Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No no widzę że ruszyłaś pełną parą :lol: :lol: :lol:

Prosze o częste fotoreportarze w dzienniczku

:lol: :lol:

Masz to jak w banku :lol: :lol:

A kiedy będziesz wiedział jaka jest decyzja Twojego banku? :roll:

oni mają dwa tygodnie na decyzję :cry: :cry:

na razie czekam na telefon od rzeczoznawcy, który przyjdzie wycenić naszą posiadłość.

Cześć Kochana Bobowo..., na początku gratulacje

Tak mnie zaraziłaś swoim optymizmem że zaczęłam działać w piątek a tu dzisiaj mam już pozwolenie:):)

Więć ruszamy:):)

Ruszajcie.... i gońcie mnie bo przecież będę potrzebowała konsultacji na bieżąco :lol:

Cieszę się, że wszystko się udało :lol:

Dzięki Edytko ... i napij sie razem ze mną :lol:

A jak postepy u Ciebie??? Czy dobrze pamiętam, że będzie dach i okna w tym tygodniu? :roll:

Tak zwana d...a blada. :x Dekarzom robota na innej budowie się przeciąga i wciąż nie mogą do mnie zawitać. :( Ale mam obiecane, że już w przyszłym to na pewno (obiecanki cacanki, a głupiemu radość) :lol: Więc dach i okna przyjadą też dopiero wtedy kiedy wejdą dekarze.

Dzięki Edytko ... i napij sie razem ze mną :lol:

A jak postepy u Ciebie??? Czy dobrze pamiętam, że będzie dach i okna w tym tygodniu? :roll:

Tak zwana d...a blada. :x Dekarzom robota na innej budowie się przeciąga i wciąż nie mogą do mnie zawitać. :( Ale mam obiecane, że już w przyszłym to na pewno (obiecanki cacanki, a głupiemu radość) :lol: Więc dach i okna przyjadą też dopiero wtedy kiedy wejdą dekarze.

To szkoda...tak sobie myślę, że szlag człowieka trafia jak musi czekać...taka piękna pogoda, słoneczko świeci a robota stoi :evil: