monia77w1 25.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Oby sprowadziła bo mnie ta zima już dobija. A wogóle to mamy spierdzieloną podłogówkę i od wczoraj hydraulik cos przy niej dłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.02.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Diabli wiedzą co się stało. Chyba cos z pompą bo grzeje tylko na jedynce Wogóle nie mozna wykorzystac maksymalnej mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dzien dobry Romku Piłes już dzisiaj kawusię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Chyba jednak nie piłes bo ciagle spisz Pobudka http://pelogifam.files.wordpress.com/2008/03/coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Dzień dobry Nie wiem co tu się dzieje ale wcale mi się to nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.02.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Doberek Wróciłam Wiosnę przywiozłam Ale myślałam, że sobie tu poczytam a tu nic............ Strrrrasznie się za Wami stęskniłam Nie miałam tam nawet zasięgu na komórkę nie móiąz o internecie Zwiedziłam Zakopane, Kraków, Wieliczkę, przejeżdżałam przez Oświęcim, Gliwice, Wrocław Teraz mój plan jest taki: 1. Zająć się ogrodem 2. Zrobić zabieg na powiekach .....pod koniec marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.03.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 No i nikt mnie od wczoraj nie odwiedził................buuuuuuuuuuuuu................. Jakoś się dzisiaj kiepsko czuję, dzwoni i szumi mi w uszach, wnętrznoścfi mi się na lewą stonę przewracają, hm................czyżby aklimatyzacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.03.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Pozdrowienia zostawiam i zdrowka zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.03.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Dzięki Żelko Dla Ciebie i Twojej rodzinki również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Zajszłam i ja, coby pozdrówka i buziaki zostawić. Miłego tygodnia zyczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.03.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Hej Aniu A zdjęcia z ferii będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Cześć wczasowiczko! Tylko dlaczego Ty teraz chora jesteś??? Zawsze perzchodzisz w ten sposób aklimatyzację? Ale mam nadzieję, że jednak odpoczęłaś i trochę zapomniałaś o wszelkich kłopotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.03.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Zajszłam i ja, coby pozdrówka i buziaki zostawić. Miłego tygodnia zyczę! dzięki Anetko ja Tobie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.03.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Hej Aniu A zdjęcia z ferii będą? Nie będzie Dzisiaj dostałam wiadomość od fotosika że chcą kasę A ja ie mam ani siły ani ochoty wrzucać zdjęć na inną stronę i pamiętać kolejne hasło Sorki Monia A w ogóle to nie ma czego żałować bo z daleka były i tak nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.03.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Cześć wczasowiczko! Tylko dlaczego Ty teraz chora jesteś??? Zawsze perzchodzisz w ten sposób aklimatyzację? Ale mam nadzieję, że jednak odpoczęłaś i trochę zapomniałaś o wszelkich kłopotach. heloł No właśnie nigdy tak się nie czułam. Nie miałam problemów przy żadnych wakacjach dlatego sama nie wiem o co chodzi A jeśli chodzi o odpoczynek to chętnie zostałabym teraz w domku Ale faktycznie od pracy zawodowej odpoczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Aniu, żeby to nie była jakieś choróbsko. A nie możesz jeszcze w domciu zostać? Załóz sobie konto na czymś innym, tak jak ja. A hasło możesz mieć identyczne jak na fotosiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.03.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Aniu, żeby to nie była jakieś choróbsko. A nie możesz jeszcze w domciu zostać? Jutro mam jeszcze urlop. Zobaczę jak się będę czuła, jak źle to pójdę do lekarza Załóz sobie konto na czymś innym, tak jak ja. A hasło możesz mieć identyczne jak na fotosiku. nie chce mi się Dzisiaj to w ogóle nic mi się nie chce. Na leżąco jest mi najlepiej więc się odmeldowuję pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ależ nie musisz robić tego właśnie dzisiaj. Papa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.03.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Hop...hop...juz prawie południe, a tu cisza jak makiem zasiał. Ja się witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.03.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Cześć [/b]Słonko Do piątku mam zwolnienie, właściciwe to sama nie wiem na co Pani doktor powiedziała, że to skurcz żołądkowa spowodowany stresem...................ale w uszach mi nadal dzwoni..................a to chyba nie od żołądka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts