Edmar70 02.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Oj kochana, jestem zaniepokojona. A nie mówiłam, że przeginasz. A ciśnienie sprawdzałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.03.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Odpisałam u Glamurki Coś tu ostatnio mało kto zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.03.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Nie będzie mierzenia ciśnienia bo nie bateryjek do aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Nie będzie mierzenia ciśnienia bo nie bateryjek do aparatu NO tak bywa, ale jutro proszę się zaopatrzeć w bateryjki. Kilka lat temu bardzo źle się czułam, wręcz codziennie. Czasami to aż mi się płakać chciało, nie wiedziałam o co chodzi. Aż podczas badań okresowych zostało u mnie stwierdzone nadciśnienie. Miałam wtedy dopiero 32 lata. Zabrzmiało to jak wyrok, i pytanie skąd to w ogóle załapałam. Potem przeszłam serię badań i zostały ustalone leki. I tak jadę na nich do dziś i czuję się o nieeeeeebo lepiej. Aniu nie lekceważ tego. A ciśnienie trzeba mierzyć codziennie, conajmniej 2 razy. Bo może się okazać, że ciśnienie jest skaczące i np. rano może być dobre, a już wieczorem zupełnie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dzień dobry Dziewczyny co Wy tak ciągle o chorobach? Wiosna idzie, bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzień dobry A włascicielkę to juz całkiem wcięło Resztę zresztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Prawda jest taka, że jak włascielki nie ma prawie wogóle to i nikt nie wpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No to czekamy na Anię a tymczasem u Kasi nabijamy strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ciągle patrzę czy coś nowego pojawiło się w dzienniczku ale tam ciągle cisza Romciu a co ma się pojawić??????Ja już skończyłam budowe, teraz tylko ogród Jestem umówiona na niedzielę z Elfir Już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzień dobry A włascicielkę to juz całkiem wcięło Resztę zresztą też. no przecież jestem Jakieś wiosenne szwędanie mi się włączyło, a że uziemiona w domu jestem choróbskiem to nie mogę iść się szwendać np. do sklepu z butami..............albo z roślinkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzień dobry A włascicielkę to juz całkiem wcięło Resztę zresztą też. tyle stron osiągnęlismy i teraz ten wątek umiera Też mi przykro Może czas go skończyć Wiecie................wszystko ma swój koniec........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Prawda jest taka, że jak włascielki nie ma prawie wogóle to i nikt nie wpada. Jak to................jak to..............prawie w ogóle.....................nosz chyba można na tydzień na ferie pojechać nie.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 o było krzyczeć że gospodyni nie ma................. Was nie ma to sobie idę...................na zakupy butowo ciuszkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzień dobry A włascicielkę to juz całkiem wcięło Resztę zresztą też. tyle stron osiągnęlismy i teraz ten wątek umiera Też mi przykro Może czas go skończyć Wiecie................wszystko ma swój koniec........................ Nie przesadzaj tylko częściej wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Prawda jest taka, że jak włascielki nie ma prawie wogóle to i nikt nie wpada. Jak to................jak to..............prawie w ogóle.....................nosz chyba można na tydzień na ferie pojechać nie.......................... nie.....nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 o było krzyczeć że gospodyni nie ma................. Was nie ma to sobie idę...................na zakupy butowo ciuszkowe I kupiłaś cos????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Też mi przykro Może czas go skończyć Wiecie................wszystko ma swój koniec........................ Aniu, czy chcesz nam powiedzieć, że chodzi Ci to po głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 o było krzyczeć że gospodyni nie ma................. Was nie ma to sobie idę...................na zakupy butowo ciuszkowe I kupiłaś cos????? Nic nie kupiłam, za to moja siostra kupiła sobie spodnie w Orsay-u i marynarkę w Vogele A ja tak sobie chodziłam po sklepach i stwierdziłam, że albo ta moda jest jakaś nie ten teges albo ja jestem nie ten teges W ogóle to uważam, że szczupłym jest łatwiej się ubrać i to za niewielkie pieniądze.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzień dobry A włascicielkę to juz całkiem wcięło Resztę zresztą też. tyle stron osiągnęlismy i teraz ten wątek umiera Też mi przykro Może czas go skończyć Wiecie................wszystko ma swój koniec........................ Nie przesadzaj tylko częściej wpadaj Nawet nie wiesz Monia jak bardzo bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Prawda jest taka, że jak włascielki nie ma prawie wogóle to i nikt nie wpada. Jak to................jak to..............prawie w ogóle.....................nosz chyba można na tydzień na ferie pojechać nie.......................... nie.....nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts