Rom 19.02.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 No to powodzenia....i ubierzcie się ciepło, bo rozumiem że z Martusią będziesz jeździł dziekuję podwiozę ją do dziadków i szybko skoczę do starostwa ...a potem przybiegnę do domku i prędko siądę do kompa, żeby się przywitać i opowiedzieć wrażenia...prawda??? No właśnie nie da rady w domu będę dopiero wieczorkiem ale w czwartek będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Moniko - kwiatki dla Ciebie - za nową stronkę http://www.serducho.pl/kocham_cie/images/kwiaty.jpg Dziękuję ślicznie są przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Monisiu dla Ciebie bukiecik:http://www.e-kwiaty.pl/images/bo052-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 a ja mam piec z zasobnikiem, narożną wannę i wszytko jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzieki Romek, śliczny wiosenny bukiecik. Moze wiosnę do nas sprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 a ja mam piec z zasobnikiem, narożną wannę i wszytko jest git A jak ją myjesz? Wchodzisz do niej? A Twoja żona jak sobie radzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 a ja mam piec z zasobnikiem, narożną wannę i wszytko jest git A jak ją myjesz? Wchodzisz do niej? A Twoja żona jak sobie radzi? spokojnie mozna sięgnąc do końca wanny zrobię zdjęcie i ci pokażę może ty myslisz o jakiejs wielgachnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Przydała by się jakaś większą bo mój syn nie zapowiada się na małego chłopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Przydała by się jakaś większą bo mój syn nie zapowiada się na małego chłopca ona jest duża - dwie osoby się mieszczą - sprawdziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 A zdjęcia oczywiście poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Przydała by się jakaś większą bo mój syn nie zapowiada się na małego chłopca ona jest duża - dwie osoby się mieszczą - sprawdziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Lece zaraz do domuMiłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Lece zaraz do domu Miłego popołudnia Nawzajem i proszę zdrowieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Lece zaraz do domu Miłego popołudnia Nawzajem i proszę zdrowieć DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Przydała by się jakaś większą bo mój syn nie zapowiada się na małego chłopca ona jest duża - dwie osoby się mieszczą - sprawdziłem Ty i Marcia, hihihi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Przydała by się jakaś większą bo mój syn nie zapowiada się na małego chłopca ona jest duża - dwie osoby się mieszczą - sprawdziłem Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 a ja mam piec z zasobnikiem, narożną wannę i wszytko jest git A ile litrów wody ma ten zasobnik? i jaki przepływ na minutę?? nie wiem czy pytanie jest precyzyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 No to powodzenia....i ubierzcie się ciepło, bo rozumiem że z Martusią będziesz jeździł dziekuję podwiozę ją do dziadków i szybko skoczę do starostwa ...a potem przybiegnę do domku i prędko siądę do kompa, żeby się przywitać i opowiedzieć wrażenia...prawda??? No właśnie nie da rady w domu będę dopiero wieczorkiem ale w czwartek będę jutro czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 a ja mam piec z zasobnikiem, narożną wannę i wszytko jest git A ile litrów wody ma ten zasobnik? i jaki przepływ na minutę?? nie wiem czy pytanie jest precyzyjne? Jednofunkcyjny piec Junkersa i zasobnik 120l. W zupełności wystarcza. Do tego pompa wymuszająca obieg wody w instalacji ciepłej wody. Dzięki temu zaraz po otwarciu kranu mam ciepłą wodę. Pompa posiada zegar na Którym ustawiłem sobie kiedy chce żeby chodziła. Bo wiadomo że jak chodzi pompa to woda z zasobniku szybciej sie studzi i częściej odpala się piec żeby ją podgrzać. Dlatego np obieg nie chodzi w nocy bo po cholerę. A jaki przepływ na minutę to nie mam pojęcia Pierwsze słyszę żeby ktoś się tym interesował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ja też mam mieć narożną wanne i w dodatku z hydromasażem. Wg wiekszosci na forum to samobójstwo ALe jakos sie tym nie martwię a cieszę z wyboru Myć zamierzam ją jak obecną którą mam. Mam na to sposób: wkładam córkę z gąbką i cifem do srodka i każę wymyć Jak do tej pory to sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts