monia77w1 21.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Pobudka śpiochy http://www.mojeprzepisy.pl/pliki/artykuly/artykuly/kawa_-_czy_warto_pic_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 I trochę wiosny http://orchideiswiat.blox.pl/resource/wiosna1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.03.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 dzień dobry latam dziś za Monią.. i wiosny upatruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.03.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 i ja się przywitam dzien dobry. Musze sprzatac a taka ladna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.03.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 U nas też jest piękna pogoda i w związku z tym umyłam okna.... A jest to nie lada wyczyn..... bo NIENAWIDZĘ MYĆ OKIEN......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.03.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Ja okna planuję myć za tydzień. Wcześniej chyba nie ma sensu bo się do świat jeszcze ubrudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.03.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 oj.. ja też nie cierpię zwłaszcza, że moje oko to każdą mazię wypatrzy.. I najgorzej to jak to słońce przywali.. wszystko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.03.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Dzień dobry Zapraszam na śniadanko http://www.strykowski.net/mieso/Sniadanie,_zdjecie_sniadaniowe,_launch,_lancz,_zdjecie_poranne_z_jedzeniem_1476.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.03.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Wieczornie witam i spieszę donieść że spotkałam się dzisiaj z Elfirką. Przywiozła mi 3 koncepcje ogrodu. Wybrałam jedną, zmodyfikowałyśmy kilka roślin i w tym tygodniu będzie projekt. Potem do projekt do wyceny, i mam już zarezerwowany termin na wykonanie - połowa kwietnia Ogólnie rzecz biorąc powiem jedno - Elfir jest profesjonalistką. Ma olbrzymią wiedzę i co najważniejsze - nie realizuje i nie narzuca swoich pomysłów, tylko słucha inwestora. To bardzo ważna cecha bo w końcu to inwestor ma być zadowolony. A ona podpowiada, doradzi, ma fajne pomysły. Powiem jedno:PROJEKT JEST CUDOWNY Dzięki Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 normalnie zazdraszczam, a jak juz bedzie ten projekt to pokazesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.03.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Aniu strasznie jestem ciekawa Twojego ogrodu.Z niecierpliwością czekam na projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.03.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 normalnie zazdraszczam, a jak juz bedzie ten projekt to pokazesz? Jak tylko dostanę pozwolenie od Elfir............no to jasne, że pokażę Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.03.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Aniu strasznie jestem ciekawa Twojego ogrodu. Z niecierpliwością czekam na projekt. Wiesz co Monia, ja nie wiem jak na tym moim malutkim skrawku tyle pięknych roślin się zmieściło, ale jest bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzień dobry, a kto to jest Elfir? ja też jestem ciekawa, tym bardziej, że z moim mini ogródkiem sobie nie radzę może coś mi się rozjaśni jak zobaczę cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.03.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzień dobry, a kto to jest Elfir? ja też jestem ciekawa, tym bardziej, że z moim mini ogródkiem sobie nie radzę może coś mi się rozjaśni jak zobaczę cos innego Cześć Aniu Elfir to jest forumowa ogrodniczka. Znajdziesz ją w ogrodach. Jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 oj, chyba dawno tam nie zaglądałam dzięki Aniu, muszę się w końcu wybrać na tamte wątki ona Ci to robiła prywatnie, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.03.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 oj, chyba dawno tam nie zaglądałam dzięki Aniu, muszę się w końcu wybrać na tamte wątki ona Ci to robiła prywatnie, tak? Zajrzyj, zajrzyj, ogrody teraz to temat na tapecie Tak, prywatnie, umówiłyśmy sie na spotkanie i wszystko obgadałyśmy i mam Normalnie tak się cieszę, że nie mogę przestać o tym mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.03.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Aniu rewelacja.... bardzo się cieszę , że będziesz miała ogródek....No właśnie ....a kiedy pokażesz nam projekt???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 teraz będziemy wszędzie mówić o ogrodach, w końcu wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Cześć dziewczyny Aniu Ty chyba spać nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts