DarioAS 01.07.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Kasiu.... Aneczko, cieszę sie, że jesteś, wiesz, ja ostatnio tez mam problemów sporo, trochę z rodziną (tu, gdzie mieszkam, czyli z dołem ), trochę z mężem, dzieci zabierają coraz więcej czasu, pranie, sprzątanie, gotowanie... Do tego wzięłam sie za ogród, róże jednak wymagaja troche opieki (ale jak sie odwdzięczają... ), teraz w dodatku pomalutku maluje ogrodzenie Ale tutaj, na forum, choc nie jestem często zaraz mi wszystkie smutki przechodza. A często też radę dostanę cenną i problem staje sie malutki A jak tam Twój ogród?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 no wlasnie Aniu jak ogrod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.07.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Zmień masażystę. Tamten najwyraźniej był do kitu. Kasiu, wiesz, że zdjęcie RTG to można sobie czasami w buty wsadzic. Ależ on był świetny tylko bardzo drogi A o tym rtg do było do mnie? Idź... bo jak Cię sieknę bez łeb...... No tak przypuszczałam, że drogi.... GRATULUJĘ OLIMPU!!!!!!!!!!! No pytam bo napisałaś do Kasi o rtg Dzięki za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.07.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Zmień masażystę. Tamten najwyraźniej był do kitu. Kasiu, wiesz, że zdjęcie RTG to można sobie czasami w buty wsadzic. Ależ on był świetny tylko bardzo drogi A o tym rtg do było do mnie? a przystojny chociaż?? bo jak przystony to trochę mniej boli to płacenie:) Nosz cholerka nie bardzo ale niezwykły dżentelmen taki z seri dinozaury na wymarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.07.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Zmień masażystę. Tamten najwyraźniej był do kitu. Kasiu, wiesz, że zdjęcie RTG to można sobie czasami w buty wsadzic. Ależ on był świetny tylko bardzo drogi A o tym rtg do było do mnie? a przystojny chociaż?? bo jak przystony to trochę mniej boli to płacenie:) Nosz cholerka nie bardzo ale niezwykły dżentelmen taki z seri dinozaury na wymarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.07.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Kasiu.... Aneczko, cieszę sie, że jesteś, wiesz, ja ostatnio tez mam problemów sporo, trochę z rodziną (tu, gdzie mieszkam, czyli z dołem ), trochę z mężem, dzieci zabierają coraz więcej czasu, pranie, sprzątanie, gotowanie... Do tego wzięłam sie za ogród, róże jednak wymagaja troche opieki (ale jak sie odwdzięczają... ), teraz w dodatku pomalutku maluje ogrodzenie Ale tutaj, na forum, choc nie jestem często zaraz mi wszystkie smutki przechodza. A często też radę dostanę cenną i problem staje sie malutki A jak tam Twój ogród?? Wiem ANiu, wiem, każdy ma własne problemy i prawdą jest że jak się człowiek wyżali tu na forum to lepiej A ogród..............hm.................zarys stworzony, przypłacony chorym kręgosłupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.07.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 no wlasnie Aniu jak ogrod? No tak mi się nie chce dalej nic robić w tym ogrodzie jak sobie pomyślę ile przecierpiałam po tamtych robotach, że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.07.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Zmobilizowałyście mnie Jak mi się uda to za chwilę wkleję zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.07.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć Aniu Fajnie, że wróciłaś No i czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.07.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 proszę...................dla zainteresowanych...................mój ogród z frontu http://images48.fotosik.pl/155/d524687cb2f23fbdmed.jpg z boku garażu http://images47.fotosik.pl/155/0c2fc439ac3d2502med.jpg taras, jeszcze nie obłożony drewnem http://images48.fotosik.pl/155/70006d9462a4d97dmed.jpg http://images39.fotosik.pl/151/cc835b5e445dd13fmed.jpg przejście do mini ogródka z owocami http://images49.fotosik.pl/155/bb4612967cabff0dmed.jpg i moje maliny http://images40.fotosik.pl/150/4dacce18147aac40med.jpg widok z drugiego boku domu http://images48.fotosik.pl/155/ec205098b2ad16c5med.jpg http://images47.fotosik.pl/155/39f3c9241535f704med.jpg i kawałek wejścia do domu, na pierwszym planie http://images37.fotosik.pl/150/c383947fc6ff7d34med.jpg http://images39.fotosik.pl/151/42b23fe279c0c7f2med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.07.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Hejeczka! Aniu co Ty pitolisz, jaki zarys. Przecież juz wszystkie roślinki prawie posadziłaś. I to juz dawno, z tego co wiem. Po takim czasie to juz pewnie masz jak w buszu. Nie ma co, musisz nas zaspokoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.07.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć Monia Jak się cieszę, że Cię widzę Jak w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.07.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Hejeczka! Aniu co Ty pitolisz, jaki zarys. Przecież juz wszystkie roślinki prawie posadziłaś. I to juz dawno, z tego co wiem. Po takim czasie to juz pewnie masz jak w buszu. Nie ma co, musisz nas zaspokoić. Ale zapewniam Cię, że to zarys Posadziłam ponad 200 szt, a zaprojektowanych jest ok. 800 szt W tych wszystkich miejscach, które wyłożone są korą mają być ogólnie rzecz biorąc kwiatki, które będą się rozrastać, zadarniać i kory nie będzie widać. A busz to będzie dopiero za dwa trzy lata A czym mam Was zaspokoić Cześć Słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.07.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Yyyyyyyy wpis powyżej uznaję za nieważny. Foty juz się pokazały. Widać, że kawał dobrej roboty Aniu zostawiłąs w tym ogrodzie. Powiedz, co to za roślinki szczepione na pniu posadziłąś? A to przy wejściu, to wierzba? Nie wiedziałam, że bedziesz miała drewniany taras. Będzie zarąbiście wyglądał. A wiesz juz jaki rodzaj drewna zastosujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.07.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć Monia Jak się cieszę, że Cię widzę Jak w pracy Ja też się cieszę, że znowu jesteś na fm Aniu A w pracy mam tyle roboty, że czasami brakuje mi już sił. Dzisiaj miałam zebranie od 8 do 15. Myślałam, ze skisnę. Czekam na urlop, moze wtedy odpocznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.07.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Hejeczka! Aniu co Ty pitolisz, jaki zarys. Przecież juz wszystkie roślinki prawie posadziłaś. I to juz dawno, z tego co wiem. Po takim czasie to juz pewnie masz jak w buszu. Nie ma co, musisz nas zaspokoić. Ale zapewniam Cię, że to zarys Posadziłam ponad 200 szt, a zaprojektowanych jest ok. 800 szt W tych wszystkich miejscach, które wyłożone są korą mają być ogólnie rzecz biorąc kwiatki, które będą się rozrastać, zadarniać i kory nie będzie widać. A busz to będzie dopiero za dwa trzy lata A czym mam Was zaspokoić Cześć Słońce 800 sztuk Czeka Cię trochę sadzenia. Jak dla mnie to Tweój ogród już teraz wygląda ślicznie. A trawka jaka ładna. Pewnie sporo podlewacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Gratuluję pięknego ogrodu - jak dosadzisz tam jeszcze 600 roślin, to nie wiem, jak będziesz sie tam poruszała. Ale pamietaj, że nawet najpiekniejszy ogród nie jest wart Twojego zdrowia. To ogród ma być dla Ciebie, nie Ty dla ogrodu. Nie forsuj się i niczego nie rób na siłę, bo się załatwisz do reszty - wiem, co mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Gratulacje!!!!!!Napracowalas sie ,ale jak pieknie wyglada .Jak sie rozrosnie ,bedzie jak w ogrodach rajskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.07.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Yyyyyyyy wpis powyżej uznaję za nieważny. Foty juz się pokazały. Widać, że kawał dobrej roboty Aniu zostawiłąs w tym ogrodzie. Powiedz, co to za roślinki szczepione na pniu posadziłąś? A to przy wejściu, to wierzba? Nie wiedziałam, że bedziesz miała drewniany taras. Będzie zarąbiście wyglądał. A wiesz juz jaki rodzaj drewna zastosujesz? Dzięki Edyś Na pniu szczepiona jest wierzba (takie wiesz, zwykłe bazie), ale to po prawej stronie drzwi wejściowych, a to coś szczepione na pniu na przeciwko okna kuchennego to.......................nie pamiętam jak się nazywa Sprawdzę na kartce przyczepionej do drzewka to Ci powiem A jeśli chodzi o taras: nie jest on drewniany, cały wyłożóny jest kostką brukową i bardzo sobie chwalę to rozwiązanie, nie ma potrzeby mycia (np. kafler) i impregnowania (np. drewno). A obłożony będzie najzwyklejszym drewnem, tylko pionowo, żeby zakryć ten obrzydliwy beton. Na razie Jaruś maluje drewienka (tak od miesiąca ) i nie wiadomo kiedy skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts