Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu - co do mamy, to wiesz, jak jest, należy zawsze próbować nie denerwować się...

Wiem, wiem, to niełatwe, też ćwiczę. :evil:

Mam nadzieję, że zdrowie Ci dopisuje, że domek pięknieje i jest przez Ciebie wciąz dekorowany i dopieszczany, ogród też, że bilans jest na plusie. :wink:

Buziaki!!! :D

Cześć Aniu :D

Jestem, jestem ale cholernie zapracowana :-?

Ale ogród pokażesz nam?????????

Cześć Monia :lol:

Cieszę się, że znajdujesz czas żeby choć na chwilkę wpaść do mnie :lol:

Ja też taka zalatana że nie wiem co najpierw :roll: ale cóż........trza się cieszyć a nie smucić :lol:

Ogród już pokazywałam w komentach kilka stron wstecz, ale nie pamiętam dokładnie :oops:

Aniu - co do mamy, to wiesz, jak jest, należy zawsze próbować nie denerwować się...

Wiem, wiem, to niełatwe, też ćwiczę. :evil:

Mam nadzieję, że zdrowie Ci dopisuje, że domek pięknieje i jest przez Ciebie wciąz dekorowany i dopieszczany, ogród też, że bilans jest na plusie. :wink:

Buziaki!!! :D

Anetko :lol: wiem, wiem, trza ćwiczyć, choć moje ćwiczenia są ułatwione (chyba :roll: ) bo ja się z nią nie widuję i nie rozmawiam. Po prostu zero kontaktu :evil: Z czego bardzo się cieszę :lol:

A zdrówko.......hm........oby nie było gorzej, w domku mieszka się super, na dopieszczanie nie mam już siły i trochę skrzydełka opadły, ale cieszę się z niego jak małe dziecko z zabawki :lol: :lol:

Fajnie, że wyjeżdżasz na wakacje i choć pogoda może być różna (czego Ci oczywiście nie życzę) to jednak trzeba z domu wyjechać. I tak wielkie ukłony przed Tobą składam za to jak sobie świetnie organizujesz czas i wakacje innym :lol:

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Kochani!

Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.

Samych jasnych dni życzy Wasza DPS.

http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif