Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 997
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Potzrbuję od zaraz 2 kabiny prysznicowe półokrągłe 90x90 cm. Jedna dwuskrzydłowa, druga rozsuwana lub jednoskrzydłowa prawa z nieprzezroczystym szkłem. Mile widziane nie problemowe: łatwe w użytkowaniu i czyszczeniu.

Szukam w Ravaku i Kole.

Co o nich sądzicie? Które profile sa wygodniejsze: chrom satyna czy białe?

A może zaproponujecie inne HITY :wink: niekoniecznie te najdroższe.

po prostu raz w tygodniu spryskuję ją cillitem "kamień i rdza", przecieram i spłukuję. według mnie w ogóle nie jest problematyczna. rolki chodzą dobrze i nie ma nieszczelności. wygląd podoba się wszystkim. jestem b. zadowolony z tego zakupu. dodam, że użytkuję ją od pół roku a w wannie się jeszcze nie kąpałem.

Przeglądnęłam wszystkie kabiny, sa OK w wygladzie i cenie. Tylko... jaka to firma. Wema to sieć sprzedazy, a marka Kabiny Gema?

Ogłdałąm też wanny, mały wybór, ale handlują też Kołem ,Excelentem, Cersanitem.

Wejście jest szerokie? Wygodne/, Jak się spisują suwnice?

:o Nie spotkałam takich w salonach, albo może gapowa :wink: ta jestem.

juz pisałem, że rolki chodzą ok. kabinę nabyłem w krakowskim bomarze2 ale mają tez placówki w innych miastach, tutaj adres;

http://www.bomar2.com.pl/praca.php

gemy to produkcja (i tu cię zaskoczę) chińska. ale jakośc wykonania jest naprawdę wysoka. no po prostu nie mam sie do czego doczepić... no może tylko to, że gałki do otwierania przysznica nie sa na równym poziomie. wiem, że taka kabinę ma też forumowicz stuk więc jeśli chcesz się jeszcze czegos dowiedzieć to może spróbuj na priv.