bobowa budowniczowa 05.03.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Też mi przykro Może czas go skończyć Wiecie................wszystko ma swój koniec........................ Aniu, czy chcesz nam powiedzieć, że chodzi Ci to po głowie? mhm..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Też mi przykro Może czas go skończyć Wiecie................wszystko ma swój koniec........................ Aniu, czy chcesz nam powiedzieć, że chodzi Ci to po głowie? mhm..................... czyli tak? Cześć kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Też mi przykro Może czas go skończyć Wiecie................wszystko ma swój koniec........................ Aniu, czy chcesz nam powiedzieć, że chodzi Ci to po głowie? mhm..................... Aniu chyba trzeba Ci ten pomysł jakiś młoteczkiem wybic z głowy Ale chyba nie masz zamiaru usuwać całych komentarzy???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Też mi przykro Może czas go skończyć Wiecie................wszystko ma swój koniec........................ Aniu, czy chcesz nam powiedzieć, że chodzi Ci to po głowie? mhm..................... czyli tak? Cześć kochana! Cześć Edyś Już od jakiegoś czasu myślę o tym ale jak już wymyślę to............................tak mi szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Też mi przykro Może czas go skończyć Wiecie................wszystko ma swój koniec........................ Aniu, czy chcesz nam powiedzieć, że chodzi Ci to po głowie? mhm..................... Aniu chyba trzeba Ci ten pomysł jakiś młoteczkiem wybic z głowy Ale chyba nie masz zamiaru usuwać całych komentarzy???????? Uwaga: walenie czas zacząć.......................mloteczkiem O komentarzach jeszcze nie myślałam, ale jak się już przeniesiemy na stałe do Kasi komentarzy to kto wie..........kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Aniu nawet się nie waż usuwać Ostatnio jak liczyłam kto ile otworzył stron to trochę sobie czytałam nasze wpisy z przed roku i obśmiałam się za wszystkie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Młotek juz mam http://www.istore.com.pl/prods/599009.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Aniu nawet się nie waż usuwać Ostatnio jak liczyłam kto ile otworzył stron to trochę sobie czytałam nasze wpisy z przed roku i obśmiałam się za wszystkie czasy Robiła nie dawno to samo. To takie miłe i czasami wzruszające. Wspomnienia sa wspaniałe i ja lubię do nich powracać. Ale skoro Ania ma jakieś powody, aby to zrobić, to cóż my możemy Moniu, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 co to za pomysly????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Aniu nawet się nie waż usuwać Ostatnio jak liczyłam kto ile otworzył stron to trochę sobie czytałam nasze wpisy z przed roku i obśmiałam się za wszystkie czasy Robiła nie dawno to samo. To takie miłe i czasami wzruszające. Wspomnienia sa wspaniałe i ja lubię do nich powracać. Ale skoro Ania ma jakieś powody, aby to zrobić, to cóż my możemy Moniu, prawda? Normalnie chyba sobie skopiuję cały wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A ja ostatnio czytałam mój pierwszy wpis ale się obśmiałam No przyznam Wam rację, że to miłe wspomnienia i że faktycznie to dzięki FM mogłam Was poznać, ale ja myslę tylko o usunieciu dziennika a nie komentarzy, no bo gdzie będziemy gadać???? No chyba, że przeniesiemy się na stałe do kogoś innego...............co Wy na to?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Aniu nawet się nie waż usuwać Ostatnio jak liczyłam kto ile otworzył stron to trochę sobie czytałam nasze wpisy z przed roku i obśmiałam się za wszystkie czasy Robiła nie dawno to samo. To takie miłe i czasami wzruszające. Wspomnienia sa wspaniałe i ja lubię do nich powracać. Ale skoro Ania ma jakieś powody, aby to zrobić, to cóż my możemy Moniu, prawda? Normalnie chyba sobie skopiuję cały wątek i za 20 lat usiądźmy sobie w fotelach i trzęsącym rączkami trzymajmy filiżankę z kawą i przesuwajmy myszką i czytajmy jakie to były piekne czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Anuś, ale moim zdaniem masz jeszcze wiele do pokazania. Na pewno w domu będzie Ci się ciągle coś zmieniać, ai ogród został jeszcze . Tak więc może jeszcze na trochę go zatrzymasz? Mi sie dobrze u Ciebie gada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ja tez sie nie mam zamiaru nigdzie wynosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Anuś, ale moim zdaniem masz jeszcze wiele do pokazania. Na pewno w domu będzie Ci się ciągle coś zmieniać, ai ogród został jeszcze . Tak więc może jeszcze na trochę go zatrzymasz? Mi sie dobrze u Ciebie gada. Nic już nie mam do pokazania, bo wszystko Wam pokazałam, tylko ogród został A w ogóle to mnie ostatnio ogarnęło takie lenistwo, że nie chce mi się iść po aparat, pstryknąć zdjęcia, przegrać na kompa, przerzucić na fotosika i skopiować na Forum...............uff...................to już za dużo jak dla mnie Mi też się dobrze gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ja tez sie nie mam zamiaru nigdzie wynosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Aniu nawet się nie waż usuwać Ostatnio jak liczyłam kto ile otworzył stron to trochę sobie czytałam nasze wpisy z przed roku i obśmiałam się za wszystkie czasy Robiła nie dawno to samo. To takie miłe i czasami wzruszające. Wspomnienia sa wspaniałe i ja lubię do nich powracać. Ale skoro Ania ma jakieś powody, aby to zrobić, to cóż my możemy Moniu, prawda? Normalnie chyba sobie skopiuję cały wątek i za 20 lat usiądźmy sobie w fotelach i trzęsącym rączkami trzymajmy filiżankę z kawą i przesuwajmy myszką i czytajmy jakie to były piekne czasy Aniu w wieku 51 lat trzęsące się łapki No nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A ja ostatnio czytałam mój pierwszy wpis ale się obśmiałam No przyznam Wam rację, że to miłe wspomnienia i że faktycznie to dzięki FM mogłam Was poznać, ale ja myslę tylko o usunieciu dziennika a nie komentarzy, no bo gdzie będziemy gadać???? No chyba, że przeniesiemy się na stałe do kogoś innego...............co Wy na to?????? Nic nie usuwaj. Fajnie jest jak jest i niech tak pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Aniu nawet się nie waż usuwać Ostatnio jak liczyłam kto ile otworzył stron to trochę sobie czytałam nasze wpisy z przed roku i obśmiałam się za wszystkie czasy Robiła nie dawno to samo. To takie miłe i czasami wzruszające. Wspomnienia sa wspaniałe i ja lubię do nich powracać. Ale skoro Ania ma jakieś powody, aby to zrobić, to cóż my możemy Moniu, prawda? Normalnie chyba sobie skopiuję cały wątek i za 20 lat usiądźmy sobie w fotelach i trzęsącym rączkami trzymajmy filiżankę z kawą i przesuwajmy myszką i czytajmy jakie to były piekne czasy Aniu w wieku 51 lat trzęsące się łapki No nie wiem jak za duzo wypije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Po kielichu to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts