bobowa budowniczowa 25.02.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No no widzę że ruszyłaś pełną parą Prosze o częste fotoreportarze w dzienniczku Masz to jak w banku A kiedy będziesz wiedział jaka jest decyzja Twojego banku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.02.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No no widzę że ruszyłaś pełną parą Prosze o częste fotoreportarze w dzienniczku Masz to jak w banku A kiedy będziesz wiedział jaka jest decyzja Twojego banku? oni mają dwa tygodnie na decyzję na razie czekam na telefon od rzeczoznawcy, który przyjdzie wycenić naszą posiadłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Cześć z rana!!!! Ruszyłaś!!!! I bardzo mnie to cieszy Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.02.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Braza - z rana??? niektórzy tu pracują od bladego świtu Ale mi się podobała ta wieliczka Byłem tam dwa lata temu - i powiem jedno - cudo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.02.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Bobowa, jeszcze kwiatuszki dla Ciebie http://1.1.1.1/bmi/www.twojekwiaty.pl/photo/823.jpg dziękuję, ale nic nie widać Dzień dobry, już się poprawiam http://republika.pl/blog_bn_3457960/4015129/tr/bukiecik2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.02.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 ooo dzięki Monia i dzień dobry wszystkim, którzy zechcieli odwiedzić moje skromne progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Bobowa, widzę, ze zaczyna się u Ciebie coś dziać. Super, nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.02.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Aniu http://kartki.onet.pl/_i/d/seb_gratulacje.jpg No to już się doczekałaś. To wspaniałe uczucie, wiem, bo sama to przeżywałam. Ładuj akumulatory na dalsze etapy. Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 25.02.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Cześć Kochana Bobowo..., na początku gratulacje Tak mnie zaraziłaś swoim optymizmem że zaczęłam działać w piątek a tu dzisiaj mam już pozwolenie:) Więć ruszamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.02.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Dzięki Edytko ... i napij sie razem ze mną A jak postepy u Ciebie??? Czy dobrze pamiętam, że będzie dach i okna w tym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.02.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Cześć Kochana Bobowo..., na początku gratulacje Tak mnie zaraziłaś swoim optymizmem że zaczęłam działać w piątek a tu dzisiaj mam już pozwolenie:) Więć ruszamy:) Ruszajcie.... i gońcie mnie bo przecież będę potrzebowała konsultacji na bieżąco Cieszę się, że wszystko się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.02.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Dzięki Edytko ... i napij sie razem ze mną A jak postepy u Ciebie??? Czy dobrze pamiętam, że będzie dach i okna w tym tygodniu? Tak zwana d...a blada. Dekarzom robota na innej budowie się przeciąga i wciąż nie mogą do mnie zawitać. Ale mam obiecane, że już w przyszłym to na pewno (obiecanki cacanki, a głupiemu radość) Więc dach i okna przyjadą też dopiero wtedy kiedy wejdą dekarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.02.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 cholera wy sobie tu gadacie a ja nie dostaje żadnych wiadomości że się coś tu dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.02.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Dzięki Edytko ... i napij sie razem ze mną A jak postepy u Ciebie??? Czy dobrze pamiętam, że będzie dach i okna w tym tygodniu? Tak zwana d...a blada. Dekarzom robota na innej budowie się przeciąga i wciąż nie mogą do mnie zawitać. Ale mam obiecane, że już w przyszłym to na pewno (obiecanki cacanki, a głupiemu radość) Więc dach i okna przyjadą też dopiero wtedy kiedy wejdą dekarze. To szkoda...tak sobie myślę, że szlag człowieka trafia jak musi czekać...taka piękna pogoda, słoneczko świeci a robota stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.02.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 cholera wy sobie tu gadacie a ja nie dostaje żadnych wiadomości że się coś tu dzieje No to trzeba sobie tu siedziec a nie czekać na powiadomienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.02.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 pracuje się pilnie i nie ma czasu na forumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.02.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 pracuje się pilnie i nie ma czasu na forumy mhm...i kto to mówi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.02.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 nikt mi nie wierzy że pracuje muszę zmniejszyć swoją aktywność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.02.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 nikt mi nie wierzy że pracuje muszę zmniejszyć swoją aktywność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.02.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 W związku z tym, że ekipa powiedziała, że dom ma stanąc pod dachem na przełomie marca/ kwietnia o kurcze ale tempo zyczę Wam z całego serca żeby dotrzymali terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts