mihow 28.08.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam! Chciałbym złożyć odpowiednie dokumenty do odbioru budynku. Posiadam wszystko z wyjątkiem protokołu odbiotu instalacji elektrycznej ponieważ wykonywałem ją sam z ojcem (ojciec jest elektrykiem). Czy bez tego otrzymam stosowny dokument uprawniający mnie do zamieszkania? Napomnę, że wykonywaliśmy nadbudowę na już istniejący budynek. Przyłącze elektryczne mam do instalacji elektrycznej u rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 29.08.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Musi taki protokół podpisać ktoś w uprawnieniami. To tylko kwestia ceny. U mojego znajomego gość wziął za taki kwit 450 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mihow 29.08.2007 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Znalazłem człowieka z uprawnieniami. Ma przyjechać i wszystko sprawdzić. Ale ile wieźmie? Nie wiem 450zł trochę dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 29.08.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Najlepsze jest to że ten gość za 450 to tylko pieczątkę walnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mihow 29.08.2007 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 A powiedzcie mi czy ja mam sobie skądś pobrać jakis formularz do wypełnienia, czy taki elektryk będzie miał coś takiego, czy jest to odręcznie napisany protokół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mihow 29.08.2007 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Ile taki fachowiec z uprawnieniami może sobie łyknąć za taki odbiór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts