Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień Dobry :D

Witaj tygrysie :lol: Co z Twoim kręgosłupem? Co z wycinaniem włosków Martusi??? :wink:

Dziekuję.

Kręgosłup ma się lepiej po Ketonalu :lol: :lol: :lol:

Nie wiem tylko jak długo to będzie działało.

Z włoskami poległem :cry: :cry: :cry: powiedziałem małży żeby znalazła inne zdjęcie bo ja się wycinania włosów nie podejmuje!!!! :evil: :evil: :evil:

Zresztą chyba i tak nic z tego nie będzie bo mało czasu zostało. Kto mi zrobi kubki w takim ekspresowym tempie :cry:

Podoba mi się ten "tygrys" :oops: :lol: :lol:

Witajcie ! :lol: :lol: :lol:

Zapraszam wszystkich chętnych i mniej chętnych do wpisywania komentarzy. Może coś poradzicie, podpowiedzie, skrytykujecie, pochwalicie?

Pozdrawiam

bobowa budowniczowa

Heh, los jest przewrotny.

Odnoszac sie do Twojego pierwszego wpisu w dzienniku:

teraz w Poznaniu i okolicznych miejscowosciach jest od zarąbania

ofert sprzedazy domkow w stanie surowym.

W sumie u mnie bylo dokladnie to samo tylko rok wczesniej.

Przez 5 miesiecy 2006 roku szukałem domu do wykonczenie/remontu - nie bylo nic. Kupiłem wiec pusta dzialke, ruszylem z budowa a tu teraz peeeeełno

domkow do sprzedania.

Niektore w nawet atrakcyjnej cenie, bardzo atrakcyjnej cenie .....

Zapraszam wszystkich chętnych i mniej chętnych do wpisywania komentarzy. Może coś poradzicie, podpowiedzie, skrytykujecie, pochwalicie?

Pozdrawiam

bobowa budowniczowa

Przez 5 miesiecy 2006 roku szukałem domu do wykonczenie/remontu - nie bylo nic. Kupiłem wiec pusta dzialke, ruszylem z budowa a tu teraz peeeeełno

domkow do sprzedania.

]

Miałam tak samo :lol:

Ale może dobrze się stało, jednak kupowanie gotowego domu to pójście na spory kompromis jeśli chodzi o wymagania, no chyba że faktycznie trafi się na ten idealny- ale to tylko marzenia :wink:

Pozdrawiam

bobowa budowniczowa

domkow do sprzedania.

Pluszku witam serdecznie :lol:

Cóż... teraz to mi się światopogląd tak zmienił, że nie mogę się doczekać kiedy ta budowa ruszy i sama jestem jej lokomotywą :D Swoją drogą wiem, że to nie jest proste, łatwe i przyjemne i pewnie nie raz mi nerwy puszczą :lol: no ale powiedziałam A to powiem B i będę się budować bo nie wyobrażam sobie na tą chwilę zrezygnowac z tej "przyjemności" :wink:

Dzień Dobry :D

Witaj tygrysie :lol: Co z Twoim kręgosłupem? Co z wycinaniem włosków Martusi??? :wink:

Dziekuję.

Kręgosłup ma się lepiej po Ketonalu :lol: :lol: :lol:

Nie wiem tylko jak długo to będzie działało.

Z włoskami poległem :cry: :cry: :cry: powiedziałem małży żeby znalazła inne zdjęcie bo ja się wycinania włosów nie podejmuje!!!! :evil: :evil: :evil:

Zresztą chyba i tak nic z tego nie będzie bo mało czasu zostało. Kto mi zrobi kubki w takim ekspresowym tempie :cry:

Podoba mi się ten "tygrys" :oops: :lol: :lol:

Oj, oj uważaj z tym Ketonalem. Ja mam często bardzo silne bóle głowy i w pewnym momencie przestały na mnie działać "zwykłe" tabletki. Zafundowałam sobie Ketonal 100 czyli tzw. przeze mnie tabletka z turbodoładowaniem :lol: I co? No super... głowa przestawał boleć a zaczął wysiadać żoładek. Po 2 latach stosowania żołądek wysiadł i ja też.... :wink: tzn. już nie biorę Ketonalu, głowa nadal boli i radzę sobie różnymi tabletakmi bez recepty.

a swoją droga może jakiś doktór by się przydał? :wink:

Witam Cię w moich skromnych progach :lol: Jak kręgosłup??? Masz go jeszcze??? :wink:

Dzisiaj nie będę sie za dużo udzielać bo idę na bardzo ważne badania (boję się strrasznie :( ) i nie wiem jaki będę miała nstrój :roll:

Do usłyszenia :lol:

Kręgosłup dzisiaj dużo lepiej. Dziękuje

Ale wczoraj pół nocy nie mogłem zasnąć - chyba muszę coś z tym zrobić.

Trzymam kciuki za badania

Braza i Romk-ku witajcie!

Cieszę się bardzo, że mnie odwiedzacie, a jeszcze bardziej, że pytacie czy wszystko ok :)

Musze powiedzieć, że po tych kilku tygodniach forumowania to w życiu się nie spodziewałam spotkać tutaj takich fajnych ludzików :p

Wczoraj byłam na badaniach, bałam sie jak chol..a, ale przeżyłam choć miło nie było :cry:

Nastrój u mnie taki sobie bo jak to po badanich ... teraz czekam na wyniki :( a co potem.... zobaczymy

Pozdrawiam Was serdecznie i w oczekiwaniu na wyniki postaram się ten czas umilić sobie będąc z Wami tutaj :p

Jeszcze raz dzięki :lol: :lol: :lol: :lol: