dominikf 21.07.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Kupuje drewniane okna antywlamaniowe. Jak najlepiej (najpewniej) zamocować je w bk? Wydaje mi sie, ze na dyble. Slyszałem, ze powinno sie otwory w bk wypełnic czesciowo silikonem tuz przed włozeniem dybli, bo inaczej moga sie ruszac. Jak daleko od krawedzi bk zamocować okna, zeby nie bylo latwo go wyrwac wraz z dyblami?Proszę o rady Kiedyś plonskij rozsyłał materiały:"Prawidłowy montaż okien""Nowoczesny montaż okien""Wady montażu okien"Mógłby mi je ktoś przesłać? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 21.07.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Co dla ciebie oznacza okna antywłamaniowe. Czy będziesz miał szyby antywłamaniowe P4 ?. Grubość takiego szkła to ok 15mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikf 21.07.2003 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Tak. Szyby P4, okucia WK2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przmslw 21.07.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Szyby P4 mają przeważnie oznaczenie 44.4, czyli dwie tafle po 4 mm, sklejone 4 warstwami folii. Grubośc takiej szyby to ok 9 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts