Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 997
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja wziąłem sanplast edycja chyba freeline - naprawde fajnie się prezentuje chyba jakaś promocja była wtedy i bez brodzika mniej niż 2 tys kosztowała - ale nie ma żadnych metalowych ram na dole ani u góry no i oczywiście na zawiasach i obowiązkowo na niskim brodziku - zobacz jeszcze prestige i avandgarde - (z ciekawości byłem u nich w zakładzie na wystawce - piękny towar mają) a ten model Cygnus nie kojarzę

kurcze nie zobaczyłem że to był 2005 rok :) hehe sorki - a ta symfonia to chyba taka marketówka ale zawsze lepiej cersanit niż chinszczyzna z radiem i dvd :) pozdro

Marketówka?Możesz rozwinąć tę myśl? Moja kosztowała ok 2000 z brodzikiem więc nie bardzo wiem co oznacza ten termin w odniesieniu do mojej Symfonii?

• 2 months później...

cz ktos z Was ma lub zna jakies opiniena temat kabin sprzedawanych od uzytkownika kabinyhurt?

Wyglad maja baaaardzo fajny a i cena przystepna wiec sie zastanawiam...

Tylko jesli cena ok i ayglad tez fajny to gdzies musi byc haczyk hmmmm tylko gdzie

Prosze o Wasze opinie

Przesylam foto o jakie kabiny mi chodz

http://images7.fotosik.pl/2204/ca9c4327ce1f1c3d.jpg

http://images7.fotosik.pl/2201/f5f65766a9006a30.jpg

jutro bedę miał to powiem:))), przeciez to produkt polski.....

Mam od 2009 roku. Wiecznie problem z zamykaniem drzwi. Kabina montowana nie przez jakiś ciemnogród, tylko przez profesjonalnego hydraulika, który się zna na swojej robocie. Odwieczny problem z uszczelkami, które ciężko założyć tak, aby nic się nie lało. Mam męża za granicą, czekam jak na zbawienie, bo przyjeżdża i wiecznie coś naprawia, poprawia.Uszczelki ciężko czymkolwiek wymyć. Ostatnio na święta cięłam na pół szczoteczkę do zębów, żeby się dostać do wnętrza uszczelek i powyczyszczać choć trochę. Próbuję patyczkami do uszu.... Uwierzcie masakra z utrzymaniem w czystości. A mam obsesję na punkcie czystej kabiny, więc bardzo dbam i czyszczę. No i dolne uszczelni się ponadrywały, pożółkły, wyglądają wstrętnie. Zadzwoniłam do serwisu, komplet uszczelek to koszt 300 zł. Nigdy więcej takiej kabiny. Żałuję, że nie kupiłam jakiejś chińszczyzny, wymieniłabym co 4 lata całą i z głowy. A tu całość z brodzikiem i syfonem to koszt ok. 2400 i cały czas cyrk

no nie wiem...dziwnie niska cena

to raczej nie szkło; a jeśli jakieś tworzywo, to ciekawe jak będzie wyglądać po jakimś czasie - czy nie zrobi się matowe, porysowane..

nie interesowałam się za bardzo kabinami na rynku, odnoszę się tylko do mojej kabiny, która jest podobna do tej z drugiego zdjęcia; ale mam kabinę zrobioną na zamówienie, szkło, zapłaciłam niecałe 3 tys.

przykro, nie pomogę:-(

"hej, podepnę się pod temat. Chciałabym kupić jakąś dobrą kabinę prysznicową. Mam mały dylemat, jest ich tyle, dużo jest na temat cersanitów, sanplastów, polecają, odradzają... Trafiłam ostatnio na stronę, gdzie jest kabina jaka mi się podoba:

:spam:

i teraz moje pytanie: Czy ktoś ma taką kabinę, albo z takiej firmy? Jak się sprawdzają, czy są jakościowo dobre? Widzę że nie jest droga. Proszę napiscie coś w tym temacie.

Edytowane przez edde

Witam,

zastanawiam się nad zakupem kabiny prysznicowej firmy Novellini [reklama] której stelaż wykonany jest z profili aluminiowych polerowanych. Mam obawy, że aluminium pod wpływem wody i wilgoci będzie korodować (pokrywać się nalotem) Czy moje obawy są słuszne? Ma ktoś może taką kabinę i mógłby rozwiać moje wątpliwości? Z góry dzięki

Edytowane przez edde

• 3 weeks później...