bobowa budowniczowa 26.03.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mam nadzieję, ze już Ci lepiej Aniu A tak wogóle to co Ci dolega jeśli można spytać? Kurde, no niby zwykłe przeziębienie tylko trochę mi chciało plany pokrzyżować, bo mam na poniedziałek zabieg umówiony i jeszcze gościnności Anjamen będę zaznawać więc myślałam wczoraj, jak mnie brało, że mnie szlag trafi No ale postanowiłam leżeć w łóżku (co nawet mi się udaje ), wykurować się na maxa (lekarskich przeciwwskazań nie ma) i w poniedziałek ruszyć w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.03.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dzięki Fajnie, że jesteście I wzajemnie Fajnie że jesteś Romek, a jak Marcia, widziała już mamusię i siostrzyczki??? I czy wszystko przygotowane w domciu na ich przyjście???? No i kiedy to będzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mam nadzieję, ze już Ci lepiej Aniu A tak wogóle to co Ci dolega jeśli można spytać? Kurde, no niby zwykłe przeziębienie tylko trochę mi chciało plany pokrzyżować, bo mam na poniedziałek zabieg umówiony i jeszcze gościnności Anjamen będę zaznawać więc myślałam wczoraj, jak mnie brało, że mnie szlag trafi No ale postanowiłam leżeć w łóżku (co nawet mi się udaje ), wykurować się na maxa (lekarskich przeciwwskazań nie ma) i w poniedziałek ruszyć w drogę Bardzo dobrze, że leżysz a nie pracujesz. Widzę, ze zmądrzałaś Aniu czy jedziesz do Anjamem na zabieg????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.03.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mam nadzieję, ze już Ci lepiej Aniu A tak wogóle to co Ci dolega jeśli można spytać? Kurde, no niby zwykłe przeziębienie tylko trochę mi chciało plany pokrzyżować, bo mam na poniedziałek zabieg umówiony i jeszcze gościnności Anjamen będę zaznawać więc myślałam wczoraj, jak mnie brało, że mnie szlag trafi No ale postanowiłam leżeć w łóżku (co nawet mi się udaje ), wykurować się na maxa (lekarskich przeciwwskazań nie ma) i w poniedziałek ruszyć w drogę Bardzo dobrze, że leżysz a nie pracujesz. Widzę, ze zmądrzałaś Aniu czy jedziesz do Anjamem na zabieg????? No zmądrzałam I wiesz co Monia.................sama się sobie dziwię, że tak sobie leżę, a w zlewie sterta garów, na jutro obiadu nie ma.................ale co mi tam, muszę się wykurować Tak jadę do Anjamen, była tak miła, że zaproponowała mi pomoc i jeszcze dachu nad glową użyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mam nadzieję, ze już Ci lepiej Aniu A tak wogóle to co Ci dolega jeśli można spytać? Kurde, no niby zwykłe przeziębienie tylko trochę mi chciało plany pokrzyżować, bo mam na poniedziałek zabieg umówiony i jeszcze gościnności Anjamen będę zaznawać więc myślałam wczoraj, jak mnie brało, że mnie szlag trafi No ale postanowiłam leżeć w łóżku (co nawet mi się udaje ), wykurować się na maxa (lekarskich przeciwwskazań nie ma) i w poniedziałek ruszyć w drogę Bardzo dobrze, że leżysz a nie pracujesz. Widzę, ze zmądrzałaś Aniu czy jedziesz do Anjamem na zabieg????? No zmądrzałam I wiesz co Monia.................sama się sobie dziwię, że tak sobie leżę, a w zlewie sterta garów, na jutro obiadu nie ma.................ale co mi tam, muszę się wykurować Tak jadę do Anjamen, była tak miła, że zaproponowała mi pomoc i jeszcze dachu nad glową użyczy Zdrowie najważniejsze a Twoi panowie jak zgłodnieją to drogę do kuchni znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dzięki Fajnie, że jesteście I wzajemnie Fajnie że jesteś Romek, a jak Marcia, widziała już mamusię i siostrzyczki??? I czy wszystko przygotowane w domciu na ich przyjście???? No i kiedy to będzie???? Nic nie jest przygotowane Kończymy szybko poddasze a potem będziemy sprzątać To chyba musisz się sprężyć. Niewiele czasu Ci zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.03.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dzięki Fajnie, że jesteście I wzajemnie Fajnie że jesteś Romek, a jak Marcia, widziała już mamusię i siostrzyczki??? I czy wszystko przygotowane w domciu na ich przyjście???? No i kiedy to będzie???? Nic nie jest przygotowane Kończymy szybko poddasze a potem będziemy sprzątać To chyba musisz się sprężyć. Niewiele czasu Ci zostało. Znaczy się ile???? Monia ............gdyby to tylko o porządek w kuchni chodziło Ale dzisiaj to mnie nic nie ruszało................do 19-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Aniu pisałam do Romka, ze musi się sprężyć bo pewnie niedługo dziewczynki wyjda ze szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.03.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Aniu, bardzo Ci dziękuję za życzonka, bardzo, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.03.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzień dobry Najnowsze informacje: Zuzia poza inkubatorem No to cudownie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Aniu, bardzo Ci dziękuję za życzonka, bardzo, bardzo No problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzień dobry Najnowsze informacje: Zuzia poza inkubatorem No to cudownie!!! ja też się cieszę Świetne wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Pancka tu masz linka do mojej cegły http://www.nelissen.be/catalogus/?v=2&lid=2&cid=4&id=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzięki, lepiej się czuję, chyba w odpowiednim momencie dałam dawkę uderzeniową lekarstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzięki, lepiej się czuję, chyba w odpowiednim momencie dałam dawkę uderzeniową lekarstw Cieszę sie Aniu, że już Ci lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzięki Monia Co tam w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Cześć Aniu W pracy jakoś leci chociaż, żeby to była praca moich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Cześć Aniu W pracy jakoś leci chociaż, żeby to była praca moich marzeń Praca nie fajna czy szefostwo nie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Cześć Aniu W pracy jakoś leci chociaż, żeby to była praca moich marzeń Praca nie fajna czy szefostwo nie fajne Hmm.... mój przełożony już zbastował. Teraz on się pyta co ma robić a nie mowi co ja mam robić Ale generalnie to jakoś mi się ostatnio nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.03.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Hej Aniu jak zdrówko??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts