monia77w1 28.08.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 A to nie masz... Ty oszustko to do kogo było Już doczytałam, że do Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 chwila, chwila..........a kiedy Ty masz urodziny Monia, co? no miałam już, przeciez składałaś mi życzenia Kurde, skleroza normalnie mnie dopadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 A to nie masz... Ty oszustko to do kogo było Do Ani Moniś, do Ani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.08.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 chwila, chwila..........a kiedy Ty masz urodziny Monia, co? no miałam już, przeciez składałaś mi życzenia Kurde, skleroza normalnie mnie dopadła nie da się ukryć kochana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Monia, oszustka była do mnie Edyś myśli, że mam jeszcze zdjęcia, których nie pokazałam Edyś, stronkę chyba Doooooopa rozwaliła Zaproszenie jest otwarte. Jak się już uporacie, albo stwierdzicie że czas odwiedzić Poznań to zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.08.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Monia, oszustka była do mnie Edyś myśli, że mam jeszcze zdjęcia, których nie pokazałam Edyś, stronkę chyba Doooooopa rozwaliła Zaproszenie jest otwarte. Jak się już uporacie, albo stwierdzicie że czas odwiedzić Poznań to zapraszamy. Jaka doooopa, jaka doooopa, ja żadnej nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Monia, oszustka była do mnie Edyś myśli, że mam jeszcze zdjęcia, których nie pokazałam Edyś, stronkę chyba Doooooopa rozwaliła Zaproszenie jest otwarte. Jak się już uporacie, albo stwierdzicie że czas odwiedzić Poznań to zapraszamy. Moja doooopa???? Aniu wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Monia, oszustka była do mnie Edyś myśli, że mam jeszcze zdjęcia, których nie pokazałam Edyś, stronkę chyba Doooooopa rozwaliła Zaproszenie jest otwarte. Jak się już uporacie, albo stwierdzicie że czas odwiedzić Poznań to zapraszamy. Jaka doooopa, jaka doooopa, ja żadnej nie widzę Jezu jak ja tęskniłam za naszymi pogaduchami Szkoda tylko, że nie ma jeszcze kilku osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Monia, oszustka była do mnie Edyś myśli, że mam jeszcze zdjęcia, których nie pokazałam Edyś, stronkę chyba Doooooopa rozwaliła Zaproszenie jest otwarte. Jak się już uporacie, albo stwierdzicie że czas odwiedzić Poznań to zapraszamy. Jaka doooopa, jaka doooopa, ja żadnej nie widzę Ooooooo....już żądna wrażeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.08.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Huurrraaaa, ma stronkę Poproszę cos na ochłodę bo siem trochę n kajaku zmachałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.08.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Monia, oszustka była do mnie Edyś myśli, że mam jeszcze zdjęcia, których nie pokazałam Edyś, stronkę chyba Doooooopa rozwaliła Zaproszenie jest otwarte. Jak się już uporacie, albo stwierdzicie że czas odwiedzić Poznań to zapraszamy. Jaka doooopa, jaka doooopa, ja żadnej nie widzę Ooooooo....już żądna wrażeń. Kurcze, cały tydzień żadnej nie widziałam to chyba mogę chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Plote http://ugotuj.to/im/3/5305/z5305813M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Kurcze, cały tydzień żadnej nie widziałam to chyba mogę chcieć Biedactwo. Nie martw sie wróci, to sobie odbijesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.08.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dzięki Edyś Przy dzisiejszej temperaturze takie napoje są jak najbardziej wskazane. A teraz spadam kobitki. Muszę podać obiadek a potem jedziemy za zakupy uzupełnic zapasy % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Monia, dla Ciebie http://weblog.infopraca.pl/wp-content/uploads/prysznic-w-pracy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.08.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Kurcze, cały tydzień żadnej nie widziałam to chyba mogę chcieć Biedactwo. Nie martw sie wróci, to sobie odbijesz. No wrócił już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dzięki Edyś Przy dzisiejszej temperaturze takie napoje są jak najbardziej wskazane. A teraz spadam kobitki. Muszę podać obiadek a potem jedziemy za zakupy uzupełnic zapasy % Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.08.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Monia, dla Ciebie http://weblog.infopraca.pl/wp-content/uploads/prysznic-w-pracy.jpg Aniu super Już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.08.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dzięki Edyś Przy dzisiejszej temperaturze takie napoje są jak najbardziej wskazane. A teraz spadam kobitki. Muszę podać obiadek a potem jedziemy za zakupy uzupełnic zapasy % Miłego dnia Dziękuję, wzajemnie. Tobie Edytko tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Kurcze, cały tydzień żadnej nie widziałam to chyba mogę chcieć Biedactwo. Nie martw sie wróci, to sobie odbijesz. No wrócił już No to skorzystałabym z tego prysznica co Ania Ci dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts