bobowa budowniczowa 12.05.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 A Wy bedziecie Edyś, na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No tak się właśnie zastanawiam, czy nie przyjechać i ..........................zrobić sobie 17-tej rocznicy ślubu w Warszawie O tak, będzie oryginalnie. Jeszcze nie wiem, czy będę. A Marek to raczej tak nie bardzo, w sumie nawet nie wiadomo czemu. Ale jeszcze co i rusz podejmuję ten temat i liczę na to, że zmieni zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Aniu, w końcu wpadłaś będziesz mieć oryginalną rocznice, ja bym sie nie zastanawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.05.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No to chyba jak większość...................każdy mówi, że nie wie hm...............no to ja też nie wiem A czemu Marek nie chce (przy okazji, pozdrów go od nas i dziewczyny też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.05.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Nooooo.............oryginalnie na pewno..................tylko dlaczego tak daleko?????? Ale Ty Edyś to chyba blisko masz to czemu się zastanawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No to chyba jak większość...................każdy mówi, że nie wie hm...............no to ja też nie wiem A czemu Marek nie chce (przy okazji, pozdrów go od nas i dziewczyny też ) A bo ja wiem, on sam nie wie. Dzikus jaki, czy co. Ale ja mam chrapkę, nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.05.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No ja bynajmniej nie odniosłam wrażenia, że jest dzikusem A Ty Słońce........................no jedź koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No ja bynajmniej nie odniosłam wrażenia, że jest dzikusem A Ty Słońce........................no jedź koniecznie A ty ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.05.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No ja bynajmniej nie odniosłam wrażenia, że jest dzikusem A Ty Słońce........................no jedź koniecznie A ty ze mną. No właśnie nad tym pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No ja bynajmniej nie odniosłam wrażenia, że jest dzikusem A Ty Słońce........................no jedź koniecznie A ty ze mną. No właśnie nad tym pracuję Oby kreatywnie tylko. Bo jak Ty jedziesz, to ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.05.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Wiem, że to co powiem baaaardzo się nie spodoba Edyś ale ............ chciałam powiedzieć........ hmmmmm............. że wysiadł mi kręgosłup tak dokumentnie, że ..................brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.05.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 No ta............hm...........budowa się skończyła, czasu zamiast więcej to coraz mniej...............hm............... Powiem tak: Gospodyni się nie udziela to i goście nie przychodzą W sumie to zrozumiałe ........... Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zajrzy ale ja się ŻEGNAM Dzięuję wszystkim moim gościom, tym udzielającym się i tym, którzy tylko zaglądali. Jesteście cudownymi ludźmi, ale jak to się mówi, jak się o przyjaciół nie dba to odchodzą........................ Wiem, wiem, to moja wina a nie Wasza broń Boże. Cóż............zdrowie tak mi się sknociło, że szkoda gadać. Niektórzy wiedzą jak bardzo. I niektózy wiedzą, że częściowo to moja wina. A za głupotę trzeba zapłacić. Trochę mi to chaotycznie wychodzi .............nie umiem nic poprawnego napisać więc piszę ze szczerego serca co myślę. Dziękuję KOCHANI PA, PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.05.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ania co Ty!!! masz wrocic i juz jak tylko Ci sie naprawi kregoslup wracaj do nas my jestesmy Twojego ogrodu ciekawi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.05.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Aniu, Ty się nie wygłupiaj teraz jest taki czas, że wszędzie sie rzadko zagląda, ja też jestem na forum tylko kilka razy w tygodniu, większość czasu spędzam po za domem Jesteś wartościową i mądrą kobietą, potrzebną tutaj Bardzo mi przykro, kręgosłup to poważna sprawa I co teraz będzie? Jakieś rehabilitacje czy co?? Biedaczku, to straszny ból i ten ogród to ja chcę zobaczyć jak powstaje i jak wszystko w nim rośnie, więc wiesz.. wyjścia zbytniego nie masz bo ja Cię znajdę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.05.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 No pewnie, że mi się to wszystko nie podoba. Aniu, już nie wiem co to musiałoby się stać, abyś zrozumiała w końcu, że nie można tak forsować swojego organizmu, szczególnie TY. A co konkretnie stało się z Twoim kręgosłupem? Czy same ćwiczenia wystarczą, czy może nie daj Boże, trzeba będzie na operację się szykować? Aniu, chcesz zaprzestać wizyt na FM, pewnie to już przeanalizowałaś na sto możliwych sposobów i ja Ciebie doskonale rozumiem. Kto jak kto, ale ja coś o tym wiem. Ale może jeszcze pojawisz się od czasu do czasu, dasz o sobie znać, pogadamy chwilkę, pośmiejemy się...... przecież nie chodzi o to, abyś ciągle siedziała na FM, bo wiadomo każdy ma mało czasu, wiecznie gdzieś pędzi, ale w końcu już tak długo się Wszyscy znamy, że takie kilka słów od czasu do czasu na pewno Wszystkim nam dobrze zrobi. A tymczasem kuruj się i to szybko, i skutecznie, i wciąż na Ciebie czekamy. Mam cichą nadzieję, że jeszcze coś do Nas klikniesz. Wieeeeeelkie buuuuuuuuziaki!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 19.05.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 I MI TEŻ JEST SMUTNO :( ALE TRZYMAM KCIUKI ZA SZYBKI POWRÓT ANI DO ZDROWIA , A WTEDY NA PEWNO WRÓCI NA FM MURATORA ANIU, TYCH PRZYJACIÓŁ MASZ TU MNÓSTWO I NIE ODESZLI ONI A TAK JAK TY ZROBILI SOBIE PRZERWĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Wogóle mnie to FM nie poinformowało, że tutaj takie tragiczne losy sie toczą... Kolejna osóbka z naszej paczki sie żegna..... Kolejna osóbka opuszcza nas walczące z budownictwem.... Aniu to był wielki zaszczyt że cię poznałam..... i nie ukrywam, że Ciebie również będzie mi brakowac...tak jak Moni.... Jeszcze trochę i Edytka sie wprowadzi i nas opuści..... Dziękuję Ci Aniu, za każde dobre słowo....za słowa otuchy....i za to,że byłaś....i mam nadzieję....,że jeszcze będziesz..... Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Aniu chcialam Ci powiedziec ze hortensja od Ciebie juz w ogrodku i przebarwila sie na rozowo jest sliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.05.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 pewnie podczytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.05.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 moze sie odezwie jak jej sie zdrowko naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts