wiewióra1976 29.08.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Temat na dziś - SCHODY. Dwie wersje:1. W tej chwili mamy kwadratowy spocznik, schody zakręcają o 270 st i wychodzi się na hol górny. Mankament: wchodząc do gabinetu (na parterze)ma się 3 schodki nad głową i nie wiem, czy ten spocznik jest wygodny. - (patrz rysunek)2. Wersja druga: likwidujemy spocznik, wychodzą klasyczne chody zabiegowe, wchodząc do gabinetu ma sie nad glową jeden schodek, ale włażąc do góry wbiega się na ścianę (no, 2 metry od niej), a nie na ładny hol (3,5 m długości). Bez spocznika trudno umyć okno na klatce (ale to problem do pominięcia)Jak komuś się chce pomysleć i poradzić to załączam schody wg projektu.Uwaga: wejście do gabinetu mniej mnie martwi niż wygoda schodów, po których będziemy latać milion razy dziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 17.09.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 A JA MAM TAKIE , TEZ ZABIEGOWEhttp://foto0.m.onet.pl/_m/7d498d50fd4af91e997bef9c7dfdda10,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts