Wojtek33 28.08.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Jesli w warunkach zabudowy , oraz w pozwoleniu na budowe niema slowa na temat sposobu ogrzewania domu , to czy dobrze mysle ze moge ogrzewac dom w sposob dowolny tzn olej , gaz , eko groszek itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.08.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 U mnie w warunkach zabudowy nic nie było o sposobie ogrzewania i nigdy się z czymś takim nie spotkałem ale w sumie to pewności nie mam czy nie może sie taki zapis znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 28.08.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 We wniosku o wydanie warunków zabudowy był punkt dotyczący "sposobu pgrzewania" (tak sądzę).W projekcie budynku tez jest sposób lub rodzaj ogrzewania i jest to obowiazujace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts