anjamen 13.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 dobry wieczor, buziaka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.03.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Wpadłam się przywitać. Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.03.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa Romek co robiłeś z Marcią i jak ona się czuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam....witam!!! Pogoda do doopy i znów mi się nic nie chce. To już zakrawa na leczenie chyba. Siedzę teraz i słucham sobie pięknej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=kFhQM7R4yjM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.03.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam....witam!!! Pogoda do doopy i znów mi się nic nie chce. To już zakrawa na leczenie chyba. Siedzę teraz i słucham sobie pięknej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=kFhQM7R4yjM Jak ja Cię rozumiem I żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce U Ciebie pytałam jak wczoraj było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.03.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Cześć Anuś Byłam u siebie i odpowiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dzień dobry, ale pogoda do doooopy jak jeszcze tą piosenkę włączyłam... to nic tylko się ochlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.03.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Cześć Anuś Byłam u siebie i odpowiedziałam. Byam u Ciebie i już przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.03.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dzień dobry, ale pogoda do doooopy jak jeszcze tą piosenkę włączyłam... to nic tylko się ochlać cześć Aniu A u mnie pogoda wiosenna, no słońca mogłoby być troszkę więcej ale generalnie nie narzekam A ja nie mogę posłuchać piosenki bo nie mam głośników w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Cześc Anula! Ja jak słyszę te piosenkę to mam ciary na skórze. Uwielbiam ją. I nie wiedzieć czemu w bardzo nostalgiczny, taki wręcz płaczliwy nastrój mnie wprowadza. Tak ......to już masochizm....bo słucham jej wciąż na ripleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.03.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No i poszli sobie..........bu............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.03.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No i poszli sobie..........bu............... No nie ta zupełnie. Zaglądam co jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.03.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No i poszli sobie..........bu............... No nie ta zupełnie. Zaglądam co jakiś czas No ja też zaglądam Kurde buźki mi wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.03.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ooooo....jakim cudem. Litery to mi wcinało, ale buźki? Zrób reset kompa, może coś da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.03.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Resetowaam już dwa razy. Nawet ikonki wyślij nie mam tylko klikam w ciemno........hi.....hi.......hi......... Edyś czy rozmawiałaś z Markiem o przyjeździe do Poznania????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Resetowaam już dwa razy. Nawet ikonki wyślij nie mam tylko klikam w ciemno........hi.....hi.......hi......... Edyś czy rozmawiałaś z Markiem o przyjeździe do Poznania????? Owszem rozmawiałam i cienko to widzę. Powiem krótko: mecze......treningi.....turnieje....wyjazdy.... a wszystko to zawsze!!!!!! w weekendy. i nie ma takiej rzeczy dla której zrezygnowałby z tych "obowiązków" Pod tym względem nie mam siły przebicia i nawet nie chcę. Robi to co kocha, a ja nigdy nie stawiałam mu ulimatum. Ale będe jeszcze próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.03.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 I żaden wolny weekendzik się nie znajdzie............bu.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.03.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 I żaden wolny weekendzik się nie znajdzie............bu.............. Jak trwa sezon, to raczej nie. Ale ja powinnam Ci wystarczyć za trzech Marków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.03.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 I żaden wolny weekendzik się nie znajdzie............bu.............. Jak trwa sezon, to raczej nie. Ale ja powinnam Ci wystarczyć za trzech Marków. No jasne, że tak...............cholerne buźki Chciałam, żeby się nasze chłopy poznały. A jak jest sezon to nie da rady, a jak nie ma sezonu to trzeba grzać. To może jakiś weekend po świętach mogłabyś przyjechać. Tylko nie wiem kiedy się będziecie przeprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.03.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 I żaden wolny weekendzik się nie znajdzie............bu.............. Jak trwa sezon, to raczej nie. Ale ja powinnam Ci wystarczyć za trzech Marków. No jasne, że tak...............cholerne buźki Chciałam, żeby się nasze chłopy poznały. A jak jest sezon to nie da rady, a jak nie ma sezonu to trzeba grzać. To może jakiś weekend po świętach mogłabyś przyjechać. Tylko nie wiem kiedy się będziecie przeprowadzać. Aniu tu chodzi o sezon meczów piłki nożnej. Aniu zróbmy tak, jak ja będę miała w zanadrzu jakiś wolny weekend, to dam Ci znać. A wtedy Ty dasz mi znać, czy będziesz mogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts