monia77w1 23.09.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ale się czepiasz. Pw miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.09.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 No to czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.09.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Akurat to tak jak zawsze:)Czekam do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.10.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 a ja myślałam, że te komentarze umarły już.....śmiercią naturalną a tu proszę jaka niespodzianka Romek, jak nie masz do mnie telefonu to przecież masz maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.10.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Jakie umarły??To, że Ciebie Aniu nie ma to nie znaczy, ze my się nie udzielamy:)Gdzie byłaś jak Ciebie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.10.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 No ale jakaś taka półroczna przerwa była;)to myślałam, że już o mnie zapomnieliście.Mam nadzieję, że będziemy mogli znowu wrócić do dawnych dyskusji na....różne tematy:wiggle:Obiecuję, że w miarę jak mi czas pozwoli to będę.Monia, co u Ciebie, jak praca, jak budowa no i przede wszystkim jak Szymek?Romek, a jak u Ciebie wykańczanie piętra? Pewnie już wszystko zrobione? A Twoje dziewczyny to bym chętnie zobaczyła:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.10.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Ja cały czas śledzę fm, tylko jak widziałam, że Was nie ma to sama też siedziałam cicho. A teraz jak widzę, że jesteście to już nie będę siedziała cicho:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.10.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Romek!! Dziewczyny Twoje chciałam zobaczyć!! A w ogóle to jestem przeziębiona i siedzę sobie w domku:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.10.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 no i nie ma...ani Romka....ani dziewczyn Romka....ani innych dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.10.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Ja jestem.Szkoda tylko, że gospodyni od wielkiego dzwoniu do siebie zagląda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.10.2010 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 mówiłam, że wracam i ...jestem:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.11.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 no i co??? gdzie wszyscy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.11.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Hejka! hejka! hejka! Nie wiedziałam, że cos to się mówi. Może kogos przywołam, więc czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.11.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Czary mary...jestem:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.11.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Toz to ja mam jakąs magiczną moc. czy u ciebie też zaśnieżyło?http://emotikona.pl/emotikony/pic/33icon_yyk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.11.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 no niestety nie bardzo....sniegu niet:(A co u Was słychać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.11.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Jak to niestety, u mnie leży to coś i wcale nie jest fajnie. Ten rok trochę nerwowy miałam. Co i rusz ktoś leży z rodziny w szpitalu. Jka dla mnie to stanowczo za dużo. Ostatnio spsuł mnie sie samochód, koszty naprawy spore, a niech to licho, a tak poza tym posuwam sie do przodu. Zaliczam właśnie drugą zimę w chałupie. Na chwilę obecną siedzę przy kominku i juz prawie rozebrałam się do rosołu. Ale ja to lubic bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.11.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 No właśnie niestety....uwielbiam śnieg:yes:im więcej:yes: tym lepiej A kto to w szpitalu był???? Mam nadzieję, że wszystko w porządku. Wierzyć się nie chce,że już drugą zimę mieszkacie:) Kominek też lubię ale nie za ciepło:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.11.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Szpital zaliczyła moja mama i mój tata i mama Marka. Niby jest w porządku, ale to są starsi ludzi i bardzo zchorowani, i wszystko jest jak na bombie. To znaczy ja tak się czuję, bo nigdy nie wiadomo, kiedy przyjdzie najgorsze. Niestety te myśli mnie coraz częściej nachodzą, i nie są do końca bezpodstawne. Zrobiłaś może jakąś szaradę w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.11.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 O rany, to faktycznie nerwów miałaś sporo. Niestety tak to już w życiu bywa, że najpierw my opiekujemy się dziećmi, a potem dzieci nami. Nie myśl o najgorszym. To nic nie da, a szkoda Twojego zdrowia i Twoich nerwów. Pamiętaj, że Ty też musisz o siebie zadbać. Szarady w domku nie zrobiłam. Zamówiłam tylko firanę do pralni bo nic tam nie wisiało, ale z zewnątrz to mi się nie podoba. Dwa okna obok siebie, w łazience firana, a obok w pralni pusto. Wiesz, najgorzej się za to zabrać. Wymierzyć, pojechać zamówić, odebrać. Jak się kończyło budowę i urządzaliśmy dom to załatwialiśmy sto rzeczy na raz, a potem jak już zamieszkaliśmy to chyba człowiek z nadmiaru tego wszystkiego nie chciał już chodzić do żadnych sklepów z wyposażeniem wnętrz. Przynajmniej ja tak mam. I wiem, że u mnie rozwiązania tymczasowe często stają się docelowe. No ale jak widać zmobilizowałam się i firana w pralni będzie. Oglądałam Twój domek. Bardzo przytulnie się w nim zrobiło. Ja też kiedyś urządzałam moje poprzednie wnętrza nowocześnie ale teraz stwierdziłam, że musi być bardziej przytulnie niż nowocześnie i mam tak jak chciałam. Choć czasami to myślę, że może kupiłam niewłaściwy wypoczynek. Przestał mi się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts