Lewar81 28.08.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam Szukałem, szukałem ale nie znalazłem, niebawem będę próbował sam zmierzyć się z kładzeniem terakoty w układzie karo, interesuje mnie zasada rozpoczynania takiego kładzenia, mianowicie wiadomym jest że przy wejściu do pomieszczenia powinien wychodzić naprzemiennie cały i cięty (połówka) kafel, a przy ścianach odległych od wejścia ewentualne niestandardowe cięcia, jednak wiadomym jest że układa się z dala od wejścia kierując ku niemu, aby nie chodzić po położonej terakocie, proszę o jakieś linki do dokumentów doc, pdf. lub innych z instrukcjami kafelkowania w karo, od czego zacząć itp. ewentualnie na [email protected] Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 28.08.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Wykorzystaj "szukaja". Temat juz przerabiany wielokrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 28.08.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ułóż na sucho i zobacz jak pasują.Zacznij od wejścia.Wyjść możesz przez okno (na parterze rzecz jasna).Lub przygotuj sobie mostki z desek.Lub zostaw jedną kaflę nie przyklejoną itd,itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lewar81 29.08.2007 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Szukaja używałem i nic znalazłem, jakieś szczątkowe informacje, a mi chodzi o konkretny poradnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts