bobowa budowniczowa 09.01.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Bobuniu poszły - dak znać czy doszły Doszły, doszły już Ci odpisałam na maila, ale trosze namieszałaś i nie wiem czy się połapiemy Spróbujemy i prześlemy Ci do akceptacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dzień Dobry Witaj tygrysie Co z Twoim kręgosłupem? Co z wycinaniem włosków Martusi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.01.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dzień Dobry Witaj tygrysie Co z Twoim kręgosłupem? Co z wycinaniem włosków Martusi??? Dziekuję. Kręgosłup ma się lepiej po Ketonalu Nie wiem tylko jak długo to będzie działało. Z włoskami poległem powiedziałem małży żeby znalazła inne zdjęcie bo ja się wycinania włosów nie podejmuje!!!! Zresztą chyba i tak nic z tego nie będzie bo mało czasu zostało. Kto mi zrobi kubki w takim ekspresowym tempie Podoba mi się ten "tygrys" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 09.01.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witajcie ! Zapraszam wszystkich chętnych i mniej chętnych do wpisywania komentarzy. Może coś poradzicie, podpowiedzie, skrytykujecie, pochwalicie? Pozdrawiam bobowa budowniczowa Heh, los jest przewrotny. Odnoszac sie do Twojego pierwszego wpisu w dzienniku: teraz w Poznaniu i okolicznych miejscowosciach jest od zarąbania ofert sprzedazy domkow w stanie surowym. W sumie u mnie bylo dokladnie to samo tylko rok wczesniej. Przez 5 miesiecy 2006 roku szukałem domu do wykonczenie/remontu - nie bylo nic. Kupiłem wiec pusta dzialke, ruszylem z budowa a tu teraz peeeeełno domkow do sprzedania. Niektore w nawet atrakcyjnej cenie, bardzo atrakcyjnej cenie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witajcie ! Zapraszam wszystkich chętnych i mniej chętnych do wpisywania komentarzy. Może coś poradzicie, podpowiedzie, skrytykujecie, pochwalicie? Pozdrawiam bobowa budowniczowa Heh, los jest przewrotny. Odnoszac sie do Twojego pierwszego wpisu w dzienniku: teraz w Poznaniu i okolicznych miejscowosciach jest od zarąbania ofert sprzedazy domkow w stanie surowym. W sumie u mnie bylo dokladnie to samo tylko rok wczesniej. Przez 5 miesiecy 2006 roku szukałem domu do wykonczenie/remontu - nie bylo nic. Kupiłem wiec pusta dzialke, ruszylem z budowa a tu teraz peeeeełno domkow do sprzedania. Niektore w nawet atrakcyjnej cenie, bardzo atrakcyjnej cenie .....] Miałam tak samo Ale może dobrze się stało, jednak kupowanie gotowego domu to pójście na spory kompromis jeśli chodzi o wymagania, no chyba że faktycznie trafi się na ten idealny- ale to tylko marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witajcie ! Zapraszam wszystkich chętnych i mniej chętnych do wpisywania komentarzy. Może coś poradzicie, podpowiedzie, skrytykujecie, pochwalicie? Pozdrawiam bobowa budowniczowa Heh, los jest przewrotny. Odnoszac sie do Twojego pierwszego wpisu w dzienniku: teraz w Poznaniu i okolicznych miejscowosciach jest od zarąbania ofert sprzedazy domkow w stanie surowym. W sumie u mnie bylo dokladnie to samo tylko rok wczesniej. Przez 5 miesiecy 2006 roku szukałem domu do wykonczenie/remontu - nie bylo nic. Kupiłem wiec pusta dzialke, ruszylem z budowa a tu teraz peeeeełno domkow do sprzedania. Niektore w nawet atrakcyjnej cenie, bardzo atrakcyjnej cenie ..... Pluszku witam serdecznie Cóż... teraz to mi się światopogląd tak zmienił, że nie mogę się doczekać kiedy ta budowa ruszy i sama jestem jej lokomotywą Swoją drogą wiem, że to nie jest proste, łatwe i przyjemne i pewnie nie raz mi nerwy puszczą no ale powiedziałam A to powiem B i będę się budować bo nie wyobrażam sobie na tą chwilę zrezygnowac z tej "przyjemności" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dzień Dobry Witaj tygrysie Co z Twoim kręgosłupem? Co z wycinaniem włosków Martusi??? Dziekuję. Kręgosłup ma się lepiej po Ketonalu Nie wiem tylko jak długo to będzie działało. Z włoskami poległem powiedziałem małży żeby znalazła inne zdjęcie bo ja się wycinania włosów nie podejmuje!!!! Zresztą chyba i tak nic z tego nie będzie bo mało czasu zostało. Kto mi zrobi kubki w takim ekspresowym tempie Podoba mi się ten "tygrys" Oj, oj uważaj z tym Ketonalem. Ja mam często bardzo silne bóle głowy i w pewnym momencie przestały na mnie działać "zwykłe" tabletki. Zafundowałam sobie Ketonal 100 czyli tzw. przeze mnie tabletka z turbodoładowaniem I co? No super... głowa przestawał boleć a zaczął wysiadać żoładek. Po 2 latach stosowania żołądek wysiadł i ja też.... tzn. już nie biorę Ketonalu, głowa nadal boli i radzę sobie różnymi tabletakmi bez recepty. a swoją droga może jakiś doktór by się przydał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.01.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Może samo przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Może samo przejdzie ... chyba przez ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Rom-ku tygrysku czy ten kręgosłup to jeszcze Cię boli czy żonka okupuje komputer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Rom-ku tygrysku czy ten kręgosłup to jeszcze Cię boli czy żonka okupuje komputer? Dzień Dobry ranne ptaszki Komputer był wczoraj okupowany więc zwinąłem żagle i poszedłem spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.01.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam Cię w moich skromnych progach Jak kręgosłup??? Masz go jeszcze??? Dzisiaj nie będę sie za dużo udzielać bo idę na bardzo ważne badania (boję się strrasznie ) i nie wiem jaki będę miała nstrój Do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam Cię w moich skromnych progach Jak kręgosłup??? Masz go jeszcze??? Dzisiaj nie będę sie za dużo udzielać bo idę na bardzo ważne badania (boję się strrasznie ) i nie wiem jaki będę miała nstrój Do usłyszenia Kręgosłup dzisiaj dużo lepiej. Dziękuje Ale wczoraj pół nocy nie mogłem zasnąć - chyba muszę coś z tym zrobić. Trzymam kciuki za badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.01.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Cześć - dzięki za kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Cześć - dzięki za kciuki... Rozumiem, że wszystko jest ok?? Nastrój chyba dobry, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 HelloBobowa wszystko oki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dzień dobry Bobuniu wszystko dobrze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Braza i Romk-ku witajcie! Cieszę się bardzo, że mnie odwiedzacie, a jeszcze bardziej, że pytacie czy wszystko ok Musze powiedzieć, że po tych kilku tygodniach forumowania to w życiu się nie spodziewałam spotkać tutaj takich fajnych ludzików Wczoraj byłam na badaniach, bałam sie jak chol..a, ale przeżyłam choć miło nie było Nastrój u mnie taki sobie bo jak to po badanich ... teraz czekam na wyniki a co potem.... zobaczymy Pozdrawiam Was serdecznie i w oczekiwaniu na wyniki postaram się ten czas umilić sobie będąc z Wami tutaj Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Ja na Forum zaglądam z czystego egoizmu - lubię przebywac w towarzystwie - nawet tylko wirtualnym - fajnych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Ja na Forum zaglądam z czystego egoizmu - lubię przebywac w towarzystwie - nawet tylko wirtualnym - fajnych ludzi Ja też.... ale Ty mi powiedz czy byłaś już na spotkaniu w realu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts