bobowa budowniczowa 08.03.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Czekam na Elfirkę ciekawe czy przyjedzie Już bym chciała, żeby w tym moim "ogrodzie" coś rosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.03.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Czekam na Elfirkę ciekawe czy przyjedzie Już bym chciała, żeby w tym moim "ogrodzie" coś rosło Aniu czy ty mieszkasz w Wys.........e??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.03.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Czekam na Elfirkę ciekawe czy przyjedzie Już bym chciała, żeby w tym moim "ogrodzie" coś rosło Aniu czy ty mieszkasz w Wys.........e??? Nie W Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.03.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Doberek! Z białymi przylazłam, bo widzę, że takie lubicie. KOBITKI ROŚNIJMY W SIŁĘ http://www.cyberfoto.pl/galeria/data/6/Bratki1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.03.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Śliczne te bratki Nawet te niebieskie Cześć Edyś Była u mnie Elfirka Jestem pod wrażeniem pozytywnym Teraz z niecierpliwością czekam na projekt ale dopiero za 4 tygodnie Jak Marek się czuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.03.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Śliczne te bratki Nawet te niebieskie Cześć Edyś Była u mnie Elfirka Jestem pod wrażeniem pozytywnym Teraz z niecierpliwością czekam na projekt ale dopiero za 4 tygodnie Jak Marek się czuje??? hmmm, rozumiem, że chodzi o ogród..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.03.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Śliczne te bratki Nawet te niebieskie Cześć Edyś Była u mnie Elfirka Jestem pod wrażeniem pozytywnym Teraz z niecierpliwością czekam na projekt ale dopiero za 4 tygodnie Jak Marek się czuje??? hmmm, rozumiem, że chodzi o ogród..... Tak, tak o ogród chodzi Drugiej budowy na pewno!!!! nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.03.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Śliczne te bratki Nawet te niebieskie Cześć Edyś Była u mnie Elfirka Jestem pod wrażeniem pozytywnym Teraz z niecierpliwością czekam na projekt ale dopiero za 4 tygodnie Jak Marek się czuje??? hmmm, rozumiem, że chodzi o ogród..... Tak, tak o ogród chodzi Drugiej budowy na pewno!!!! nie będzie nie zarzekaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.03.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Śliczne te bratki Nawet te niebieskie Cześć Edyś Była u mnie Elfirka Jestem pod wrażeniem pozytywnym Teraz z niecierpliwością czekam na projekt ale dopiero za 4 tygodnie Jak Marek się czuje??? hmmm, rozumiem, że chodzi o ogród..... Tak, tak o ogród chodzi Drugiej budowy na pewno!!!! nie będzie nie zarzekaj się ..........i nigdy nie mów nigdy Na pewno nie z moim mężem, chyba że się rozwiedziemy on wybuduje a potem się pobierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.03.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Śliczne te bratki Nawet te niebieskie Cześć Edyś Była u mnie Elfirka Jestem pod wrażeniem pozytywnym Teraz z niecierpliwością czekam na projekt ale dopiero za 4 tygodnie Jak Marek się czuje??? hmmm, rozumiem, że chodzi o ogród..... Tak, tak o ogród chodzi Drugiej budowy na pewno!!!! nie będzie nie zarzekaj się ..........i nigdy nie mów nigdy Na pewno nie z moim mężem, chyba że się rozwiedziemy on wybuduje a potem się pobierzemy nie strasz...!!! Aż tak źle było... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.03.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ale dzisiaj mamy ruch, jak nie w niedzielę Ja niestety dnia kobiet nie mam. Przygotowuję się do pracy, gotuję, prasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.03.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ale dzisiaj mamy ruch, jak nie w niedzielę Ja niestety dnia kobiet nie mam. Przygotowuję się do pracy, gotuję, prasuję Jaka szkoda....ale nadszedł czas na wielkie zmiany...oby to były lepsze czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Glamciu mam nadzieję No i już nie usłyszę, że w domu to się tylko siedzi i wszystko samo się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Glamciu mam nadzieję No i już nie usłyszę, że w domu to się tylko siedzi i wszystko samo się robi no nie....ale jak będziesz zajęta zawodowo...to dobrze by było gdyby tak właśnie się robiło....żebyś po pracy miała trochę czasu dla NAS .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.03.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Śliczne te bratki Nawet te niebieskie Cześć Edyś Była u mnie Elfirka Jestem pod wrażeniem pozytywnym Teraz z niecierpliwością czekam na projekt ale dopiero za 4 tygodnie Jak Marek się czuje??? hmmm, rozumiem, że chodzi o ogród..... Tak, tak o ogród chodzi Drugiej budowy na pewno!!!! nie będzie nie zarzekaj się ..........i nigdy nie mów nigdy Na pewno nie z moim mężem, chyba że się rozwiedziemy on wybuduje a potem się pobierzemy nie strasz...!!! Aż tak źle było... ???? No.................nie powiem..................łatwo nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.03.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ale dzisiaj mamy ruch, jak nie w niedzielę Ja niestety dnia kobiet nie mam. Przygotowuję się do pracy, gotuję, prasuję Monia trzymam kciuki za Ciebie Koniecznie wpadnij jutro wieczorkiem do nas i daj znać jak było Jesteś dzielną dziewczynką i wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.03.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Glamciu mam nadzieję No i już nie usłyszę, że w domu to się tylko siedzi i wszystko samo się robi A kto tak mówi Twój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 08.03.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 W żadnym wypadku proszę nie usuwać... dzienniczka. Jeszcze do końca nie przeczytałam i w ogóle są tam ciekawe rzeczy, inni mogą się z waszych zapisów wiele nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.03.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 W żadnym wypadku proszę nie usuwać... dzienniczka. Jeszcze do końca nie przeczytałam i w ogóle są tam ciekawe rzeczy, inni mogą się z waszych zapisów wiele nauczyć. Cześć Guzmanko Nie usunę.......................obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Glamciu mam nadzieję No i już nie usłyszę, że w domu to się tylko siedzi i wszystko samo się robi A kto tak mówi Twój mąż No a kto by inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts