bobowa budowniczowa 20.02.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Na sosny nie jest uczulony. Zresztą sosny z tego co pamiętam to pylą w maju czy w czerwcu. Jego najbardziej uczula kurz a juz było tak dobrze. Oskrzela zaczęły pracować już normalnie, przestały byc nadaktywne. Pani doktor była zachwycona i doooopa, znowu sie zaczęło Ale ja nie myślałam o pyleniu tylko tych zapachach sosen (pięknych zresztą). A od czego to się znowu zaczęło Przeziębił się???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Na sosny nie jest uczulony. Zresztą sosny z tego co pamiętam to pylą w maju czy w czerwcu. Jego najbardziej uczula kurz a juz było tak dobrze. Oskrzela zaczęły pracować już normalnie, przestały byc nadaktywne. Pani doktor była zachwycona i doooopa, znowu sie zaczęło Ale ja nie myślałam o pyleniu tylko tych zapachach sosen (pięknych zresztą). A od czego to się znowu zaczęło Przeziębił się???? Zaczęło się tak jak zwykle czyli od kaszlu. Zawsze się tak zaczyna tylko, ze teraz to juz się nie bawię i nie czekam az bedzie źle i od razu go inhaluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aniu skoro nie masz konkretnego życzenia to pozwolę sobie wkleic zimę http://www.gmina-klucze.pl/gmina/images/stories/foto/aktualnosci/listopad_2006/zielony%20zima.jpg http://plfoto.com/zdjecia/246670.jpg http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/4574_zima_las_gory.jpg http://republika.pl/blog_cz_758148/1462361/tr/zima_cie_kocha.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.02.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Może Szymek przebywa wśród wielu pluszaków, może dywanów lub wykładzin... Kupiłaś mu kołdrę i poduszkę antyalergiczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Może Szymek przebywa wśród wielu pluszaków, może dywanów lub wykładzin... Kupiłaś mu kołdrę i poduszkę antyalergiczną? Ma tylko jedną małą zabawkę pluszową. Zero dywanów, wykładzin, firanek i zasłonek. A pościel antyalergiczną to kupiłam jak tylko się urodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Na sosny nie jest uczulony. Zresztą sosny z tego co pamiętam to pylą w maju czy w czerwcu. Jego najbardziej uczula kurz a juz było tak dobrze. Oskrzela zaczęły pracować już normalnie, przestały byc nadaktywne. Pani doktor była zachwycona i doooopa, znowu sie zaczęło Ale ja nie myślałam o pyleniu tylko tych zapachach sosen (pięknych zresztą). A od czego to się znowu zaczęło Przeziębił się???? Zaczęło się tak jak zwykle czyli od kaszlu. Zawsze się tak zaczyna tylko, ze teraz to juz się nie bawię i nie czekam az bedzie źle i od razu go inhaluję. To i dobrze Wiesz Monia myślę, że musisz się uzbroić w cierpliwość i pogodzić się z tym, że może Szymek będzie częściej chorował i kaszlał. Ja odpychałam myśli przez pół roku o tym, że moje dzieci muszą brać leki antyalergiczne .........a teraz już się pogodziłam i widzę, że są efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Pięęęęęęękna zima Dzięki Monia Uwielbiam takie obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aniu ale on już bardzo długo brał leki i stopniowo miał odstawiane i było na prawdę dobrze.Jak go teraz wyleczę to nie będę mu nic podawać.Zobaczymy jak zareaguje.Dopóki jest mróz i nic nie pyli musze go poobserwowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aniu ale on już bardzo długo brał leki i stopniowo miał odstawiane i było na prawdę dobrze. Jak go teraz wyleczę to nie będę mu nic podawać. Zobaczymy jak zareaguje. Dopóki jest mróz i nic nie pyli musze go poobserwowac. Najlepiej odstawia się leki nad morzem albo w górach i to po kilku dniach aklimatyzacji.................ale spróbuj..............może się uda W każdym bądź razie życzę żeby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aniu nie dziękuję, zeby nie zapeszyć. Jak ja bym chciała miec zdrowe dziecko. Od zawsze chorował i mam juz tego po prostu dosyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aniu nie dziękuję, zeby nie zapeszyć. Jak ja bym chciała miec zdrowe dziecko. Od zawsze chorował i mam juz tego po prostu dosyc Nawet nie wiesz jak ja Cię rozumiem...............tylko ja to miałam w podwójnym wydaniu Dziewczynki, żegnam się Nie wiem czy jutro wpadnę W niedzielę wyjeżdżam, zostawiam siostrę na posterunku co by mi chaty pilnowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aniu jedziesz w góry?Jeśli tak to życzę wspaniałej snieżnej pogody, dużo zabawy i zdrówka.I rób fotki bo czekam na fotorelację.Buziakipapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aniu, wypoczywaj na maksa. Wdychaj dużo świeżego powietrza, i nie złam nogi. Do zobaczenia. Ps. A nie dasz rady luknąć do nas na chwilę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.02.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A co tu wszyscy zapadli w sen zimowy Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.02.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 O tej porze na forum Romku A co Ci się stało? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.02.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Niemozliwe za nami Ja za panem tez się stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ciekawe jak Ania. Pewnie świetnie się bawi. Może zajrzy do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No tak...zapomniałam, że Ania się dotlenia i nabiera sił. Zdaję się, że śniegu ma po pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.02.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ciekawe na ile pojechała bo w sobotę ma juz być 7 stopni. Ja to się w sumie cieszę ale jak ktoś jest w górach to żadna rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.02.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 W górach ma być 7 st.??? Nie wiem dokładnie kiedy wyjechała, myślę, że w niedzielę. Więc biorąc pod uwagę, że miała balować 7 dni, to chyba do tej niedzieli wróci? Może wiosnę do nas sprowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts