Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak się właśnie zastanawiam, czy nie przyjechać i ..........................zrobić sobie 17-tej rocznicy ślubu w Warszawie :lol: :lol: :lol: :lol:

O tak, będzie oryginalnie. :lol:

Jeszcze nie wiem, czy będę. A Marek to raczej tak nie bardzo, w sumie nawet nie wiadomo czemu. Ale jeszcze co i rusz podejmuję ten temat i liczę na to, że zmieni zdanie. :roll:

No ta............hm...........budowa się skończyła, czasu zamiast więcej to coraz mniej...............hm............... :roll:

Powiem tak: Gospodyni się nie udziela to i goście nie przychodzą :cry:

W sumie to zrozumiałe ...........

Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zajrzy ale ja się ŻEGNAM

Dzięuję wszystkim moim gościom, tym udzielającym się i tym, którzy tylko zaglądali. Jesteście cudownymi ludźmi, ale jak to się mówi, jak się o przyjaciół nie dba to odchodzą........................

Wiem, wiem, to moja wina a nie Wasza broń Boże.

Cóż............zdrowie tak mi się sknociło, że szkoda gadać. Niektórzy wiedzą jak bardzo. I niektózy wiedzą, że częściowo to moja wina. A za głupotę trzeba zapłacić.

Trochę mi to chaotycznie wychodzi .............nie umiem nic poprawnego napisać więc piszę ze szczerego serca co myślę.

Dziękuję KOCHANI :lol:

PA, PA :cry:

Aniu, Ty się nie wygłupiaj :evil: :evil: :evil:

teraz jest taki czas, że wszędzie sie rzadko zagląda, ja też jestem na forum tylko kilka razy w tygodniu, większość czasu spędzam po za domem :wink:

Jesteś wartościową i mądrą kobietą, potrzebną tutaj :roll:

Bardzo mi przykro, kręgosłup to poważna sprawa :cry:

I co teraz będzie?

Jakieś rehabilitacje czy co??

Biedaczku, to straszny ból :cry: :cry: :cry:

i ten ogród to ja chcę zobaczyć jak powstaje i jak wszystko w nim rośnie, więc wiesz..

wyjścia zbytniego nie masz :roll:

bo ja Cię znajdę.... :wink: 8)

No pewnie, że mi się to wszystko nie podoba.

Aniu, już nie wiem co to musiałoby się stać, abyś zrozumiała w końcu, że nie można tak forsować swojego organizmu, szczególnie TY.

A co konkretnie stało się z Twoim kręgosłupem?

Czy same ćwiczenia wystarczą, czy może nie daj Boże, trzeba będzie na operację się szykować?

Aniu, chcesz zaprzestać wizyt na FM, pewnie to już przeanalizowałaś na sto możliwych sposobów i ja Ciebie doskonale rozumiem. Kto jak kto, ale ja coś o tym wiem. Ale może jeszcze pojawisz się od czasu do czasu, dasz o sobie znać, pogadamy chwilkę, pośmiejemy się...... przecież nie chodzi o to, abyś ciągle siedziała na FM, bo wiadomo każdy ma mało czasu, wiecznie gdzieś pędzi, ale w końcu już tak długo się Wszyscy znamy, że takie kilka słów od czasu do czasu na pewno Wszystkim nam dobrze zrobi. :)

A tymczasem kuruj się i to szybko, i skutecznie, i wciąż na Ciebie czekamy. :)

Mam cichą nadzieję, że jeszcze coś do Nas klikniesz. :)

Wieeeeeelkie buuuuuuuuziaki!!!!!!!! :D

Wogóle mnie to FM nie poinformowało, że tutaj takie tragiczne losy sie toczą...

Kolejna osóbka z naszej paczki sie żegna.....

Kolejna osóbka opuszcza nas walczące z budownictwem....

Aniu to był wielki zaszczyt że cię poznałam.....

i nie ukrywam, że Ciebie również będzie mi brakowac...tak jak Moni.... :cry: :cry:

Jeszcze trochę i Edytka sie wprowadzi i nas opuści..... :cry: :cry: :cry:

Dziękuję Ci Aniu, za każde dobre słowo....za słowa otuchy....i za to,że byłaś....i mam nadzieję....,że jeszcze będziesz.....

Całuski :)