pawed2 28.08.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Mam pytanie czy geodeta wykonując mapki do celów projektowych musi przyjechać na moją działkę? czy wszystko zrobi przy biurku bez wglądu na mój teren no i jeżeli możecie napisać ile czekaliście na mapki. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypal 28.08.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Musi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 28.08.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Mam pytanie czy geodeta wykonując mapki do celów projektowych musi przyjechać na moją działkę? czy wszystko zrobi przy biurku bez wglądu na mój teren no i jeżeli możecie napisać ile czekaliście na mapki. dzięki Mi mapki robili już dwa razy (mam wrażenie, że urzedy żywią sie tymi mapami). Geodeta za kożdym razie był na placu. Co do czasu oczekiwania. Za poierwszym razem miesięc. Teraz z powodu zawirowań urzedowych prawie 3mc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmud 28.08.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 my na mapki czekaliśmy tydzień, kosztowały 650 PLN za 6 sztuk.Inmud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 28.08.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 400zł za 3 sztuki. Zrobione po dwóch tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 03.09.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Akurat on MUSI być na działce,architekt,projektant bazują na mapach geodezyjnych .Oni NIE MUSZĄ być w terenie ale szanujący się projektant zajedzie w teren,zobaczy zrobi zdjątka i pojedzie do dom:) P.S. ostatnio to co się dzieje w urzedach /starostwach/ z mapami to kryminał.Normalnie w 1miesiąc takie mapki robiłem z palcem w pupuni,teraz terminy się wydłużyły do 1,5-2miesięcy.Dziwnym trafem osoby pracujące w tychże urzedach i wykonywujący mapy "na kogoś",bo sami nie mogą tego robić,załatwiają mapkę w tydzień.Max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saabb 03.09.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 mnie zrobil 2 mapki za 800 PLN rozboj w bialy dzien, fakt ze czekalem tylko tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts