bobowa budowniczowa 28.08.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Kurcze, cały tydzień żadnej nie widziałam to chyba mogę chcieć Biedactwo. Nie martw sie wróci, to sobie odbijesz. No wrócił już No to skorzystałabym z tego prysznica co Ania Ci dała. najlepiej na początku w tej bieliźnie, którą Ci M dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Kurcze, cały tydzień żadnej nie widziałam to chyba mogę chcieć Biedactwo. Nie martw sie wróci, to sobie odbijesz. No wrócił już No to skorzystałabym z tego prysznica co Ania Ci dała. najlepiej na początku w tej bieliźnie, którą Ci M dał A potem rzecz jasna bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Kurcze, cały tydzień żadnej nie widziałam to chyba mogę chcieć Biedactwo. Nie martw sie wróci, to sobie odbijesz. No wrócił już No to skorzystałabym z tego prysznica co Ania Ci dała. najlepiej na początku w tej bieliźnie, którą Ci M dał A potem rzecz jasna bez. To jest oczywista oczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No dobra, miło było ale czas wracać do domku. Miłego popołudnia i wieczoru Edyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No dobra, miło było ale czas wracać do domku. Miłego popołudnia i wieczoru Edyś Miłego kofana , miłego....i stosunkowo udanego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.08.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Widzę, że ładnie się jeszcze bawiłyście jak znikałam To ja też Wam życzę stosunkowo udanego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.09.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 sama do siebie przyszłam jest tu ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja jestem! Buziaki i pozdrówka zostawiam dla Gospodyni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 10.09.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 witam! planuje poprosić ELfir o projekt ogrodu- wiem od Niej, że Tobie robiła projekt..możesz sie podzielić zdjęciami ogrodu- w dzienniku na nic nie trafiłam..urządziłaś już ogród z projektu..?byłabym wdzięczna za jakies foto..albo chociaż foto samego projektu- żebym wiedziała czego się spodziewać. będę wdzięczna za jakieś fotki.. jeśli łątwiej na miala to podajee[email protected] dziękuję. przeglądałąm dziennik- fajnie urządziłaś dom.. podoba mi się jeden z rysunków na ścianie- sama malowałaś, czy to jakis wzór kupowany i naklejany na ścianę?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 cześć Anuś, ja też już jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.09.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 witam! planuje poprosić ELfir o projekt ogrodu- wiem od Niej, że Tobie robiła projekt..możesz sie podzielić zdjęciami ogrodu- w dzienniku na nic nie trafiłam..urządziłaś już ogród z projektu..? byłabym wdzięczna za jakies foto..albo chociaż foto samego projektu- żebym wiedziała czego się spodziewać. będę wdzięczna za jakieś fotki.. jeśli łątwiej na miala to podajee [email protected] dziękuję. przeglądałąm dziennik- fajnie urządziłaś dom.. podoba mi się jeden z rysunków na ścianie- sama malowałaś, czy to jakis wzór kupowany i naklejany na ścianę? pozdrawiam Cześć Monika W sumie to nie spodziewałam się, że jeszcze ktoś ogląda mój domek Jeśli chodzi o ogród to zdjęcia są kilka stron wstecz w komentarzach, a Elfir jest profesjonalistką więc polecam serdecznie współpracę z nią A rysunki.......znalazłam taki wzór w internecie, przez żonę naszego malarza został powiększony, wycięty, odwzorowany na ścianie i dopracowany już bez szablonu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.09.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 cześć Anuś, ja też już jestem.... Cześć Anuś , ja też już jestem ale nie wiem na jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.09.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Czesc Anuś a co u Ciebie dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.09.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Czesc Anuś a co u Ciebie dobrego? same dobre rzeczy wiesz, sama przed sobą udaję, że wszystko w porządku, a tak naprawdę to mam Czytałam, że Twoje wakacje się udały. Bardzo się cieszę A jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.09.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 a czemu masz ? ja czuje sie super, zapominam czasem ze mam brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.09.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 a czemu masz ? ja czuje sie super, zapominam czasem ze mam brzuch Mam bo: po pierwsze mama po drugie........ech.........szkoda gadać, takie tam codzienne i niecodzienne problemy A brzuch masz duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.09.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Aniu zycze zeby te problemy zniknely a brzuch juz widac w moim albumie gdzies jest jakas fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Muszę zajrzeć do albumu.................tylko jak????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Aniu zlikwidowałaś dzienniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Aniu zlikwidowałaś dzienniczek Cześć Monia Fajnie, że jesteś Dzienniczek już niepotrzebny, bo budowa się skończyła Na razie zlikwidowałam linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts