Rom 17.02.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Normalnie wymiękam dzisiaj przy Was a my przy Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ale ten pan wygląda na zadowolonego...hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.02.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ale ten pan wygląda na zadowolonego...hmmmmm Tak za łeb i do pionu.... ...hmmmm...muszę wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.02.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ale mnie ominęło... ale musiałam u dzieciaków posprzątać.., bo juz sajgon był nieziemski !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ale mnie ominęło... ale musiałam u dzieciaków posprzątać.., bo juz sajgon był nieziemski !!!! łazisz gdzieś to tak masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.02.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja to mam w naturze, że się włóczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ale ten pan wygląda na zadowolonego...hmmmmm Tak za łeb i do pionu.... ...hmmmm...muszę wypróbować. Mam nadzieję, ze się podzielisz wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ale mnie ominęło... ale musiałam u dzieciaków posprzątać.., bo juz sajgon był nieziemski !!!! łazisz gdzieś to tak masz No własnie, trzeba siedziec na tyłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.02.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ale ten pan wygląda na zadowolonego...hmmmmm Tak za łeb i do pionu.... ...hmmmm...muszę wypróbować. Mam nadzieję, ze się podzielisz wrażeniami Tylko, że Marek nie ma takiej czupryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Czupryna to tutaj jest najmniej ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.02.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ale mnie ominęło... ale musiałam u dzieciaków posprzątać.., bo juz sajgon był nieziemski !!!! łazisz gdzieś to tak masz No własnie, trzeba siedziec na tyłku Ja bardzo chętnie....., ale mój mąż ma juz przygotowany pozew rozwodowy a główna przyczyna podana: Ciągle siedzi na muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Czupryna to tutaj jest najmniej ważna a co wazniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ale mnie ominęło... ale musiałam u dzieciaków posprzątać.., bo juz sajgon był nieziemski !!!! łazisz gdzieś to tak masz No własnie, trzeba siedziec na tyłku Ja bardzo chętnie....., ale mój mąż ma juz przygotowany pozew rozwodowy a główna przyczyna podana Ciągle siedzi na muratorze Mój tez mnie ciagle straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ale mnie ominęło... ale musiałam u dzieciaków posprzątać.., bo juz sajgon był nieziemski !!!! łazisz gdzieś to tak masz No własnie, trzeba siedziec na tyłku Ja bardzo chętnie....., ale mój mąż ma juz przygotowany pozew rozwodowy a główna przyczyna podana: Ciągle siedzi na muratorze a czyta co wypisujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Normalnie wymiękam dzisiaj przy Was a my przy Tobie Przepraszam bardzo, przecież grzeczna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.02.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja bardzo chętnie....., ale mój mąż ma juz przygotowany pozew rozwodowy a główna przyczyna podana: Ciągle siedzi na muratorze Powiedz mu..."nie strasz, nie strasz, bo się zesr..... ":wink: Żartuję oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.02.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ale mnie ominęło... ale musiałam u dzieciaków posprzątać.., bo juz sajgon był nieziemski !!!! łazisz gdzieś to tak masz No własnie, trzeba siedziec na tyłku Ja bardzo chętnie....., ale mój mąż ma juz przygotowany pozew rozwodowy a główna przyczyna podana: Ciągle siedzi na muratorze a czyta co wypisujesz??? nie, spróbował by tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ale mnie ominęło... ale musiałam u dzieciaków posprzątać.., bo juz sajgon był nieziemski !!!! łazisz gdzieś to tak masz No własnie, trzeba siedziec na tyłku Ja bardzo chętnie....., ale mój mąż ma juz przygotowany pozew rozwodowy a główna przyczyna podana: Ciągle siedzi na muratorze a czyta co wypisujesz??? nie, spróbował by tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Normalnie wymiękam dzisiaj przy Was a my przy Tobie Przepraszam bardzo, przecież grzeczna jestem tak tak oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nie przesadzaj, dzisiaj na prawdę jestem grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts