Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

AŻ WSTYD DOPIERO TERAZ SIĘ ODZYWAĆ :oops: :oops: :oops: :oops: ALE NIE MOGŁAM PRZEGAPIĆ OKAZJI BY POGRATULOWAĆ ROMKOWI Z CAAAAAAŁEGO SERDUCHA :):):):) NO I ŻYCZYĆ DUUUUŻO CIERPLIWOŚCI I MIŁOŚCI DLA TYCH MAŁYCH I TYCH WIĘKSZYCH SMERFETEK :)

SWOJĄ DROGĄ ROM TO MASZ WIELKIE SZCZĘŚCIE - 4 ŚLICZNE KOBIETY W DO MU .... :):):) POZDRAWIAM :)

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek :p

Miłego dzionka :D

szczerze to mi też by się taki zabieg przydał coby mnie z forum na trochę wyleczył, bo małż jak na psychola na mnie patrzy :roll: :o :-?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wiesz co.................to jest nieuleczalne :lol: :lol: :lol: :lol:

A tak w ogóle to chyba wszyscy małżonkowie tak na nas patrzą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zapewniam Cię, że mój też :lol: :lol: :lol: :lol:

doberek :lol:

AŻ WSTYD DOPIERO TERAZ SIĘ ODZYWAĆ :oops: :oops: :oops: :oops: ALE NIE MOGŁAM PRZEGAPIĆ OKAZJI BY POGRATULOWAĆ ROMKOWI Z CAAAAAAŁEGO SERDUCHA :):):):) NO I ŻYCZYĆ DUUUUŻO CIERPLIWOŚCI I MIŁOŚCI DLA TYCH MAŁYCH I TYCH WIĘKSZYCH SMERFETEK :)

SWOJĄ DROGĄ ROM TO MASZ WIELKIE SZCZĘŚCIE - 4 ŚLICZNE KOBIETY W DO MU .... :):):) POZDRAWIAM :)

Ania no :evil:

żeby mi to było przedostatni raz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no ale mów kobieto co u Ciebie, bo takim rzadkim gościem jesteś, że wcale nam się to nie podoba, prawda dziewczyny :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

Ufff mówię wam dziewczyny że ta wiosna to coś wspaniałego.... wreszcie ze słoneczkiem wstaję i co ważniejsze ze słoneczkiem wracam z pracy :):):)

Aniu , cóż u mnie... w nowym domu czujemy się jak byśmy tam mieszkali od zawsze :) ( Wy pewnie też ..... heheheh) zima minęła - nadszedł czas zakładania ogródka ... w sobotę posialiśmy trawę i zaczynamy prace przy płytkach elewacyjnych i na schodach - hmmm zaczynamy to za dużo powiedziane chyba :) planujemy pod koniec kwietnia :):):), a Tobie jak się mieszka :):)???

:roll: :roll: :lol: