bobowa budowniczowa 20.02.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 OOOOOOooooooo stronkę pyknęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Monia jak ja |Ci współczuję no........... Wiem co to znaczy, jak dzieciaki ciężko oddychają A czemu Szymek tak nie lubi tych inhalacji, sam sprzęt go przeraża czy leki wydzielają taki zapach, że mu nie pasi Cześć Edyś Ja Twój internet Dobry wieczór Aniu Nie lubi bo to bardzo długo trwa. Jak bierze połowę dawki to musi siedzieć pół godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 OOOOOOooooooo stronkę pyknęłam to czekamy na życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.02.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Heloł kofana!!!! Zaraz pier...... tego laptopa o ścianę. Ludzie trzymajta mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Monia jak ja |Ci współczuję no........... Wiem co to znaczy, jak dzieciaki ciężko oddychają A czemu Szymek tak nie lubi tych inhalacji, sam sprzęt go przeraża czy leki wydzielają taki zapach, że mu nie pasi Cześć Edyś Ja Twój internet Dobry wieczór Aniu Nie lubi bo to bardzo długo trwa. Jak bierze połowę dawki to musi siedzieć pół godziny. No to może pozwól mu w tym czasie robić coś na co ma wielką ochotę a Ty mu na to na co dzień nie pozwalasz Choć pewnie już to przerobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 OOOOOOooooooo stronkę pyknęłam to czekamy na życzenie Nie mam życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aniu to nie jest takie proste.On ma w tym czasie siedziec i najlepiej wogole nie gadać.Puszczam mu wtedy bajki ale i tak nie chce siedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.02.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobry wieczór Aniu Nie lubi bo to bardzo długo trwa. Jak bierze połowę dawki to musi siedzieć pół godziny. Nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 OOOOOOooooooo stronkę pyknęłam to czekamy na życzenie Nie mam życzeń Wpadasz raz na 100 lat i nie masz życzen Podejrzana sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Heloł kofana!!!! Zaraz pier...... tego laptopa o ścianę. Ludzie trzymajta mnie.... Heloł!!!! A to kwestia netu czy laptopa Może trzeba go przeładować ...............ale ja się nie znam Dzisiaj tak pięknie u mnie było, na każdym słupku od płotu leżała sobie czapeczka ze śniegu, na choinkach gałęzie się uginały od śniegu.................normalnie bajka Uwielbiam taki krajobraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobry wieczór Aniu Nie lubi bo to bardzo długo trwa. Jak bierze połowę dawki to musi siedzieć pół godziny. Nie rozumiem Fiolka leku ma 2,5 ml a on dostaje połowę. Wogóle czasami strasznie powoli ubywa leku a czasami leci momentalnie. Nie wiem od czego to jest zalezna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Heloł kofana!!!! Zaraz pier...... tego laptopa o ścianę. Ludzie trzymajta mnie.... Trzymam, trzymam. Nie wal nic bo wogóle nie pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aniu to nie jest takie proste. On ma w tym czasie siedziec i najlepiej wogole nie gadać. Puszczam mu wtedy bajki ale i tak nie chce siedziec. Wiem, to trudne jest A bajki to mu się pewnie znudziły, może coś innego..............hm..............co by tu wymyśleć Wiem................ Może niech w tym czasie coś rysuje, wycina, koloruje, lepi z plasteliny, niech czymś zajmie ręce.................wtedy nie będzie mu się tak dłużyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 OOOOOOooooooo stronkę pyknęłam to czekamy na życzenie Nie mam życzeń Wpadasz raz na 100 lat i nie masz życzen Podejrzana sprawa hmmmmmmmmmm....................ano nie mam...................... Nic mi do głowy nie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 U nas też jest pięknie. Mieszkamy w sosnowym lesie i jest po prostu cudownie Jutro muszę strzelic pare fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobry wieczór Aniu Nie lubi bo to bardzo długo trwa. Jak bierze połowę dawki to musi siedzieć pół godziny. Nie rozumiem Fiolka leku ma 2,5 ml a on dostaje połowę. Wogóle czasami strasznie powoli ubywa leku a czasami leci momentalnie. Nie wiem od czego to jest zalezna. A do tych inhalacji masz taki domowy inhalator Może trza mu końcówkę wyczyścić Choć pewnie robisz to za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 U nas też jest pięknie. Mieszkamy w sosnowym lesie i jest po prostu cudownie Jutro muszę strzelic pare fotek. Koniecznie W sosnowym lesie mówisz..................i Szymek choruje...............a czy on czasami nie jest uczulony na sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 U nas też jest pięknie. Mieszkamy w sosnowym lesie i jest po prostu cudownie Jutro muszę strzelic pare fotek. Koniecznie W sosnowym lesie mówisz..................i Szymek choruje...............a czy on czasami nie jest uczulony na sosny Oooooooo...... właśnie, to samo sobie pomyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Na sosny nie jest uczulony. Zresztą sosny z tego co pamiętam to pylą w maju czy w czerwcu. Jego najbardziej uczula kurz a juz było tak dobrze. Oskrzela zaczęły pracować już normalnie, przestały byc nadaktywne. Pani doktor była zachwycona i doooopa, znowu sie zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 U nas też jest pięknie. Mieszkamy w sosnowym lesie i jest po prostu cudownie Jutro muszę strzelic pare fotek. Koniecznie W sosnowym lesie mówisz..................i Szymek choruje...............a czy on czasami nie jest uczulony na sosny Oooooooo...... właśnie, to samo sobie pomyślałam. No patrz............telepatia jakaś czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts