monia77w1 16.09.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Cześć Aniu Jestem, jestem ale cholernie zapracowana Ale ogród pokażesz nam????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.09.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Aniu - co do mamy, to wiesz, jak jest, należy zawsze próbować nie denerwować się... Wiem, wiem, to niełatwe, też ćwiczę. Mam nadzieję, że zdrowie Ci dopisuje, że domek pięknieje i jest przez Ciebie wciąz dekorowany i dopieszczany, ogród też, że bilans jest na plusie. Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.09.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Cześć Aniu Jestem, jestem ale cholernie zapracowana Ale ogród pokażesz nam????????? Cześć Monia Cieszę się, że znajdujesz czas żeby choć na chwilkę wpaść do mnie Ja też taka zalatana że nie wiem co najpierw ale cóż........trza się cieszyć a nie smucić Ogród już pokazywałam w komentach kilka stron wstecz, ale nie pamiętam dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.09.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Aniu - co do mamy, to wiesz, jak jest, należy zawsze próbować nie denerwować się... Wiem, wiem, to niełatwe, też ćwiczę. Mam nadzieję, że zdrowie Ci dopisuje, że domek pięknieje i jest przez Ciebie wciąz dekorowany i dopieszczany, ogród też, że bilans jest na plusie. Buziaki!!! Anetko wiem, wiem, trza ćwiczyć, choć moje ćwiczenia są ułatwione (chyba ) bo ja się z nią nie widuję i nie rozmawiam. Po prostu zero kontaktu Z czego bardzo się cieszę A zdrówko.......hm........oby nie było gorzej, w domku mieszka się super, na dopieszczanie nie mam już siły i trochę skrzydełka opadły, ale cieszę się z niego jak małe dziecko z zabawki Fajnie, że wyjeżdżasz na wakacje i choć pogoda może być różna (czego Ci oczywiście nie życzę) to jednak trzeba z domu wyjechać. I tak wielkie ukłony przed Tobą składam za to jak sobie świetnie organizujesz czas i wakacje innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.09.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 EDYŚ!!!! gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.09.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ROMEK!!! gdzie jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.09.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ANIU gdzie jestes????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.09.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Cześć Aneczko, co Wy tak nie jesteście?? ja juz roczek Nadusi zaliczyłam, będzie luz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.10.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 czesc Anusia, ciesze sie ze czasami chociaz wpadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Aniu pozdrowienia zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Aniu zalądasz jeszcze czasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 puk, puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.11.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No a ja już myślałam, że nikt mnie nie odwiedza Cześć KOCHANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.11.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Aniu milo Cie widziec...jak w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.11.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Jak to w domku, pranie, sprzatanie, gotowanie, zebrania itd., itp. A poza tym cieszę się że święta się zbliżaja Uwielbiam ten przedświąteczny czas Jutro idę na łajzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ja tez lubie czas przedswiateczny i swieta. miłego łajzowania jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cześć Kochana http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a010.gif ja też lubię ten czas, choć dla mnie się jeszcze nie zaczął pochwal się co wynalazłaś, może skorzystamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.12.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 helloł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kochani! Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.Samych jasnych dni życzy Wasza DPS. http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts