bobowa budowniczowa 29.06.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Normalnie żyć bez Was nie mogę Doberek Co sie dzieje, co się wydarzyło, może jakieś streszczenie ktoś zapoda????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.06.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Cześć Tygrysie To ja Powiedz jak Twoje dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.06.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ale jesteś rozmowny Romek, nie wiem, nie mogę nic zadeklarować. Moje życie to osttnio ciągła walka z wiatrakami, kiepskie zdrowie, sądy, problemy życia codziennego, zapie...dal w pracy, itd.itd. Ale tak się za Wami stęskniłam że postanowiłam zajrzeć A teraz mów co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.06.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Aniu byc nie może. jesteś....... O jak bardzo się cieszę.......... Wiem.....życie to nie je bajka....... czasami nam bardzo dokswiera. Wolimy byc sami......itd.itd.......wszystko doskonale rozumiem. Wystarczy tylko jak chociaż raz na jakis czas zerkniesz i zamienisz z nami kilka słów, a my będziemy ukontentowani. WITAJ WŚRÓD NAS!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.06.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Cześć Kofana Cóż, do dzisiaj zastanawiam się jak to się dzieje, że wiele osób na tym forum ma czas na dom, pracę, obowiązki, i jeszcze na pisanie z taką częstotliwością Nie jest to oczywiście zarzut..........wręcz przeciwnie...........ukłony posyłam tylko prosze mi powiedzieć jak to się robi A kiedy na wakaje się wybieracie Edyś ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.06.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Aniu po prostu za dużo obowiązków sobie nastręczasz. Ja też pracuję i to do późna, bo jestem w domu po 18 lub 19 ale nie mam juz małych dzieci i one teraz wiele mi pomagają, a pzrez to ja mogę trochę odetchnąć. Poza tym już jakis czas temu nauczylam się, że jak czasami czegoś nie zrobie to sie świat nie zawali a ja jestem zdrowsza bo nie walę sobie na łeb wszystkiego na raz. Z wakacjami jeszcze nic nie wiadomo. dziewczyny standardowo same nigdzie nie chcą sie ruszyć. A czy całą rodziną uda nam sie gdzieś wyjechać......nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.06.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Wszystko co mówisz to święta racja. Ja też staram się nauczyć trochę zdrowego egoizmu. Ale ostatnio to zycie tak daje mi w kość i funduje tyle sprzecznych emocji, że czasami to ja wymiękam Moje chłopaki też standardowo nigdzie nie jadą sami aleudało mi się wynegocjować, że w pojadą nad morze z moim mężem i ojcem, a ja wtedy wiesz..........hm........... błogie lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.06.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A kiedy jadą nad to morze? Bo taka perspektywa barzdo mi się podoba , wiesz czemu.....????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Aniu, kochana - przyszłam pozdrówka serdeczne bardzo zostawić, życzyć zdrowia (nie wiem, co z Twoim kręgosłupem ale ostatnio rwa kulszowa mnie dopadła - ) i pogody ducha. Nie daj się zjeść prozie życia, nie pozwól, by ciąganiem sie po sądach zniszczyli Ci Twój radosny stosunek do życia. Buziaki, kochana, i trzymaj się ciepło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Cześć Depesiu Cieszę się, że do mnie wpadłaś Rwa kulszowa mówisz cholera jasna Życzę Ci dużo, dużo zdrówka Mój kręgosłup odmówił posłuszeństwa i mnie napie......dala już 5 tygodni A jeśli chodzi o prozę życia...........cóż.............rozumiem, że każdy ma swoje problemy ale ja już nie daję rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.06.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witaj wpadlam z rewizyta i przepraszam,ze tak pozno .....cholewcia za duzo tych dziennikow do obskoczenia a tu jeszcze zycie rodzinne ,zawodowe i chcialoby sie samemu cos zbudowac Piekny masz domek i slicznie uzadzony ....nie zazdroszcze ,bo to nieladnie ale tez tak chcialbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Boberek! A jeśli chodzi o prozę życia...........cóż.............rozumiem, że każdy ma swoje problemy ale ja już nie daję rady. No nie Aniu, nie możesz tak mówić. Absolutnie nie możesz dopuścic do załamania. Życie wystawia nas na próby nie ma co. czasami wydaje nam sie, że jest tak beznadziejnie, że nie damy rady. A potem okazuje sie, że po burzy przychodzi spokój, i zaczyna wszystko wracać do normy. I wierzę gorąco, iż u Ciebie też tak będzie. Słuchaj no..... a z tym kręgosłupem, to jak długo masz zamiar jeszcze czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witaj wpadlam z rewizyta i przepraszam,ze tak pozno .....cholewcia za duzo tych dziennikow do obskoczenia a tu jeszcze zycie rodzinne ,zawodowe i chcialoby sie samemu cos zbudowac Piekny masz domek i slicznie uzadzony ....nie zazdroszcze ,bo to nieladnie ale tez tak chcialbym Dziękowac bardzo Nie wiedziałam, że moje zdjęcia jeszcze widać, idę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Boberek! A jeśli chodzi o prozę życia...........cóż.............rozumiem, że każdy ma swoje problemy ale ja już nie daję rady. No nie Aniu, nie możesz tak mówić. Absolutnie nie możesz dopuścic do załamania. Życie wystawia nas na próby nie ma co. czasami wydaje nam sie, że jest tak beznadziejnie, że nie damy rady. A potem okazuje sie, że po burzy przychodzi spokój, i zaczyna wszystko wracać do normy. I wierzę gorąco, iż u Ciebie też tak będzie. Słuchaj no..... a z tym kręgosłupem, to jak długo masz zamiar jeszcze czekać? Nie bić plose Byłam zrobić zdjęcie, jest oki, wzięłam masaże, hmm......pomogły ale jeszcze kilka by się przydało. Reszta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zmień masażystę. Tamten najwyraźniej był do kitu. Kasiu, wiesz, że zdjęcie RTG to można sobie czasami w buty wsadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zmień masażystę. Tamten najwyraźniej był do kitu. Kasiu, wiesz, że zdjęcie RTG to można sobie czasami w buty wsadzic. Ależ on był świetny tylko bardzo drogi A o tym rtg do było do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ło matko sałatko wspięłam się na OLIMP http://chce.to/content/sabinkowa/big.65240.C36BBBDA-BE63-4EAA-AB32-BA020BFDA047.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.06.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Warto było wrócić... Ania wróciła i od razu alkohol się leje... Uwielbiam szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zmień masażystę. Tamten najwyraźniej był do kitu. Kasiu, wiesz, że zdjęcie RTG to można sobie czasami w buty wsadzic. Ależ on był świetny tylko bardzo drogi A o tym rtg do było do mnie? Idź... bo jak Cię sieknę bez łeb...... No tak przypuszczałam, że drogi.... GRATULUJĘ OLIMPU!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.06.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zmień masażystę. Tamten najwyraźniej był do kitu. Kasiu, wiesz, że zdjęcie RTG to można sobie czasami w buty wsadzic. Ależ on był świetny tylko bardzo drogi A o tym rtg do było do mnie? a przystojny chociaż?? bo jak przystony to trochę mniej boli to płacenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts