braza 28.02.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ale zamieszania narobiłem z ta prosownicą prosownica to jak juz było wcześniej napisane maszyna do prosa, z jednej strony wsypuje sie proso a z drugiej wyjeżdza............whisky wyrabiana z prosa tzn whisky japońska Ja nic nie rozumiem, ale podobno nie za rozumek mnie wszyscy kochaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.02.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Braza nie przejmuj się ja tez nic nie rozumiem improwizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.02.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jeszcze raz wszystkich Was witam w ten piękny słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.02.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jeszcze raz wszystkich Was witam w ten piękny słoneczny dzień Aniu widzę że masz dzisiaj dobry humorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.02.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 To i ja się przywitam cieplutko Doberek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.02.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Podobają mi się bardzo te dachówki. Napisz Aniu co to za jedne i ile kosztują. Cieżko porównac je obie bo na pierwszym zdjęciu kiepsko widać a koza full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.02.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 To i ja się przywitam cieplutko Doberek!!! Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.02.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Cześć Edytko Cześć Romku Dachówka Wienebergera ok 65 zł za m2, dachówka Nelskamp (to ta druga) prawdopodobnie ok 35 zł za m2, tak więc różnica spora biorąc pod uwagę metraż dachu (nie wiem jaki ale dużo ) Koza - wypas = cena - wypas A humorek...nieczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Aniu dachóweczka bardzo ładniusia, też będę miała brąz, tylko chyba troszkę ciemniejszy fotki cieco przekłamują kolory. Na kozach się nie znam ale ta jest świetna. I masz rację kota w worku nie kupuj. Ja też muszę najpierw pomacać, obwąchać, a nie tak w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.02.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 nic nie rozumiemw dzienniczku piszesz że ta druga jest droższa a w komentarzach że pierwsza???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.02.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzień dobry wszystkim. Widzę, że Wam humorki z rana dopisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.02.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzień dobry wszystkim. Widzę, że Wam humorki z rana dopisują Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.02.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 nic nie rozumiem w dzienniczku piszesz że ta druga jest droższa a w komentarzach że pierwsza???????????????? E tam... czepiasz sie takiego małego przejęzyczenia Witaj Monisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.02.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 nic nie rozumiem w dzienniczku piszesz że ta druga jest droższa a w komentarzach że pierwsza???????????????? E tam... czepiasz sie takiego małego przejęzyczenia Witaj Monisiu no dobra ja rozumiem że to tylko przejęzyczenie nie czepaim sie tylko naprawde chciałem wiedziec któa droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.02.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 nic nie rozumiem w dzienniczku piszesz że ta druga jest droższa a w komentarzach że pierwsza???????????????? E tam... czepiasz sie takiego małego przejęzyczenia Witaj Monisiu no dobra ja rozumiem że to tylko przejęzyczenie nie czepaim sie tylko naprawde chciałem wiedziec któa droższa Spoko Na pewno Ania nam to wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.02.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Już spiesze wyjaśniać. Droższa jest Wienebergera, ta druga Witaj Moniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.02.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ooooo...chyba dzisiaj znowu dostanę piękne kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.02.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Aniu dla Cię http://www.giganet.org.pl/foto_cyfrowe/przedwiosnie_kwiaty.jpg[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.02.2008 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Aniu dla Cię http://www.giganet.org.pl/foto_cyfrowe/przedwiosnie_kwiaty.jpg[/b] Dzięki Edytko Najbardziej to mi szkoda mojego starego ogródka...pewnie teraz tam właśnie tak wygląda...ile ja tam pracy włożyłam....i sadzonek tulipanów i krokusów chyba 300 szt. A w moim "wynajmowanym" ogódku tak biednie i smutno i nic nie kwitnie, tylko dwa iglaki rosną i chwasty (skoszone zresztą przez nas w sobotę, bo takie duże były, że chodzić się nie dało i z każdej szczeliny w pozbruku wychodziły nad ziemie jakies 20 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.02.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Nie ma tego złego... na nowym będziesz sadzić do woli, co chcesz i ile chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts