Edmar70 07.12.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Aniu świetnie!!!! sma kiedys lata świetlne temu chodzilam na kurs i uwielbiałam go jak nie wiem. Kocham taniec towarzyski a szczególnie rumbę tango argentyńskie. A co na trenera mówi małż.http://emotikona.pl/emotikony/pic/grozny.gif A euforia to czego dotyczy?http://emotikona.pl/emotikony/pic/aniolek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.12.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dziewczyny mam taki młyn, że nie dam rady.Jak się ogarnę wpadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.12.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Monia, spoko, poczekamy:yes: Edyś, no zobacz, okazuje się, żnowu mamy wspólne zainteresowania:hug: A co do trenera: męża namawiałam wiele lat na naukę tańca, niestety nie udało się, więc kilka lat temu uczęszczałam na kurs tańca solo (same panie). Po kilku latach nauki doszłam do wniosku, ze bez partnera to jest bez sensu, choć figury, kroki, zasady poznałam. Więc znowu zaczęłam dręczyć męża. Był nieugięty. On nie chce, nie umie, prośbą, groźbą, obietnicami, nic nie działało. No więc oznajmiłam mu, że poszukam sobie trenera - tancerza, który będzie mnie uczył. On na to - oki. Pół roku minęło, nic się nie działo, i nagle jest - znalazłam trenera. Wróciłam z pierwszej lekcji, jak zaczarowana, mówię mu - było bosko. A on nieśmiało do mnie, że wiesz, może ja też bym się uczył. Ale brutalnie (wiem, wiem, może nie powinnam) oświadczyłam mu, że ja chcę się uczyć z trenerem bo przynajmniej nie depcze mnie po palcach. I zaproponowałm, że mój trener poszuka dla niego trenerki i jak się już nauczy tańczyć to będziemy tańczyć razem. No i męska duma nie pozwala mu się z tego wycofać. Będzie miał pierwszą lekcję w najbliższy piątek, z trenerką Anią (przynajmniej imiona mu się nie pomylą . A ja chciałabym być muchą na ścianie:-) A jeśli chodzi o euforię, to oczywiście bez żadnych podtekstów związanych z trenerem. Za młody jest:yes: Jestem po prostu przeszczęśliwa, bo mogę uczyć się od profesjonalisty, czas upływa na tej lekcji niepostrzeżenie.....niestety A ty uczyłaś się z M.? I dlaczego dalej nie kontynuujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.12.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Oj Aniu widać, że szczęście ciebie rozpiera. Na kurs chadzałam zanim jeszcze poznałam Marka, z innym chłopakiem (nie moim) Potem jak juz spotykałam sie z M, okazało sie, że nie musimy sie uczyc, ponieważ doskonale sobie w tańcu radzimy coś a'la tance wygibance http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif No nie, trochę żartuję.... nie jest tak żle.:)Muszę przyznać, ze z M tańczy mi sie najlepiej, choc daleko nam do profesjonalizmu. Powiedz J, że trzymam za niego kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.12.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ale najważniejsze, że razem z M. się zgraliście w tańcu. Profesjonalnie być nie musi ważne, że się dobrze razem bawicie A J. powiem, że ma dobrą duszę, która trzyma za niego kciuki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.12.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 My się zgralismy w wilu rzeczach, nie tylko w tańcu. Takie dwie połówki jabłka. Aniu a jak długo uczęszczasz juz na kurs? I ile on w ogóle trwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.12.2010 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 My się zgralismy w wilu rzeczach, nie tylko w tańcu. Takie dwie połówki jabłka. Aniu a jak długo uczęszczasz juz na kurs? I ile on w ogóle trwa? Gratuluję Wam z całego serca:wave: To w sumie niezwykłe zjawisko w obecnych czasach:( Cieszę się, że Wam się udało Dopiero 8 lekcja była. A chodzę dwa razy w tygodniu po godzinie, choć wolałabym częściej i więcej, ale sama rozumiesz - to kosztowne jest:( A gdyby nie było tak kosztowne to mogłabym wziąć np. tydzień urlopu i spędzać na tej sali po 8 godzin dziennie:rotfl: Marzyć można, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.12.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Zmykam do domu. buziaki dla wszystkich zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.12.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Jak się ogarnęłam to Ania uciekła:(Aniu bardzo się cieszę, ze mozesz robić to co sprawia Ci prawdziwą frajdę.A co do męża nie przejmuj się.Mój ma dwie lewe nogi do tańca i zero chę, zeby się nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.12.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Cześć wszystkim:) kiedyś codziennie wszyscy byli w komplecie na fm a teraz.... Te czasy niestety chyba minęły bezpowrotnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.12.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Jestem znowu:lol2:Monia, widzę, że Twój mąż z tych samych "drewniaków" co mój:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.12.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Te czasy niestety chyba minęły bezpowrotnie:( Monia w nas samych siła aby to zmienić. Tak to czasami bywa na forum, że jak się skończy budowy, to sie siła rzeczy konczy pisanie. Aniu to z J aż tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.12.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Jestem znowu:lol2: Monia, widzę, że Twój mąż z tych samych "drewniaków" co mój:cool: Nie da się ukryc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.12.2010 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Monia w nas samych siła aby to zmienić. Tak to czasami bywa na forum, że jak się skończy budowy, to sie siła rzeczy konczy pisanie. Aniu to z J aż tak źle? :DA no tak! Nauczyłam go kiedyś tańczyć dwa na jeden w takt muzyki i uważa, że to jest wielka sprawa Czesiulek wszystkim:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.12.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Dzień dobry:) Zostwiam kawkę i zmykam do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.12.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Mistrz świata z tego J. I ja się przywitam. Znowu w nocy tego czegos napadało.http://emoty.blox.pl/resource/zly.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 To coś co padało w nocy to tzw. białe g.......... Cześć Edytko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.12.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Doberek Znowu biało:bye: Cudnie jest mimo niezbyt dobrych warunków drogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.12.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 A u nas deszcz.Cześć Aniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.12.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 U nas wczoraj padał i .....od razu zamarzał. Wieczorem była niezła szklanka, a dziś tą szklankę przysypał śnieg. Fajnie było:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts