Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hahaha ale numer

już miałęm Cię Aniu strofować żę przestoje w dzienniczku ...a tu nowy wpis :lol:

Chyba czytasz w moich myślach

Z tym pozwolenie to jakoś wytrzymacie do poniedziałku prawda? Pewnie że wytrzymacie. :lol:

Jak sie zaczną roboty to proszę o regularne fotoreportaże w dzienniczku :lol:

Dzięki, że mnie nie strofowałeś :lol:

Może to telepatia? :roll:

A z pozwoleniem musimy wytrzymać, z resztą ja idę do szkoły w piątek, sobotę i niedzielę, w sobotę mam spotkanie kalsowe, to szybciej czas mi zleci :lol: :lol:

A zdjęcia na pewno będą...obiecuję :lol: :lol:

Witajcie kochani!!! :D

Nawet nie wiecie co mi się przytrafiło, sranie i rzyganie na dziesiąty zagon :o Boże, jak ja się żle czułam i jeszcze dziś jestem nie do końca na chodzie, ale musiałam wpaść na chwil kilka i się z Wami przywitać. Nie chodzę do pracy i jeszcze poleguję w łóżku, bo kręci mi się w głowie nie wiedzieć czemu. Najgorszemu wrogowi nie życzę takich przeżyć brrrr....

Podejrzenię padło na sałatkę grecką, ponieważ już 2 godz. po jej spożyciu zaczęło mnie mdlić. I tu mam żal do siebie, bo ta sałatka kupna była, taka gotowa w pojemniczku, a ja nigdy nie kupuję takich wynalazków, a teraz coś mnie podkusiło :evil: i mam za swoje.

No tak...mnie też tak czasami podkusi ...i potem cierpię :cry: :cry:

Ale cóż, mamy przynajmniej nauczkę na przyszłość choć wiem,że jak człowiek wie, że i tak nie zdąży nic innego zjeść czy przygotować to idzie na łatwiznę...no i tak to się kończy.

Ja teraz jak jestem gdzieś gdzie nie ma ani możliwości ani czasu ani ochoty na przygotowanie czegokolwiek (czytaj: np. budowa :lol: ) to idę sobie kupić suchą bułkę i popijam ją jogurtem...to przynajmniej jest w miarę bezpieczne :lol:

Aniu a powiedzieli Ci chociaż dlaczego pozwolenie nie jest jeszcze gotowe? :roll:

Pan powiedział mi cichutko...że ma dużo pracy i nie zdążył :lol: :lol: :lol:

Powinnam wstawić takie buźki :evil: :evil: ale jestem dzisiaj bardzo pozytywnie nastawiona i bardzo wyrozumiała dla ludzkich słabości i innej głupoty :D :D 8)

Aniu a powiedzieli Ci chociaż dlaczego pozwolenie nie jest jeszcze gotowe? :roll:

Pan powiedział mi cichutko...że ma dużo pracy i nie zdążył :lol: :lol: :lol:

Powinnam wstawić takie buźki :evil: :evil: ale jestem dzisiaj bardzo pozytywnie nastawiona i bardzo wyrozumiała dla ludzkich słabości i innej głupoty :D :D 8)

Faktycznie nie warto się denerwować. Tylko ciekawe, czy do poniedziałku się wyrobi? :roll: