monia77w1 09.03.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dzień dobry Wpadłam się tylko przywitac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.03.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Cześć Monia Jak wrócisz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ja tez jestem, cos ostatnio pustawo na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Monia co jest?????? Odezwij się proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Monia wczoraj chyba padła po pierwszym dniu pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Może dzisiaj wpadnie choć na chwilkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć dziewczyny Nie odzywałam się wczoraj bo miałam cieżki dzień. Wierzcie mi z nietórymi ludzmi ciężko jest się dogadać A już z baranami, które nie mają pojęcia o tym co robią i próbują Ci narzucić swoje debilne rozwiazania to już wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć Moniczko! Taaaa...niektórzy ludzie maja nieźle nasrane w głowie, sama z taką pracuję. Monia, ja uważam, że masz zawsze cos konstruktywnego do powiedzenia, więc może delikatnie panu/pani wyjaśnisz kto ma rację. A tak w ogóle to ja wciąz nie wiem dla jakiej to firmy nas opuściłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Edytko szczerze to mam dosyć tłuczenia panu do głowy, ze on zna branżę od 1 roku a ja od jakiś 3 a mój mąz od 9.Jak grochem o scianę.Ja jestem cierpliwa i wiem, ze predzej czy później to on dostanie po dooopie a nie ja.A u Glamci napisałam gdzie pracuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.03.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Doberek Miłego dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.03.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Cześć Romku Dzięki [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Czesiulek! Aniu, jak dzisiaj w pracy? Też miałaś lenia? U mnie była dzisiaj taka piękna, słoneczna, wiosenna pogoda, że nie zdążyłam wejśc do pracy, a już natychmiast chciałam wychodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Czesiulek! Aniu, jak dzisiaj w pracy? Też miałaś lenia? U mnie była dzisiaj taka piękna, słoneczna, wiosenna pogoda, że nie zdążyłam wejśc do pracy, a już natychmiast chciałam wychodzić. usmialam sie bo mialam podobnie, wyszlam na 2 godz na spacer, piekne krokusy kwitly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 A ja nie byłam na paćielku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 hop hop hooooooooooopppppppp........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 hop hop hooooooooooopppppppp........................ haloooooooooooooooo Dzisiaj mam znowu ten jeden z niemiłych dni Idę do Sądu spotkać się z mamuśką Mam nadzieję, że w tej dzisiejszej sprawie to już będze ostatnia rozprawa Ale generalnie humorek dobry mam A Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 O kuźwa....to ta sprawa jeszcze się nie zakończyła????? Nie ma to jak rozpocząć dzień w doborowym towarzystwie. i to jeszcze w sądzie. W sumie to mam dobry humor. szefostwo jeszcze mi nie podniosło ciśnienia, siedzę sobie na FM, tylko ten śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ano nie skończyła się Sąd czekał na dokumenty z banku i dostał. Okazało się, że moja mauśka zaoszczędziła sobie na swoim koncie tyle asy, że założyła sobie lokaty DWIE bardzo duże............. A jest jeszcze druga, za dwa tygodnie rozprawa Więc znowu się spotkamy U Was śnieg U mnie piękna wiosna tylko jeszcze żadnych pączków nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Obrotna ta Twoja mamuśka, nie ma co. Takiemu to zawsze z wiatrem. A jak tato w tym wszystkim się odnajduje? Siostra wróciła już na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Obrotna ta Twoja mamuśka, nie ma co. Takiemu to zawsze z wiatrem. A jak tato w tym wszystkim się odnajduje? Siostra wróciła już na stałe? Obrotna jak.........nie powiem co Tata w sumie funkcjonuje już prawie dobrze, ale wiesz, prawe robi dużą różnicę. On ta przed nami trzyma fason ale ja wiem, że gdzieś tam w środku to go boli. W sumie nie ma się co dziwić. Przeżyli razem 40 lat. A siostra.........hm.............wróciła w październiku,. Cały czas mieszka z nami. Teraz coś kombinujemy z mieszkaniem dla niej. Ale to jest typ europejski: na pewno jeszcze wyjedzie tylko nie wiemy kiedy, doką i na jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts