Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Aniu świetnie!!!! sma kiedys lata świetlne temu chodzilam na kurs i uwielbiałam go jak nie wiem.:)

Kocham taniec towarzyski a szczególnie rumbę tango argentyńskie.

A co na trenera mówi małż.http://emotikona.pl/emotikony/pic/grozny.gif

A euforia to czego dotyczy?http://emotikona.pl/emotikony/pic/aniolek.gif

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia, spoko, poczekamy:yes:

Edyś, no zobacz, okazuje się, żnowu mamy wspólne zainteresowania:hug:

A co do trenera: męża namawiałam wiele lat na naukę tańca, niestety nie udało się, więc kilka lat temu uczęszczałam na kurs tańca solo (same panie). Po kilku latach nauki doszłam do wniosku, ze bez partnera to jest bez sensu, choć figury, kroki, zasady poznałam. Więc znowu zaczęłam dręczyć męża. Był nieugięty. On nie chce, nie umie, prośbą, groźbą, obietnicami, nic nie działało. No więc oznajmiłam mu, że poszukam sobie trenera - tancerza, który będzie mnie uczył. On na to - oki. Pół roku minęło, nic się nie działo, i nagle jest - znalazłam trenera. Wróciłam z pierwszej lekcji, jak zaczarowana, mówię mu - było bosko. A on nieśmiało do mnie, że wiesz, może ja też bym się uczył. Ale brutalnie (wiem, wiem, może nie powinnam) oświadczyłam mu, że ja chcę się uczyć z trenerem bo przynajmniej nie depcze mnie po palcach. I zaproponowałm, że mój trener poszuka dla niego trenerki i jak się już nauczy tańczyć to będziemy tańczyć razem. No i męska duma nie pozwala mu się z tego wycofać. Będzie miał pierwszą lekcję w najbliższy piątek, z trenerką Anią (przynajmniej imiona mu się nie pomylą :-). A ja chciałabym być muchą na ścianie:-)

A jeśli chodzi o euforię, to oczywiście bez żadnych podtekstów związanych z trenerem. Za młody jest:yes: Jestem po prostu przeszczęśliwa, bo mogę uczyć się od profesjonalisty, czas upływa na tej lekcji niepostrzeżenie.....niestety

A ty uczyłaś się z M.? I dlaczego dalej nie kontynuujesz?

Oj Aniu widać, że szczęście ciebie rozpiera.:) Na kurs chadzałam zanim jeszcze poznałam Marka, z innym chłopakiem (nie moim):cool: Potem jak juz spotykałam sie z M, okazało sie, że nie musimy sie uczyc, ponieważ doskonale sobie w tańcu radzimy coś a'la tance wygibance http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif

No nie, trochę żartuję.... nie jest tak żle.:)Muszę przyznać, ze z M tańczy mi sie najlepiej, choc daleko nam do profesjonalizmu. :D

Powiedz J, że trzymam za niego kciuki.:yes:

My się zgralismy w wilu rzeczach, nie tylko w tańcu.:) Takie dwie połówki jabłka.:)

Aniu a jak długo uczęszczasz juz na kurs? I ile on w ogóle trwa?

Gratuluję Wam z całego serca:wave:

To w sumie niezwykłe zjawisko w obecnych czasach:(

Cieszę się, że Wam się udało :lol2:

Dopiero 8 lekcja była. A chodzę dwa razy w tygodniu po godzinie, choć wolałabym częściej i więcej, ale sama rozumiesz - to kosztowne jest:( A gdyby nie było tak kosztowne to mogłabym wziąć np. tydzień urlopu i spędzać na tej sali po 8 godzin dziennie:rotfl:

Marzyć można, prawda?

Monia w nas samych siła aby to zmienić. :) Tak to czasami bywa na forum, że jak się skończy budowy, to sie siła rzeczy konczy pisanie.

Aniu to z J aż tak źle?:D

:DA no tak! Nauczyłam go kiedyś tańczyć dwa na jeden w takt muzyki i uważa, że to jest wielka sprawa :yes:

Czesiulek wszystkim:hug: