Rom 21.02.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 no tak - mężusia nie ma i się biedactwo nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.02.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 no tak - mężusia nie ma i się biedactwo nudzi i tak do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.02.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 no tak - mężusia nie ma i się biedactwo nudzi i tak do soboty ale za to w sobote...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.02.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 no tak - mężusia nie ma i się biedactwo nudzi i tak do soboty ale za to w sobote...... Romek, a dlaczego się czerwienisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.02.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 żeby zachowac pozory grzecznego hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.02.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 hahaha ale numer już miałęm Cię Aniu strofować żę przestoje w dzienniczku ...a tu nowy wpis Chyba czytasz w moich myślach Z tym pozwolenie to jakoś wytrzymacie do poniedziałku prawda? Pewnie że wytrzymacie. Jak sie zaczną roboty to proszę o regularne fotoreportaże w dzienniczku Dzięki, że mnie nie strofowałeś Może to telepatia? A z pozwoleniem musimy wytrzymać, z resztą ja idę do szkoły w piątek, sobotę i niedzielę, w sobotę mam spotkanie kalsowe, to szybciej czas mi zleci A zdjęcia na pewno będą...obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.02.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Romek - dla Ciebie - za stronkę http://gfx.dlastudenta.pl/photos/walentynki/kuchnia/drinki.jpg Romek widziałeś Edytkę???? Znowu sobie poszła i nie wiadomo kiedy wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.02.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Bobowa, a jak długo już czekacie na pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.02.2008 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Bobowa, a jak długo już czekacie na pozwolenie? 1 miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.02.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Bobowa, a jak długo już czekacie na pozwolenie? 1 miesiąc To nie tak długo ale wiem, że strasznie się na to czeka. Ja też liczyłam dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.02.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Romek to dla Ciebie i nie denerwuj się http://www.dziennik.pl/files/archive/00034/338636_8804_ok_34750l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.02.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witajcie kochani!!! Nawet nie wiecie co mi się przytrafiło, sranie i rzyganie na dziesiąty zagon Boże, jak ja się żle czułam i jeszcze dziś jestem nie do końca na chodzie, ale musiałam wpaść na chwil kilka i się z Wami przywitać. Nie chodzę do pracy i jeszcze poleguję w łóżku, bo kręci mi się w głowie nie wiedzieć czemu. Najgorszemu wrogowi nie życzę takich przeżyć brrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.02.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Edytko, szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę. Ten tydzień to jakiś pechowy jest, wszyscy chorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.02.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Dziękuję Moniu. Mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.02.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witaj Edytko Cieszę się, że mimo dolegliwości wpadłaś do nas Kuruj się kochana (czy to zatrucie czy jakiś wirusik chytrusik Cię dopadł ), odpoczywaj i wracaj do nas zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.02.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Podejrzenię padło na sałatkę grecką, ponieważ już 2 godz. po jej spożyciu zaczęło mnie mdlić. I tu mam żal do siebie, bo ta sałatka kupna była, taka gotowa w pojemniczku, a ja nigdy nie kupuję takich wynalazków, a teraz coś mnie podkusiło i mam za swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.02.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Aniu a powiedzieli Ci chociaż dlaczego pozwolenie nie jest jeszcze gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.02.2008 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Podejrzenię padło na sałatkę grecką, ponieważ już 2 godz. po jej spożyciu zaczęło mnie mdlić. I tu mam żal do siebie, bo ta sałatka kupna była, taka gotowa w pojemniczku, a ja nigdy nie kupuję takich wynalazków, a teraz coś mnie podkusiło i mam za swoje. No tak...mnie też tak czasami podkusi ...i potem cierpię Ale cóż, mamy przynajmniej nauczkę na przyszłość choć wiem,że jak człowiek wie, że i tak nie zdąży nic innego zjeść czy przygotować to idzie na łatwiznę...no i tak to się kończy. Ja teraz jak jestem gdzieś gdzie nie ma ani możliwości ani czasu ani ochoty na przygotowanie czegokolwiek (czytaj: np. budowa ) to idę sobie kupić suchą bułkę i popijam ją jogurtem...to przynajmniej jest w miarę bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.02.2008 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Aniu a powiedzieli Ci chociaż dlaczego pozwolenie nie jest jeszcze gotowe? Pan powiedział mi cichutko...że ma dużo pracy i nie zdążył Powinnam wstawić takie buźki ale jestem dzisiaj bardzo pozytywnie nastawiona i bardzo wyrozumiała dla ludzkich słabości i innej głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.02.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Aniu a powiedzieli Ci chociaż dlaczego pozwolenie nie jest jeszcze gotowe? Pan powiedział mi cichutko...że ma dużo pracy i nie zdążył Powinnam wstawić takie buźki ale jestem dzisiaj bardzo pozytywnie nastawiona i bardzo wyrozumiała dla ludzkich słabości i innej głupoty Faktycznie nie warto się denerwować. Tylko ciekawe, czy do poniedziałku się wyrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts