bobowa budowniczowa 26.02.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Dzień Dobry Nikogo nie ma dzisiaj No jak nie ma ja jestem Dzeń dobry Cześć Brazunia Cieszę się że jesteś i zapraszam do mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.02.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 pozdrawiam słodko Rom, dziewczynki tylko kwiatkami ale bez doniczki Cześć Aniu...a może Grzegorzu Podpisuję się po Twoimi słowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.02.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Niedaleko Ciebie jest firma, która mi udostępnia internet radiowy, i wczoraj po pracy podjechałem do nich po fakturę za zeszły rok żeby sobie odliczyć od podatku, i myślę sobie tak.....jak juz tu jestem to poszpieguje i poszukam gdzie się budujesz no i znalazłem mam do Ciebie z pracy 5 minut....beretem mógłbym dorzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Aniu miałaś dzisiaj taki dobry humor, a zostawiłaś nas na tak długo. Mało Cię było. No ...ja też niestety żałuję ale obiecuję poprawę No żeby mi to było przedostatni raz A co do okien to bardzo mnie zainspirowały pewnie wezmę je pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.02.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Pijcie wszyscy i...możecie się nawet upić pod warunkiem....że zostaniecie na Forum Edytko przegapiłam wczorajsze Twoje święto więc dzisiaj nadrabian i to dla Ciebie http://www.oryginalne-perfumy.pl/images/calvinklein_euphoriablossom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.02.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Niedaleko Ciebie jest firma, która mi udostępnia internet radiowy, i wczoraj po pracy podjechałem do nich po fakturę za zeszły rok żeby sobie odliczyć od podatku, i myślę sobie tak.....jak juz tu jestem to poszpieguje i poszukam gdzie się budujesz no i znalazłem mam do Ciebie z pracy 5 minut....beretem mógłbym dorzucić Tylko tyle Żadnych wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Pijcie wszyscy i...możecie się nawet upić pod warunkiem....że zostaniecie na Forum Edytko przegapiłam wczorajsze Twoje święto więc dzisiaj nadrabian i to dla Ciebie http://www.oryginalne-perfumy.pl/images/calvinklein_euphoriablossom.jpg Aniu kochana moja perfumki cudne, więc biere bez dwóch zdań. Ale uświadom mnie tylko jakie to ja święto miałam wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Gratuluję Bobuniu!!!!!!! Teraz to już z górki!!!!!!!! Ładna działeczka A jakie to święto miała Edytka I dlaczego ja nic o tym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A jakie to święto miała Edytka I dlaczego ja nic o tym nie wiem No właśnie, jakie to Edytka święto miała wczoraj i ja też o tym nic nie wiem, hihihi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.02.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 co to za święta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A jakie to święto miała Edytka I dlaczego ja nic o tym nie wiem No właśnie, jakie to Edytka święto miała wczoraj i ja też o tym nic nie wiem, hihihi... Jak dla mnie - bomba!!!!! Bobuniu, oświeć nas Słonko!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.02.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ani bardzo bardzo mi sie podoba!!!!!! Dokładnie wszystko zobaczyłem Trudno mi cos powiedzieć bo nie ma ogrodzniea i nie wiem odkąd dokąd jest Wasza działeczka Powiem jedno!!!!!!!!!! Słychajcie wszyscy!!!!! To będzie wielki dom!!!!!!!!!!! tak wynika z tych słypków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.02.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No jak to nie wiecie jakie święto wczoraj było...... Edytka skończyła ...roczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.02.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A jakie to święto miała Edytka I dlaczego ja nic o tym nie wiem No właśnie, jakie to Edytka święto miała wczoraj i ja też o tym nic nie wiem, hihihi... hahahaha nie wiesz???? nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No jak to nie wiecie jakie święto wczoraj było...... Edytka skończyła ...roczek Aniu jesteś super spostrzegawcza To już roczek tak sobie klikam hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.02.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ani bardzo bardzo mi sie podoba!!!!!! Dokładnie wszystko zobaczyłem Trudno mi cos powiedzieć bo nie ma ogrodzniea i nie wiem odkąd dokąd jest Wasza działeczka Powiem jedno!!!!!!!!!! Słychajcie wszyscy!!!!! To będzie wielki dom!!!!!!!!!!! tak wynika z tych słypków No....dom będzie miał 200 m2, już się nie mogę go doczekać...ja pierwsza przeciwniczka budowy Stojąc przodem do działki to po lewej kończy się przed lampą a tył kończy się tam, gdzie kończą się chaszcze i robi się zielono Ale fajnie to wytłumaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.02.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Aniu jesteś super spostrzegawcza zapewniam Cię że czasami i niektórym to przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No....dom będzie miał 200 m2 Ile??? Toż to rozpusta. Ale będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Aniu jesteś super spostrzegawcza zapewniam Cię że czasami i niektórym to przeszkadza Aniu czasami lepiej wiedzieć mniej i być jak to się mówi zdrowszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.02.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No....dom będzie miał 200 m2 Ile??? Toż to rozpusta. Ale będzie piknie Wiesz... do tej pory mieliśmy 200m to nie możemy mieć mniej...prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts