monia77w1 03.12.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Ja codziennie chodzę na 8 ale najpóźniej wychodzę o 7,15.Potem biegiem do szkoły i z zegarkiem w ręku do pracy.Strasznie nie lubię tego pośpiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.12.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Ja już od dawna nie mam pośpiechu rano. Dzieci duże, same sie szykują, nie muszę ich odwozić, więc rano kiedy sie szykuję do pracy mam ciszę i spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Szczęściara ale jak się dojeżdza to zawsze człowiek się spieszy bo nie wiadomo co go spotka na drodze.Chociaż teraz jak jest mróz to śmigam do pracy. Praktycznie zero samochodów na ulicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.12.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 W sobotę w pracy?Dzień dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.12.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Jakoś reszty Robaczków nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.12.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ale jak gospodyni wpada raz na miesiąc to jak ma byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.12.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 telepatia zadziałała Witam Was:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.12.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Cześć Aniu:)uszy Cię nie piekły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.12.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 No ładna mi telepatia. Jakas taka krótkotrwała.http://emotikona.pl/emotikony/pic/0zlosc.gif Czesiulek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.12.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Niech ta Ania tylko tu wpadnie to ja jej dam;)co to jest za wpadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.12.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Daj mi Monia, daj:)Cześć Kochani:DJak ja się za Wami stęskniłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.12.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 (edytowane) Za niebywanie na fm w tym roku droga Aniu Mikołaj da Ci w prezencie Edytowane 7 Grudnia 2010 przez monia77w1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.12.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Witam gwardię! Aniu stanowczo za dużo pracujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.12.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 I za mało przebywasz na fm.A teraz to juz wogóle o nas zapomnisz bo święta lada chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.12.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Teraz właśnie też jesteśmy:)Cześć Romku Dzięki za rózgę Monia, urocza jest:wave: Edyś, faktycznie w pracy przerąbane, a po południu to wiesz jak jest w domu, pranie, sprzątanie, obiad, a jak wiesz ja mam dwóch synów a nie dwie córki, które pomogą a poza tym, mam dwa popołudnia zajęte, bo baaaaardzo mile spędzam czas:cool::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.12.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Poczekaj, poczekaj, niech trochę dorosną i będą Cię wyręczać A jak Twoje dziewczyny, co u nich słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.12.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Aniu moje córy moga podać łapkę z twoimi synami. Robota za specjalnie im sie w rękach nie pali. Co taka tajemnicza jesteś. Jakie to miłe popołudnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.12.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Co za pech.Jak wszyscy są to akurat mam nawał pracy.A ja mam jednego syna i pomaga mi. Jeszcze:)Pewnie za jakis czas to się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.12.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Oj Edyś, w zasadzie to chyba ogólnie nastolatkowie tacy niechętni do pomocy są. Choć oczywiście to nie jest regułą. Jak są małe dzieci to nie mogą pomagać, jak są większe to chcą i mogą pomagać , a jak są duże byki to już nie chcą A Ty Monia oderwij się od roboty i choć do nas Edyś, jak to wyczułaś, że tajemnicza jestem I love you :rotfl:Chciałam Was zaintrygować i udało się Otóż moi drodzy ogłaszam wszem i wobec, że spełniam moje największe marzenie z dzieciństwa i uczę się tańca towarzyskiego:rotfl:......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................z prywatnym nauczycielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.12.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Aha....zapomniałam dodać, że żyję teraz od poniedziałku do czwartku i od czwartku do poniedziałku. Znaczy już wiecie kiedy mam lekcje i nie mogę być z Wami. No chyba, że po lekcji ale wtedy trudno się ze mną gada bo jestem w ciągłej euforii:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts