Edmar70 17.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Wieczorową porą się witam. Tak myślę sobie o Ani i czy ona przypadkiem nie wybrała się tak z marszu na ten zabieg? I dlatego do nas nie zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Jaki zabieg????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.02.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Wieczorową porą się witam. Tak myślę sobie o Ani i czy ona przypadkiem nie wybrała się tak z marszu na ten zabieg? I dlatego do nas nie zagląda. Jestem Kilka dni mnie nie było ale to nic widzę, że sobie fajnie pogadaliście A jeśli chodzi o zabieg to nie poszłam, nadal szukam lekarza, a poza tym nie moge teraz......................w pracy mam przerąbane Nawet mi dzisiaj szef komplement sprawił "Ania ale Ty źle wyglądasz" hi hi hi Cześć Słońce Byłaś już na tych badaniach, na które Cię lekarz wysłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.02.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Jaki zabieg????????????? Cześć Anju No ten na oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dżizasssss....jesteś....helloł kochana Taki komplement nie bierze się z nikąd...wiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Kobieto jak Ty do mnie z tym nie przyjedziesz, to moja noga juz wiecej tu nie postanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.02.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dżizasssss....jesteś....helloł kochana Taki komplement nie bierze się z nikąd...wiesz??? Wiem, wiem Ale cóż ja mogę na to poradzić Wiem, wiem, że to żadne wytłumaczenie nie jest ale tak to jest na stanowisku kierowniczym P|owiedz jak Twoje badania, bo chyba ominęłaś ten temat I jak Twoja mama i tata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.02.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Kobieto jak Ty do mnie z tym nie przyjedziesz, to moja noga juz wiecej tu nie postanie ło matko sałatko strasznie groźnie to zabrzmiało Anju ja Ci z całego serca dziękuję jest tylko mały problem................. ..............hm................. ....................bo ja taka jestem niesmiała ...........i taka trochę przepraszam, że komuś głowę zawracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.02.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 mi sie glowy nie zawraca, ja jak cos proponuje to nie znosze sprzeciwu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.02.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 mi sie glowy nie zawraca, ja jak cos proponuje to nie znosze sprzeciwu! Chyba się boję Żadnej buźki Anju nie chciałabym, żebyś mnie źle zrozumiała. Jesteś na pewno fajną babką, nie chcę sie krygować ale ja naprawdę nie wiem, czy to nie za duży kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Aniu, nie tłumacz się, ale uważam, że przeginasz. To samo ciągle powtarzam Markowi, który też ma gdzieś moje troski. A ja jestem na etapie poszukiwań jakiegoś konkretnego neurologa i laryngologa. Do końca tygodnia mam zamiar też zrobić prześwietlenie kręgosłupa, które na nic mi się nie zda, ale niech tam. A rodzice co tu dużo gadać ...nie za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.02.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Edytko ja doceniam Twoją troskę ale wiesz jak to jest Jak nie zrobie pewnej roboty to ludzie nie dostaną pensji, nie będa mieli przedłużonej umowy, itd........ A MArka to dalej proszę ochrzaniać A prześwietlenie koniecznie zrób, w końcu to nic nie szkodzi. Ciekawe co Ci lekarze powiedzą Mam nadzieję, że to nic poważnego A rodzicom życzę duuuuuuuuuuuuuużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.02.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 mi sie glowy nie zawraca, ja jak cos proponuje to nie znosze sprzeciwu! Chyba się boję Żadnej buźki Anju nie chciałabym, żebyś mnie źle zrozumiała. Jesteś na pewno fajną babką, nie chcę sie krygować ale ja naprawdę nie wiem, czy to nie za duży kłopot jesli cos proponuje to nie tak w powietrze... pamietaj ze obcej osobie bym tego nie zaproponowala ale sama bedziesz chciala to przyjedziesz, nie to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.02.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 mi sie glowy nie zawraca, ja jak cos proponuje to nie znosze sprzeciwu! Chyba się boję Żadnej buźki Anju nie chciałabym, żebyś mnie źle zrozumiała. Jesteś na pewno fajną babką, nie chcę sie krygować ale ja naprawdę nie wiem, czy to nie za duży kłopot jesli cos proponuje to nie tak w powietrze... pamietaj ze obcej osobie bym tego nie zaproponowala ale sama bedziesz chciala to przyjedziesz, nie to nie No to powiedzmy, że .........................chciałabym się wprosić Czy mogłoby to być na przełomie marca i kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.02.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Oczywiscie ze moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.02.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Oczywiscie ze moze byc W takim razie dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Z Markiem, to już nie mam szans. Aniu, Ty to chociaż jesteś świadoma swoich schorzeń, a Marek uważa, że jest zdrów jak ryba. I żadne argumenty do niego nie przemawiają. Dziękuję w imieniu rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.02.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Z Markiem, to już nie mam szans. Aniu, Ty to chociaż jesteś świadoma swoich schorzeń, a Marek uważa, że jest zdrów jak ryba. I żadne argumenty do niego nie przemawiają. Dziękuję w imieniu rodziców. No a nie jest zdrów To znaczy, że bagatelizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Oczywiście, że bagatelizuje Bardzo ostatnio zaniedbał wzrok, co przy bardzo rozwiniętym astygmatyźmie, prowadzenie samochodu jest niebezpieczne, i zwyrodnienie lędźwiowe kręgosłupa, nie wspomnę o stomatologu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.02.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Oczywiście, że bagatelizuje Bardzo ostatnio zaniedbał wzrok, co przy bardzo rozwiniętym astygmatyźmie, prowadzenie samochodu jest niebezpieczne, i zwyrodnienie lędźwiowe kręgosłupa, nie wspomnę o stomatologu. No to baaaaaaaaaardzo niedobrze Zapewne próbowałaś już wielu sposobów, żeby go zmusić albo zachęcić do pójścia do lekarza i..........nic Ja mam sposób brutalny Nie dbasz o siebie to znaczy, że nie dbasz o nas i może z powodu Twojego niedbalstwa zostanę sama z dziećmi Przepraszam, wiem to brutalne no ale cóż Ja co prawda mam z Jarkiem inny kłopot...................ten chodzi non stop do lekarzy, nawet jak mu nic nie jest. Czasami to się zastanawiam, czy on nie chce sobie czegoś wynaleźć To jest klasyczny przykład hipochondryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts