mezu 06.03.2002 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 Na jakiej wysokości minimalnej powinien być umieszczony strop (sufit) w mieszkaniu aby była zapewniona prawidłowa cyrkulacja powietrza, oraz spełnione normy budowlane?Gdzie ewentualnie można znaleźć przepisy dotyczące mojego pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.03.2002 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 Rozporzadzenia do prawa budowlanego.Ale sprawnosc wentylacji nie zalezy tylko od wysokosci pomieszczenia. Prawo budowlane nie podnosi problemu sysokosci pomieszczen a syrkulacji powietrza. Raczej bys musial szukac w budynkach inwentarskich ale to sa inne wielkosci powietrza wymienianego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 06.03.2002 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 Minimalna wysokość piwnicy 220cm, nie wiem czy to się stosuje do innych pomieszczeń, ale nie widziałem nigdzie normalnego pokoju niższego niż 250cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts