z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.02.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Patrząc na ilość prezentów..... odnosze wrażenie, że humor jest bardzo ZŁY !!! Co się stało Edytko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Bywało gorzej Glamcia. No co może być powodem mojego niekomfortowego samopoczucia...no co??? Ta pieprzona budowa. a jakby inaczej. Czasami to się świetnie trzymam. Ale czasami to przychodzą takie dni, że łzy same cisną mi się do oczu. No bo ileż można czekać, aż się chałupa wykończy. Przypominam, że miałam sie wprowadzić do Bożego Narodzenia, a tu już Wielkanoc za pasem i nie wiadomo co z tego wyjdzie. I jeszcze na dodatek ten ludź, wciąż nie zwraca forsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dzień dobry Edtyko Dziękuję slicznie za błyskotki i nie tylko. Są śliczne A co do budowy to szczerze współczuję. Niestety znam ten ból. Mi to już się czasami wszystkiego odechciewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.02.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 cześć Monisiu! Dokładnie, czasami to mam wrażenie, że człowiekowi wiatr w oczy. Przez tą budowę, o chyba oduczę się planowania, bo i tak doopa z tych planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Za dużo nie ma co planować ja tam się cieszę tym co mam i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A ja mam stan developerski i wcale się nie cieszę. No bo niby to juz tak niedaleko a jednak jeszcze daleko Ja tez sobie duzo planowałam i wyszła z tego duża doooooopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.02.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Za dużo nie ma co planować ja tam się cieszę tym co mam i tyle Oooo....jakbym Marka słyszała. Ja też się cieszę, ale to nie znaczy, że niejednokrotnie jestem wkurzona. Zdecydowanie to tych niecierpliwych należę. Ale i tak uważam, że dość łagodnie to znoszę (właśnie dzięki Markowi, bo to on mnie znosi na ziemię), bo inaczej już dawno zrobiłabym rozpierduchę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A ja mam stan developerski i wcale się nie cieszę. No bo niby to juz tak niedaleko a jednak jeszcze daleko Ja tez sobie duzo planowałam i wyszła z tego duża doooooopa a bo Ty sobie założyłaś że musisz się wprowadzić na gotowiznę. Ja jak się sprowadzałem to nawet takiego stanu nie mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Jak czytam co piszecie to jakby słyszał moją żonę Ciągle musi mieć wszystko zaplanowane na parę lat w przód A jak już coś się nie uda to tragedia. A tu jej los sprawił psikusa Chciała dwójki dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A ja mam stan developerski i wcale się nie cieszę. No bo niby to juz tak niedaleko a jednak jeszcze daleko Ja tez sobie duzo planowałam i wyszła z tego duża doooooopa a bo Ty sobie założyłaś że musisz się wprowadzić na gotowiznę. Ja jak się sprowadzałem to nawet takiego stanu nie mialem Pewnie, ze sobie założyłam, ze sie wprowadzę na gotowe. A co miałam sobie założyc? Ze sie wprowadzę na gołą podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts