Edmar70 28.08.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Co robiłam? W Ikea byłam. Nogi mi o mało w pewną część ciała nie wlazły. Więc szybciorem sie wykompałam, bo M oglądał jakis mecz i zawinęłam sie spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No i co kupiłaś??? Czy tylko na przeszpiegi poszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No i co kupiłaś??? Czy tylko na przeszpiegi poszłaś Nie dasz wiary. Ale ja w ostatnim miesiącu jestem juz chyba czwarty raz w Ikea. Za każdym razem coś tam kupiłam. Ale teraz byłam z córkami, aby zobaczyły czy cos im sie tam spodoba. I Starsza upatrzyła sobie łóżko z gałakami i białe mebelki, a młodsza też meble z tym, że ciemne, i nie do końca jest jeszcze do nich przekonana. Na razie jest to rekonesans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No i co kupiłaś??? Czy tylko na przeszpiegi poszłaś Nie dasz wiary. Ale ja w ostatnim miesiącu jestem juz chyba czwarty raz w Ikea. Za każdym razem coś tam kupiłam. Ale teraz byłam z córkami, aby zobaczyły czy cos im sie tam spodoba. I Starsza upatrzyła sobie łóżko z gałakami i białe mebelki, a młodsza też meble z tym, że ciemne, i nie do końca jest jeszcze do nich przekonana. Na razie jest to rekonesans. Ja już dawno w Ikei nie byłam, ale rozejrzyj się jeszcze w VOX-ie. Ostatnio tak ceny mebli poszły w górę, że VOX wydaję się być dość atrakcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Aniu w Vox juz był przerabiany. Starsza to tam nie ma co szukać, po prostu nie jej styl, a młoda też kręci nosem. Trochę jestem juz umęczona. Małgoś to do tego stopnia nie cierpi chodzić po skleopach meblowych, że wczoraj stwierdziła, że ja ma coś wybrać, a ona to zaakceptuje. Znając zycie wcale tak nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No tak.........samo życie Pewnie jeszcze nie zrobiły na żadne meble łał, a ak zrobią to zapewne Ty też wtedy zrobisz łał...........na cenę A zmieniając na chwilkę temat, ide do bliskiej koleżanki na 40 urodziny. Poszukuję inspiracji prezentowej. Mogę liczyć na wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Taaaaa....łał i szczena do kolan. Boszzzzz te prezenty. To tak jakby mnie teraz zapytał, co chcę na urodziny. Oczywiście wszystko co jest związane z dekoracją mieszkania. A dla koleżanki jak miałabys jakieś jej zdjęcie, to mogałabys zamówić obraz na płótnie, własnie z tej fotki. Oryginalne i ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 hm....obraz na płótnie...hm.....ciekawy pomysł ale po pierwsze nie mam zielonego pojęcia u kogo to zamówić, po drugie ile to będzie kosztować a po trzecie czy chciałaby to dostać Myślałam raczej o jakimś talonie na zabiegi w salonie kosmetycznym, albo na romantyczną kolację dla dwojga............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Nie jest to aż takie drogie. Tu robiąhttp://www.fotoboard.pl/Produkty_i_cennik ale to Warszawa. Trzeba by zapytać czy na inne rejony też robią. Takie SPA czy kolacja też bomba. I chyba droższe niz obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dzięki za linka. Ja myślałam, że chodziło o namalowanie portretu ze zdjęcia Myślę, że dla niej to akurat nie jest dobry prezent, takie naklejane zdjęcia hm....muszę jeszcze pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dzięki za linka. Ja myślałam, że chodziło o namalowanie portretu ze zdjęcia Myślę, że dla niej to akurat nie jest dobry prezent, takie naklejane zdjęcia hm....muszę jeszcze pomyśleć tak tez może być. Wiesz ja to patrzę wciąż pod swoim kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Aniu miałas mi podac nazwę tych roślinek na pniu szczepionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Aniu miałas mi podac nazwę tych roślinek na pniu szczepionych. Kurde........zapomniałam Ten z frontu domu, na wprost okna kuchennego to modrzew, a taki z lewej strony wjazdu do garażu to wierzba (bazie). Jeszcze o coś pytałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 To modrzew może byc szczepiony na pniu?//// Ciemnogród formalnie. A fotkę jakąś fajną masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Teraz to takie cuda na pniu szczepią, że szok Fotki tylko te co wkleiłam, innych nie mam Ale zapraszam na osobistą wycieczkę po ogrodzie. Może zrobicie sobie przerwę w malowaniu na regenarację ręki M. Np. 5-6.09. Wiesz, szkoła się jeszcze nie zacznie na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.08.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 To miło, że pamietali Czasami najbliźni mają ostrą sklerozę. Wręcz nieuleczalną Mój m na całe szczęście pamięta tylko ciągle się pyta co bym chciała dostac. A ja od mojego dostałam przez ostatnie kilkanaście lat już 6 zegarków i delikatnie zasugerowałam mu że siódmego już nie potrzebuję A teraz już nic nie kupuje tylko daje kase i mówi "Kochanie kup sobie coś" W sumie to mi to nawet odpowiada A mój dał mi dzisiaj zaległy urodzinowy prezent i nawet mu się udał. A zdradzisz tę słodką tajemnicę Dostałaś świetną bieliznę, n aprawdę ładną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.08.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 chwila, chwila..........a kiedy Ty masz urodziny Monia, co? no miałam już, przeciez składałaś mi życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Nie masz...Ty oszustko. Aniu co do nalociku, to raczej wątpię. jest jeszcze cała masa roboty, a jesień za pasem. A wekendy to jedyny wolny czas, kiedy możemy cos zrobić. A w ogóle to 6 mam imieniny Beaty, kobitki z M rodziny. O i tak to sie przedstawia. Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 To miło, że pamietali Czasami najbliźni mają ostrą sklerozę. Wręcz nieuleczalną Mój m na całe szczęście pamięta tylko ciągle się pyta co bym chciała dostac. A ja od mojego dostałam przez ostatnie kilkanaście lat już 6 zegarków i delikatnie zasugerowałam mu że siódmego już nie potrzebuję A teraz już nic nie kupuje tylko daje kase i mówi "Kochanie kup sobie coś" W sumie to mi to nawet odpowiada A mój dał mi dzisiaj zaległy urodzinowy prezent i nawet mu się udał. A zdradzisz tę słodką tajemnicę Dostałaś świetną bieliznę, n aprawdę ładną Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 A co mi tak stronkę rozwaliło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts