Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zapomniałem dodać, że półka obraca się wokół osi przy ścianie i możemy w trakcie kąpieli sięgnąć po to, co się na niej znajduje:)

Marka oraz model tylko na PW

• Odpowiedzi 997
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:) ten Sanplast ciekawy ale wydaje mi się, że gdzieś go widziałem i cena była 'średnio ciekawa. Możesz napisać ile kosztowała ta kabina?

P.R.

ps - to kabina do łazienki dzieci (przyszłych :-) więc nie wydaje mi się, żeby potrzebowały telefonu.

Motyczko, a jaka wanna stoi obok kabiny. Nazwę, markę, rozmiar proszę. :D

KOŁO, OVAL Lux a rozmiar już szukam na stronie, bo kto by to pamiętał :D ...w każdym razie jest fajna :wink:

175x85

głębokośc: 44 cm

pojemność 235l.

Potzrbuję od zaraz 2 kabiny prysznicowe półokrągłe 90x90 cm. Jedna dwuskrzydłowa, druga rozsuwana lub jednoskrzydłowa prawa z nieprzezroczystym szkłem. Mile widziane nie problemowe: łatwe w użytkowaniu i czyszczeniu.

Szukam w Ravaku i Kole.

Co o nich sądzicie? Które profile sa wygodniejsze: chrom satyna czy białe?

A może zaproponujecie inne HITY :wink: niekoniecznie te najdroższe.

po prostu raz w tygodniu spryskuję ją cillitem "kamień i rdza", przecieram i spłukuję. według mnie w ogóle nie jest problematyczna. rolki chodzą dobrze i nie ma nieszczelności. wygląd podoba się wszystkim. jestem b. zadowolony z tego zakupu. dodam, że użytkuję ją od pół roku a w wannie się jeszcze nie kąpałem.

Przeglądnęłam wszystkie kabiny, sa OK w wygladzie i cenie. Tylko... jaka to firma. Wema to sieć sprzedazy, a marka Kabiny Gema?

Ogłdałąm też wanny, mały wybór, ale handlują też Kołem ,Excelentem, Cersanitem.

Wejście jest szerokie? Wygodne/, Jak się spisują suwnice?

:o Nie spotkałam takich w salonach, albo może gapowa :wink: ta jestem.

juz pisałem, że rolki chodzą ok. kabinę nabyłem w krakowskim bomarze2 ale mają tez placówki w innych miastach, tutaj adres;

http://www.bomar2.com.pl/praca.php

gemy to produkcja (i tu cię zaskoczę) chińska. ale jakośc wykonania jest naprawdę wysoka. no po prostu nie mam sie do czego doczepić... no może tylko to, że gałki do otwierania przysznica nie sa na równym poziomie. wiem, że taka kabinę ma też forumowicz stuk więc jeśli chcesz się jeszcze czegos dowiedzieć to może spróbuj na priv.

mam Avantgarde KP2 firmy Sanplast z szybą Master Care- podobno jest, ale jeszcze nie wiem bo nie zamontowana- jeżeli ktoś może coś powiedzieć na jej temat to proszę.

mnie sie podoba seria NIVEN z KOLA, co prawda nie mam kabiny ale drzwi prysznicowe NIVEN, to jednak gdybym montowal kabine taka bym wlasnie wybral.

kabina szklana, powloka REFLEX w standardzie.

Jaśmin? A producent?

Do dużej łazienki moim typem jest Niven, ale trochę drogi.

Chińskie podobno nie ustepują tym z Koła, ale czy mają normy przyjete na nazsdym rynku? słyszałąm ,że nie mają szkła hartowanego :o