bobowa budowniczowa 28.03.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Cześć Aniu W pracy jakoś leci chociaż, żeby to była praca moich marzeń Praca nie fajna czy szefostwo nie fajne Hmm.... mój przełożony już zbastował. Teraz on się pyta co ma robić a nie mowi co ja mam robić Ale generalnie to jakoś mi się ostatnio nie chce Oj Monia, jak ja Cię rozumiem Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce A szef szybko się uczy, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.03.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Hej Aniu jak zdrówko??????????? Zdrówko ...............hm...............generalnie się nie daję................ale kto wygra?????...................zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.03.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 witanko zdrówko.........hm...............wmawiam sobie cały czas, że jest mi lepiej Aha, od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką projektu ogrodu. Elfir jest profesjonalistką!!!!!! Dzięki Elfir W połowie kwietnia zaczynamy zakładać ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Doberek oczywiście powiadomień nie dostawałam jak ja już bym chciała ogrodem się zajmować Aniu ten Twój zabieg to pod całkowitą narkozą, czy miejscowe znieczulenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Aniu jedz jutro ostroznie. czekam na Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Aniu trzymam lciuki za udany zabieg. Jak tylko będziesz mogła daj znać czy wszystko się udało. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.03.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Mam najnowsze informacje od Ani Już jest po i wszystko jest dobrze Przesyła wszystkim gorące pozdrowienia to superowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Kciuki mam cały czas zaciśnięte, także za Zuzię. Ja sobie czasem Was podglądam trochę. Pozdrówka serdeczne i życzenia zdrówka dla Ani i dla Zuzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Mam najnowsze informacje od Ani Już jest po i wszystko jest dobrze Przesyła wszystkim gorące pozdrowienia Świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Mam najnowsze informacje od Ani Już jest po i wszystko jest dobrze Przesyła wszystkim gorące pozdrowienia Potwierdzam Ania byla bardzo dzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Doberek PRIMA APRILLIS dziś mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.04.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 No a ja jak zwykle na koncu?????????Jakim cudem wszyscy juz tu sa.??????? Piekny domek.Moje gratulacje i przepraszam ,ze tak dlugo sie nie witalam,bo Ty juz u Mnie bylas Pozdrawiam i juz teraz bede skladac regularne wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.04.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzień dobry Robaczki Hej Rom A to nie laska wstapic do Mnie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dobry wieczór A kto to do nas zajrzał Gadaj jak dziewczynki. Aniu żyjesz????? jak zdrówko???? Zabieg się udał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://smyki.pl/cardimages/slonko.jpg wszystko dobrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 halllllo ANiu. Jak sie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Mam nadzieję, że wszystko w porządku. Pozdrówka serdeczne zostawiam i życzenia duuuuużo zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.04.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kurde, buszuje po forum a do siebie nie zaglądam DPS-iu dzięki za pozdrowienia i oświadczam, że wszystko w porządku Jak przygotowania do świąt? ANju mam się całkiem dobrze sama się zastanawiam jak to możliwe Kiedy będzie się kłaść łazienka? Aniu - Dario - dzięki Ci dobra kobieto za piękne słoneczko, od razu się człowiekowi bardziej chce Jak tam misie? Bo nie jestem na bierząco? Monia zabieg się udał ale jakoś tak mnie na tydzień wyleczył z forum A co u Ciebie? Mrs. Constans dzięki za odwiedziny, teraz to już tylko plotki u mnie, jak budowa się skończyła. A za miłe słowa też dziękuję Możesz nam powiedzieć jak masz na imię albo jak skrócić Twojego nica, żeby nam było łatwiej? Romek? wszędzie się Ciebie pytam jak Marcia a Ty nic nie mówisz, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Doberek Miłego dzionka szczerze to mi też by się taki zabieg przydał coby mnie z forum na trochę wyleczył, bo małż jak na psychola na mnie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.04.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Anusia lazienka po swietach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts