Rom 26.02.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Edytko moje gratulki !!!!!! a mojej trzeciej rocznicy nikt nie zauważył buuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No....dom będzie miał 200 m2 Ile??? Toż to rozpusta. Ale będzie piknie Wiesz... do tej pory mieliśmy 200m to nie możemy mieć mniej...prawda??? Jasne, że nie, ty byłaby degradacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.02.2008 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Aniu jesteś super spostrzegawcza zapewniam Cię że czasami i niektórym to przeszkadza Aniu czasami lepiej wiedzieć mniej i być jak to się mówi zdrowszym. I tego się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.02.2008 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Aniu ja wszystko rozumuiem A o co chodzi??? co Ty Romku rozumiesz??? Kurna felek nie nadążam dzisiaj za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 26.02.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 na forum piszę ja czyli Ania bo mój mąż nie bardzo ma czas gratuluję pozwolenia !!!!! najbardziej oczekiwany papierek na budowie teraz to już z górki a patrząc na pogodę --- to tylko do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 26.02.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 aha nazwę się moze ANIA 1 albo coś żeby nie mylić siebie i was co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.02.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Aniu ja wszystko rozumuiem A o co chodzi??? co Ty Romku rozumiesz??? Kurna felek nie nadążam dzisiaj za Wami rozumiem twój opis granic działeczki to owidziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 aha nazwę się moze ANIA 1 albo coś żeby nie mylić siebie i was co???? A może Różyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.02.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 aha nazwę się moze ANIA 1 albo coś żeby nie mylić siebie i was co???? A może Różyczka albo grypa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.02.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Edytko moje gratulki !!!!!! a mojej trzeciej rocznicy nikt nie zauważył buuuuuuuuuuuu właśnie "przeleciałam moje komentarze, bo byłam pewna, że pamiętałam, ale okazało się że to były prezenty za 5000 post. Choć rękę bym dała sobie uciąć że Ci gratulowałam ....choć może w innych komentarzach....nie wiem....coś mi się pokićkało W każdym bądź razie spóźnione ale szczere życzenia z okazji ukończenia trzech latek I mam coś dla Ciebie, żeby Ci Martusia nie uciekła http://krainaogrodzen.pl/imgs/ogrodzeniaaluminiowe/02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.02.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 na forum piszę ja czyli Ania bo mój mąż nie bardzo ma czas gratuluję pozwolenia !!!!! najbardziej oczekiwany papierek na budowie teraz to już z górki a patrząc na pogodę --- to tylko do przodu Dzięki Aniu i zapraszam na szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.02.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 hihi dziekuję aniu za zyczenia i za płotek nie wiem tylko czy Martusia polubi nową ciocię jak ciocia będzię ją oganiczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.02.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Aniu ja wszystko rozumuiem A o co chodzi??? co Ty Romku rozumiesz??? Kurna felek nie nadążam dzisiaj za Wami rozumiem twój opis granic działeczki to owidziałem uff...a już myślałam, że mnie z tego szczęścia rozum wyparował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.02.2008 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 aha nazwę się moze ANIA 1 albo coś żeby nie mylić siebie i was co???? A może Różyczka albo grypa Romeeek. no coś Ty...nie zrozumiałeś intencji Edytki przecież to o atavarek Ani chodzi Nie mam nic przeciwko Różyczce ale myślę, że Anie można odróżnić właśnie po atavarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 aha nazwę się moze ANIA 1 albo coś żeby nie mylić siebie i was co???? A może Różyczka albo grypa o awatarek chodzi oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.02.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 hihi dziekuję aniu za zyczenia i za płotek nie wiem tylko czy Martusia polubi nową ciocię jak ciocia będzię ją oganiczać Zobaczymy...zobaczymy... może się kiedyś przekonamy A ciocia to dba o bezpieczeństwo a nie ogranicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Aniu dzisiaj jesteś pełna szczęścia i kwiatuszki dla Cięhttp://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2448_2007-0104-white-tulips.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.02.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 hahaha zrozumiałem przecież specjalnie tak napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Aniu, gratuluję pozwolenia na budowę. Otwieram drugiego szampana bo jeden to stanowczo za mało http://www.ipfon.pl/images/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.02.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 aniu za stronkę:http://www.streemo.pl/Image/32032_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts