Edmar70 17.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dzięki Edytko A jutro jadę z moim szanownym przełożonym przepchnąć nastepne sprawy bo bidny nie moze sobie sam poradzić. Nawet sam poprosił mnie o to To ten sam co Ci wcześniej podskakiwał? Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.03.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Tak ten A teraz wydzwania do mnie czy mu zrobię plany bo go góra ciśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Tak ten A teraz wydzwania do mnie czy mu zrobię plany bo go góra ciśnie A to dupek. Pilnuj tylko aby nie przywłaszczył sobie Twoich zasług jako swoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Wpadłam tylko na chwilę. Żelazko mnie wzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.03.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzień doberek słoneczny Monia superek że dałaś się poznać jako świetny specjalista A ja się pochwalę: prawdopodobnie w niedzielę spotkam się z Elfirką bo ma już koncepcję na mój ogród. I już sobie zarezerwowałam termin w firmie, która wykona na połowę kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jestem! hahahaha.....zaskoczyłąm Was, cooooo???/ Aniu, to juz niedługo będziesz realizować sie w ogródku. Firma zrobi Ci tylko projekt, czy też zajmie się wykonastwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.03.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No już nie mogę się doczekać tego ogródka Patrzę na te moje włości i wszędzie tylko ziemia Elfirka robi mi projekt, i dała mi namiary na firmę, która wykona, pod jej nadzorem Tup........tup.........tup............już się nie mogę doczekać Cześć Słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.03.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ooooo jak się cieszę. Zdradź co nieco ......dużo tych roślinek planujesz? Czy w większości trawka będzie? A może jakieś oczko wodne planujesz? Aniu, że tak spytam nieskromnie......jakie koszty Cie czekaja w związku z założeniem ogrodu? Tzn. ile ta firma sobie zaśpiewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzień doberek słoneczny Monia superek że dałaś się poznać jako świetny specjalista A ja się pochwalę: prawdopodobnie w niedzielę spotkam się z Elfirką bo ma już koncepcję na mój ogród. I już sobie zarezerwowałam termin w firmie, która wykona na połowę kwietnia Aniu to świetnie normalnie ekstra, my bedziemy sami trawnik siali... tez na wiosne chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.03.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ooooo jak się cieszę. Zdradź co nieco ......dużo tych roślinek planujesz? Czy w większości trawka będzie? A może jakieś oczko wodne planujesz? Aniu, że tak spytam nieskromnie......jakie koszty Cie czekaja w związku z założeniem ogrodu? Tzn. ile ta firma sobie zaśpiewa? Na pewno chcę rośliny normalne, to znaczy takie tradycyjne, forsycja, bazie, azalia, bez. Resztę trawka. Oczka nie będzie, rozmawiałam z Elfir i mówiłam, że może być jakaś woda w obiegu zamkniętym. Ceny nie wiem. Musi przyjechać firma, która będzie wyonywała ogród i musi widzieć projekt. Dopiero wtedy będzie cena. Mam nadzieję, że przystępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzień doberek słoneczny Monia superek że dałaś się poznać jako świetny specjalista A ja się pochwalę: prawdopodobnie w niedzielę spotkam się z Elfirką bo ma już koncepcję na mój ogród. I już sobie zarezerwowałam termin w firmie, która wykona na połowę kwietnia Aniu to świetnie normalnie ekstra, my bedziemy sami trawnik siali... tez na wiosne chcemy[/quote [/b]Anju a nie chcecie trawki z rolki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Wszystkim zainteresowanym biliźniaczkami Romka uprzejmie donoszę, że na jego prośbę i za jego zgodą mogę zdradzić sekret Wczoraj urodziły się bliźniaczki!!!!!!! Niestety nie mam innych wiadomości ale mam dla Romka i jego Rodzinki skromny podarek http://kartki.onet.pl/_i/d/samego_usmiechu_d.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.03.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Romku duzo zdrowia dla dzieciaczkow i zony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ale piękna wiadomość Mam nadzieję, że wszystko dobrze Moja najbliższa koleżanka też wczoraj urodziła synka Piękny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzisiaj zbieram same dobre wieści. http://idy.blox.pl/resource/tweety.jpg Romku wielkie gratulacje!!!! To takie wiosenne te Twoje dziewuszki są. Fajnie, zawsze będa kwitnące, świeże i pachnące. Dużo....dużo zdrowia i radości dla całej Waszej rodziny!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Romku moje gratulacje po raz drugi. I duzo zdrowka dla wszystkich 3 corek i Ewy http://www.e-gify.strefa.pl/gify/postacie/dzieci/dzieci25.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.03.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Rom gratulacje!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.03.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzień doberek słoneczny Monia superek że dałaś się poznać jako świetny specjalista A ja się pochwalę: prawdopodobnie w niedzielę spotkam się z Elfirką bo ma już koncepcję na mój ogród. I już sobie zarezerwowałam termin w firmie, która wykona na połowę kwietnia Aniu to świetnie normalnie ekstra, my bedziemy sami trawnik siali... tez na wiosne chcemy[/quote [/b]Anju a nie chcecie trawki z rolki? chyba drogo by bylo, a jak zobaczysz wkrotce u nas sporo pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.03.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Rom i ja szczerze gatuluję Jakby co, to koleżanka urodziła kilka miesiecy temu chłopców bliźniaków Ale bedziecie mieli teraz ubaw!!! Niech zdrowo rosną i będą radością rodziców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.03.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ROMUŚ..... GRATULUJĘ TOBIE I ŻONCE...... DLA PIERWSZEJ DZIEWCZYNKI.... http://images37.fotosik.pl/83/cf53459f4f87f937.jpg I DLA DRUGIEJ DZIEWCZYNKI... http://images37.fotosik.pl/83/cf53459f4f87f937.jpg Dużo radości, miłości i CIERPLIWOŚCI.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts