Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 997
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja od tego zaczynałam :wink: i nawet byłam już zdecydowana, ale okazało się, że posługiwałam się katalogiem z 2006 roku, który notabene dał mi Pan w TTW Opex W-Wa Al. Jerozolimskie (:evil: zakała rodziny). W katalogu 2007 ceny znacznie różnią się , oczywiście in plus.

Najbliższa wizualnie do tych z Ravaka jest Niven Koło. Chodzi o to, żeby było jak najmniej profili i płytki, niski brodzik.ną

Kto ma podobną?

Witam,my też jesteśmy zdecydowani na kabinę Gemy.Jedynie nie możemy zdecydować się na rodzaj szkła -grafitowe lub białe.Znalazłam już nawet dość dobrą ofertę cenową( z transportem o ok.350 zł taniej niz w sklepie).Brodzik dokładnie taki sam jak na zdjęciu.

http://designhome.pl/miniaturki/1174.jpg

Pozdrawiam Bogusia

mamy spory problem-mąż jest wysoka osobą (198cm) i trudno nam dobrać kabinę z drzwiami rozsuwanymi. W większości chinskich modeli górny pierścień profilu jest zbyt nisko i niewygodnie się wchodzi do takiej kabiny. Nie chcemy kabiny otwieranej na zawiasach, chcemy głęboki brodzik -to troche rozwiązuje problem ale nie calkowicie. Znacie kabinydobrej jakości, niezbyt drogie, których producent nie dyskryminuje dryblasów:)?

Fajna, ale chyba w róg się nie wpasuje ( z jednej strony mam ściankę).

Motyczko, widzę skrawek Twojej wanny. Czy to nie Clarisa owalna z Koła?

już mnie pytałaś :lol: w podobnym wątku :) pozwolisz, że zacytuje:

"KOŁO, OVAL Lux a rozmiar już szukam na stronie, bo kto by to pamiętał ...w każdym razie jest fajna

175x85

głębokośc: 44 cm

pojemność 235l."

pozdrawiam

:D

• 1 month później...

W swojej naiwności :oops: myślałam, że każda kabina pasuje do każdego brodzika

( byle kszałt się zgadzał ) Mam zainstalowany już brodzik cersanitu półokrągły ale okazuje się, że kabina która mi podoba się - Health JK2209 LC2 prawa - firma Schedpol- może nie pasowac ( wyczytałam na ich stronie) Kabina ta ma takie drzwi jakie mi odpowiadają - tylko jedne drzwi przesuwane w lewo lub prawo. Cena tez niewygórowana. Podobno kabiny Koła też nie pasują.

Może ktoś znający się na rzeczy podpowie mi czy rzeczywiście musze kupic koniecznie kabinę Cersanitu, chociaż nie moge wśród nich znaleźc takiej która by mi odpowiadała ( chciałabym własnie z jednymi przesuwanymi drzwiami i z powłoką tzw. antybrudową)