braza 21.02.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Czeeeeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.02.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Czeeeeść Braza fajnie widzieć Cię znowu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.02.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 jaki gruby kupiłaś Aniu? 24 cm to git A czemu git??? Rozumiem, że mniejsze byłyby nie ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.02.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Czeeeeść Braza fajnie widzieć Cię znowu na forum Cześć Brazunia. Podpisuję się pod tym ręcami i nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.02.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Aha Romku - tygrysku....wczoraj mój osobisty małżonek wytłumaczył mi co z tym piecem. Otóż piec będziemy mieli kondensacyjny,dwufazowy Dlaczego? Bo będzie on wisiał w pralni (na I piętrze, wejście do pralni z łazienki, pralnia ma okno) i będzie ta rura odprowadzona do dachu , a na dachu będzie kogut (nie wiedziałam, że koguty będziemy hodować ). Jakby był zwykły piec to musielibyśmy tą rurę wyprowadzać gdzieś gdzie mogłaby zasysać powietrze, a tak już mieliśmy w poprzednim domu i tą rurą straszne zimno wlatywało. I nie będzie zasobnika. Do pieca będzie podłączona łazienka (prawdopodobnie tylko ona) a w kuchni i prawdopodobnie w toalecie na parterzezzrobimy przepływowy ogrzewacz wody (może uda się te dwa pomieszczenia podłączyć pod jeden ogrzewacz) również bez zasobnika. Dzięki temu woda ciepła będzie "niezależna". A nie będzie trzeba prowadzić dodatkowych rur, płacić za rury i ocieplenie i robotę tylko za podgrzewacz. To chyba na to samo wyjdzie, a może nawet taniej a mi zależy na tym, żeby mogły brać prysznic jednocześnie dwie osoby i jak ktoś będzie chciał w tym samym czasie umyć gary to też będzie miał ciepłą wode i nie zabierze jej tym kąpiącym się po prysznicem Uff... Wiem, że to mało profesjonalne tłumaczenie ale mam nadzieję, że zrozumiałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Tłumaczenie acz zawiłe, to jednak zrozumiałe Dzień doberek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 22.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Witam cieplutko!!! Pada deszcz muszę czekać miłego dzionka w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 22.02.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Cześć ranne ptaszki:) U nas też pada deszcz i jest zgnilizna Ale pozdrawiam słonecznie i cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.02.2008 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Tłumaczenie acz zawiłe, to jednak zrozumiałe Dzień doberek!! Cześć Brazunia, ciesze się, że zrozumiałe, bo jednak się troszkę martwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.02.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Witam cieplutko!!! Pada deszcz muszę czekać miłego dzionka w pracy Wzajemnie Tzn. że czekasz aż przestanie padać żeby dalej iść z budową tak? Ale dobrze że mimo deszczu ciepło jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.02.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Dzień doberek!!! Tak krzyczałaś w swoim dzienniczku, że nie sposób było nie przyjść. No to już zaczynasz. Popatrz jak szybo ten czas minął. Choć na razie to same przygotowania, ale zawsze coś już drgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 To ja czekam na zdjęcia po wojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.02.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Dzień doberek!!! Tak krzyczałaś w swoim dzienniczku, że nie sposób było nie przyjść. No to już zaczynasz. Popatrz jak szybo ten czas minął. Choć na razie to same przygotowania, ale zawsze coś już drgnie. Ooooo...cześc Edytko, cieszę się że usłyszłaś Powiedz kochana jak Ty się dzisiaj czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.02.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 To ja czekam na zdjęcia po wojnie Brazunia...ta wojna to się dopiero zaczyna Myślę, że zdjęcia "po wojnie" to będa dopiero na zakończenie...a teraz będę wsatwiać zdjęcia z I etapu wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.02.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Powiedz kochana jak Ty się dzisiaj czujesz? Polazłam dzisiaj głupia do pracy i to nie był dpbry pomysł. Co prawda najgorsze juz minęło, ale wciąż nie mogę dojść do siebie. Z lekka mnie jeszcze mdli i kręci mi się trochę w głowie. Ale z jednego jestem zadowolona, mam totalny jadłowstręt. Nie mogę patrzeć na jedzenie. Jedyne co mi przechodzi przez gardło to herbata i to też nie do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 To ja czekam na zdjęcia po wojnie Brazunia...ta wojna to się dopiero zaczyna Myślę, że zdjęcia "po wojnie" to będa dopiero na zakończenie...a teraz będę wsatwiać zdjęcia z I etapu wojny Niech będzie!!!! Tę wojnę macie wygrana, ale chętnie popatrzę na jej etapy - może przy okazji czegoś i ja się nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.02.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Powiedz kochana jak Ty się dzisiaj czujesz? Polazłam dzisiaj głupia do pracy i to nie był dpbry pomysł. Co prawda najgorsze juz minęło, ale wciąż nie mogę dojść do siebie. Z lekka mnie jeszcze mdli i kręci mi się trochę w głowie. Ale z jednego jestem zadowolona, mam totalny jadłowstręt. Nie mogę patrzeć na jedzenie. Jedyne co mi przechodzi przez gardło to herbata i to też nie do końca. oj oj oj to naprawdę nie było rozsądne...zwłaszcza, że weekend się zbliża i byłabyś 4 dni w domku i mogła się wykurować. No ale stało się i teraz dbaj o siebie. Sam herbata też nie jest dobra, musisz zjeść coś lekkiego nawet jak nie możesz. Organizm potrzebuje siły żeby się zregenerować. A skąd ma ją brać? Z herbaty? Zjedz coś lekkiego i polóż się do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.02.2008 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 To ja czekam na zdjęcia po wojnie Brazunia...ta wojna to się dopiero zaczyna Myślę, że zdjęcia "po wojnie" to będa dopiero na zakończenie...a teraz będę wsatwiać zdjęcia z I etapu wojny Niech będzie!!!! Tę wojnę macie wygrana, ale chętnie popatrzę na jej etapy - może przy okazji czegoś i ja się nauczę Brazunia...uczyć to my się możemy od Ciebie zwłaszcza projektowania i mam nadzieję, że za kilka miesięcy nam w tym pomożesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.02.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Zjedz coś lekkiego i polóż się do łóżka Zjadłam nawet chleb z masłem Aniu dla Ciebie kwiatuszki za stronkę http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Biale_kwiaty._Fotgrafie_bialych_tulipanow_1751.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.02.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Dzięki za kwiatki są piękne, takie jak lubię No i dobrze że coś zjadłaś bo na głodnego to się źle forumuje A teraz już się odmeldowuję, bo pędzę do szkoły ...do godz. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts