Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i co kupiłaś???

Czy tylko na przeszpiegi poszłaś :roll:

Nie dasz wiary. Ale ja w ostatnim miesiącu jestem juz chyba czwarty raz w Ikea. :o Za każdym razem coś tam kupiłam. Ale teraz byłam z córkami, aby zobaczyły czy cos im sie tam spodoba. I Starsza upatrzyła sobie łóżko z gałakami i białe mebelki, a młodsza też meble z tym, że ciemne, i nie do końca jest jeszcze do nich przekonana. Na razie jest to rekonesans.

No i co kupiłaś???

Czy tylko na przeszpiegi poszłaś :roll:

Nie dasz wiary. Ale ja w ostatnim miesiącu jestem juz chyba czwarty raz w Ikea. :o Za każdym razem coś tam kupiłam. Ale teraz byłam z córkami, aby zobaczyły czy cos im sie tam spodoba. I Starsza upatrzyła sobie łóżko z gałakami i białe mebelki, a młodsza też meble z tym, że ciemne, i nie do końca jest jeszcze do nich przekonana. Na razie jest to rekonesans.

Ja już dawno w Ikei nie byłam, ale rozejrzyj się jeszcze w VOX-ie. Ostatnio tak ceny mebli poszły w górę, że VOX wydaję się być dość atrakcyjny :roll:

Aniu w Vox juz był przerabiany. Starsza to tam nie ma co szukać, po prostu nie jej styl, a młoda też kręci nosem. :x Trochę jestem juz umęczona. Małgoś to do tego stopnia nie cierpi chodzić po skleopach meblowych, że wczoraj stwierdziła, że ja ma coś wybrać, a ona to zaakceptuje. :o Znając zycie wcale tak nie bedzie.

No tak.........samo życie :roll:

Pewnie jeszcze nie zrobiły na żadne meble łał, a ak zrobią to zapewne Ty też wtedy zrobisz łał...........na cenę :wink:

A zmieniając na chwilkę temat, ide do bliskiej koleżanki na 40 urodziny. Poszukuję inspiracji prezentowej. Mogę liczyć na wsparcie :wink:

Taaaaa....łał i szczena do kolan. :o :lol:

Boszzzzz te prezenty. :roll:

To tak jakby mnie teraz zapytał, co chcę na urodziny. Oczywiście wszystko co jest związane z dekoracją mieszkania. :)

A dla koleżanki jak miałabys jakieś jej zdjęcie, to mogałabys zamówić obraz na płótnie, własnie z tej fotki. Oryginalne i ładne.

hm....obraz na płótnie...hm.....ciekawy pomysł ale po pierwsze nie mam zielonego pojęcia u kogo to zamówić, po drugie ile to będzie kosztować a po trzecie czy chciałaby to dostać :roll: :roll: :roll:

Myślałam raczej o jakimś talonie na zabiegi w salonie kosmetycznym, albo na romantyczną kolację dla dwojga............ :roll:

Teraz to takie cuda na pniu szczepią, że szok :o

Fotki tylko te co wkleiłam, innych nie mam :wink:

Ale zapraszam na osobistą wycieczkę po ogrodzie. Może zrobicie sobie przerwę w malowaniu na regenarację ręki M. Np. 5-6.09. :wink: Wiesz, szkoła się jeszcze nie zacznie na całego :D

To miło, że pamietali :D

Czasami najbliźni mają ostrą sklerozę.

Wręcz nieuleczalną :roll:

Mój m na całe szczęście pamięta tylko ciągle się pyta co bym chciała dostac.

A ja od mojego dostałam przez ostatnie kilkanaście lat już 6 :o zegarków i delikatnie zasugerowałam mu że siódmego już nie potrzebuję :wink: :lol:

A teraz już nic nie kupuje tylko daje kase i mówi "Kochanie kup sobie coś" 8)

W sumie to mi to nawet odpowiada :wink: :lol:

A mój dał mi dzisiaj zaległy urodzinowy prezent i nawet mu się udał.

A zdradzisz tę słodką tajemnicę :wink: :lol:

Dostałaś świetną bieliznę, n aprawdę ładną :lol:

Nie masz...Ty oszustko. :wink: :lol: :lol:

Aniu co do nalociku, to raczej wątpię. :roll: jest jeszcze cała masa roboty, a jesień za pasem. A wekendy to jedyny wolny czas, kiedy możemy cos zrobić. A w ogóle to 6 mam imieniny Beaty, kobitki z M rodziny. O i tak to sie przedstawia. :roll:

Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

pa!!!! :-?

To miło, że pamietali :D

Czasami najbliźni mają ostrą sklerozę.

Wręcz nieuleczalną :roll:

Mój m na całe szczęście pamięta tylko ciągle się pyta co bym chciała dostac.

A ja od mojego dostałam przez ostatnie kilkanaście lat już 6 :o zegarków i delikatnie zasugerowałam mu że siódmego już nie potrzebuję :wink: :lol:

A teraz już nic nie kupuje tylko daje kase i mówi "Kochanie kup sobie coś" 8)

W sumie to mi to nawet odpowiada :wink: :lol:

A mój dał mi dzisiaj zaległy urodzinowy prezent i nawet mu się udał.

A zdradzisz tę słodką tajemnicę :wink: :lol:

Dostałaś świetną bieliznę, n aprawdę ładną :lol:

Gratulejszyn :lol: